שירי השבוע

avig89

New member
תודה

ואני לא פרסמתי, חברה שלי פרסמה.. [אבל הוא די התחיל להמחק
ועכשיו אני מחפשת רעיונות חדשים לצייר עליו....
]

axanush

New member
אניאניאני

שיר השבוע של נירוונה- All Apologies שיר השבוע לא של נירוונה- Black Sabbath - Heaven And Hell אלבום השבוע- Opeth - Deliverance קליפ השבוע- Megadeth - Holy Wars כאב הראש של השבוע- מתמטיקה=/ תמונת השבוע- לא הייתי בדיוק קוראת לזה תמונת השבוע חחח

Girl In The Box

New member
באיחור..

שיר השבוע של נירוונה-אבאוט אה גירל שיר השבוע לא של נירוונה-master of puppets-metallica people are strangw-Doors angie-roling stones dam that river-aic אלבום השבוע-ride the lightning קליפ השבוע- כאב הראש של השבוע-כאב ראש,מבחן בסוציולוגיה(פאקק!!! למה בחרתי את זה!?!?!?!?) תמונת השבוע-

|נושא|

שיר השבוע של נירוונה- rape me שיר השבוע לא של נירוונה-- life forever- oasis והמון שירים של Placebo אלבום השבוע- אין.. קליפ השבוע- גם אין כאב הראש של השבוע- מבחן באנגלית תמונת השבוע- אני יעלה שאני יקטין תמונות מהטיול פתי"ק..

תשובות (באיחור...)

שיר השבוע של נירוונה- In Bloom/ Beeswax שיר השבוע לא של נירוונה- אביב גפן- קרן אור. אלבום השבוע- אביב גפן- ממנטו מורי. קליפ השבוע- בלאקפילד- בלאקפילד. כאב הראש של השבוע- רק אחד? שבוע טוב לכולם

באיחור אבל על הפין...

שיר השבוע של נירוונה- Somthing In The Way שיר השבוע לא של נירוונה- Incubus - Anna Molly שיר ענק!!! אלבום השבוע- Incubus - Light Grenades אחלה דיסק קליפ השבוע- Incubus - Anna Molly קליפ מגניב כאב הראש של השבוע- יום ראשון תמונת השבוע-המ...אינקבאס! שבוע אינקאבאס לכולם!

every me

New member
יש כתבה כלשהי בוואינט אבל היא לא

אומרת הרבה. ההופעה היא ב-7 למרץ, האנגר 11, נמל ת"א, זה במסגרת איזה פרוייקט של אורנג', ידיד אמר שמכירת כרטיסים החל מינואר. ואני את

למעלה