שירי השבוע

I am Cornholio

New member
=]=]

שיר השבוע של נירוונה- לא שמעתי נירוונה השבוע.. שיר השבוע לא של נירוונה- dogs - Pink Floyd=] קליפ השבוע- אוקי גו
!!! אלבום השבוע- אנימלס של פינק פלויד. המשפט הדפוק של השבוע- "את בעונש, אל תבואי לעבוד שבוע הבא!!!" המנהלת עבודה שלי...>< תמונת השבוע- ><

Celebrity Skin

New member
עוד יומיים.

שיר השבוע של נירוונה-ממ FFWHHROS שיר השבוע לא של נירוונה-כל שיר שקורטני לאב שרה בו. קליפ השבוע-סרט-RHPS אלבום השבוע-אמריקאן סוויטהארט-קורטני לאב המשפט הדפוק של השבוע-אוו תמיד יש כ"כ הרבה..ממ לא עולה לי עשיו תמונת השבוע-

טם טטטם

שיר השבוע של נירוונה- where did you sleep last night שיר השבוע לא של נירוונה-כל השירים של נייטוויש מ oceanborn
קליפ השבוע- helena של מי כמיכל אלבום השבוע- oceanborn המשפט הדפוק של השבוע- חברתי א': "אני רוצה כלב ואמא שלי לא מרשה לי" אני: תתחתני ותעשי כלב אני" קולטת כעבור כמה דקות מה שאמרתי XDD תמונת השבוע- ----- שבוע טוב!!

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo26.gif

שיר השבוע של נירוונה- Prison Song - SOAD שיר השבוע לא של נירוונה- In Bloom קליפ השבוע- - אלבום השבוע- The Poison - BFMV המשפט הדפוק של השבוע- - תבחרי בי למועצת תלמידים ואני אדאג לעתיד ורוד יותר! - איכס, ורוד. לא מצביעה לך. - אז אני אדאג לעתיד שחור!! - אה, סבבה. תמונת השבוע- מה שנשאר מהבלונים^^

חפלה..דיס איז חפלה

שיר השבוע- פלאק בק-מופע הארנבות של ד"ר קספר פרדי על הבוקר-החברים של נטשה אימפריה-שבק ס' מחרוזת שירים באנגלית-הקומדי סטור עזבת אותי-חצי חבורת הסטרייטים (בקרוב הקליפ) אלבום השבוע- מופע הארנבות של ד"ר קספר 2(האלבום הגנוז/האלבום הכחול) ציטוט השבוע- *דיון מעמיק לגבי תלמידי י"א מישראל שנוסעים לפולין ובלילות הולכים למועדונים שם* אני: "רגע, אתם רוצים להגיד לי שילדים הולכים למועדונים בפולין? האמהות שלהם לא דואגות??" תמונת השבוע-חבורת הסטרייטים! שבוע טוב

nooki92

New member
ואי לא הייתי פה מליון שנה..

התגעגעתי!!! שיר השבוע של נירוונה-סמלס ליקק.. כי הופענו איתו בבצפר.. אז חפרתי עליו.. שיר השבוע לא של נירוונה- נממ.. הים-ג'וין מי קליפ השבוע- החדש של מיוז.. ברח לי השם שלו... אלבום השבוע-הים-לוב מטאל המשפט הדפוק של השבוע- >< תמונת השבוע->< אני לא בבית..

Girl In The Box

New member
../images/Emo79.gif

שיר השבוע של נירוונה-לא שמעתי |: שיר השבוע לא של נירוונה-כל פייסליפט של אליס אין צ'יינס קליפ השבוע-/ אלבום השבוע-פייסליפט המשפט הדפוק של השבוע-"אם תאכלי כפית סוכר תיהי חולה בסכרת"
תמונת השבוע-תגובה מהירה..אין לי כוח

Itay Simons

New member
חוחו

שיר השבוע לא של נירוונה- Nightwish- Higher than Hope המשפט הדפוק של השבוע- "המורה, אני אהיה כלבן ומעיין תהיה הכלבה שלי!!" XD תמונת השבוע- XD

אהמ

שיר השבוע של נירוונה-לא שמעתי שיר השבוע לא של נירוונה-מהאלבומים קליפ השבוע-לא ראיתי אלבום השבוע- Amon Amarth-Fate Of Norns Danzig-Danzig המשפט הדפוק של השבוע-
תמונת השבוע-

למעלה