שירי השבוע

סופסוף הופעה טובה!

אני כל כך הולך להופעה הזאת! רק שלא תיהיה אחת מאלה שיתבטלו...

every me

New member
../images/Emo45.gif אותי רק מעניין כמה ימים לפני

ההופעה הם יגידו שהם מבטלים. לאלאלאלאלאלאלאלאלא נו שלא יבטלו><

../images/Emo41.gifשלי

שיר השבוע של נירוונה-
אין כזה. שיר השבוע לא של נירוונה-
"רקלס" של פאפא רואץ' אלבום השבוע-
"הייבריד ת'יאורי" של לינקין פארק. אני וגל עשינו נוסטלגיה. קליפ השבוע-
"אנה מולי" של אינקיובאס
כאב הראש של השבוע-
עבודות במתמטיקה. תמונת השבוע-
אין. סוף שבוע טוב לכולם
עבר. היה פסדר.

Itay Simons

New member
להלה

שיר השבוע של נירוונה- in bloom
שיר השבוע לא של נירוונה- nightwish-moondance אלבום השבוע- קליפ השבוע- Muse-knights of cydonia XDD קליפ ענק! כאב הראש של השבוע- מבחן באזרחות תמונת השבוע- ממ אין משהו מיוחד

בלאט.

שיר השבוע של נירוונה- אממ..you know your right שיר השבוע לא של נירוונה- Jimi Hendrix- Little Wing אלבום השבוע- The Jimi Hendrix Experience - Bold As Love ו..ו..;[[..Guns&Roses- Greatest Hits קליפ השבוע- Jimi Hendrix - All Along The Watchtower כאב הראש של השבוע- אחותי הבכורה. וההתקררות הזאת>< יש לי כאבי ראש נוראיים. בלאט. אה כן. והתחלתי לאהוב את גאנז&רוזס
למה אני?!?! למה!?!? =[ תמונת השבוע-

חח אני יודעת..

אבל אני אמורה לשנוא אותם! תמיד לא סבלתי את הקול של אקסל ואמרתי שזו להקה מעצבנת וזה. והמורה שלי ירצה למות אם אני אבקש ממנו עוד שירים שלהם..נובמבר ראין מספיק דיכא אותו. הוא בהכחשה קשהXD לא רוצה לאהוב אותם. אוף. אבל הם כ"כ טובים. והקטעי גיטרות שלהם מדהימים...אעעעע אני רציני עוד שניה בוכה..לא רוצה לאהוב אותםם;[[[

J92

New member
../images/Emo54.gif478!וההו..הו יא הוא יא הוא נו

שיר השבוע של נירוונה-האיש ש' שיר השבוע לא של נירוונה-הא ודא וכולי אלבום השבוע-אה..המ. קליפ השבוע-דנה ברגר..כלשהו כאב הראש של השבוע-בית הספר הארור,וכולי תמונת השבוע-איזה נוסטלגיה!אח.. מימין לשמאל, מנהל הפורום שלכם,אנהלה,ואני אני אני

Dark Avanger

New member
שלי D:

שיר השבוע של נירוונה-on A Plain שיר השבוע לא של נירוונה- Bullet for my valentine-cries in vain אלבום השבוע- Bullet for my valentine-the poision קליפ השבוע-Useless id-the worst holiday כאב הראש של השבוע- מבחנים ;[ תמונת השבוע-

למעלה