שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה- קליפ השבוע- אלבום השבוע- המשפט הדפוק של השבוע- תמונת השבוע-

grapefruit

New member
מרשמלו.

שיר השבוע של נירוונה- קופסא בצורת לב. שיר השבוע לא של נירוונה- Amazing של ארוסמית . קליפ השבוע-אין. אלבום השבוע- Get a Grip של ארוסמית. המשפט הדפוק של השבוע- שיעור לוגיקה. שני תלמידים מדברים. המורה: "אם לא תפסיקו לדבר אני אפריד בניכם" שניהם: "טוב, טוב, סליחה, נפסיק" המורה: "תיזהרו כי אני לא סתם אפריד אתכם. אני אפריד אתכם למולקולות קטנות!" תלמיד: *בנימה של מישהו שחשב על משהו חכם* "אתה לא יכול!!!" *גאה בעצמו* תמונת השבוע- בבית, ואני אצל סבתא. אולי יותר מאוחר.

l i o r a n g e

New member
יש לי בננה מתחת למיטה!../images/Emo94.gif

שיר השבוע של נירוונה-Dumb שיר השבוע לא של נירוונה-Theres a good reason-p!atd קליפ השבוע-knights of cydonia-muse אלבום השבוע-בלאק הולז אנד רבולושין, מיוז המשפט הדפוק של השבוע-אני כ"כ טיפשה שאני עונה על הדוגמא במבחנים. תמונת השבוע-

Aline In Chains

New member
עונה..:]

שיר השבוע של נירוונה- המ.... heart shaped box. שיר השבוע לא של נירוונה- alice in chains-rotten apple aline in chains-sunshine mad season-wake up. קליפ השבוע- אין. אלבום השבוע-אין. המשפט הדפוק של השבוע-איזה רוסי עולה חדש בכיתה..:"שלי שקל נפל" XD ו..:"כואב עין" תמונת השבוע- חח אני וחברה שלי באמצע שיעור..

../images/Emo41.gifאני אימו.

שיר השבוע של נירוונה-
אין כזה. שיר השבוע לא של נירוונה-
רומנטיסייד של נייטוויש
. קליפ השבוע-
כאנ'ט קאטץ' טומורוו של לוסטפרופטס
. אלבום השבוע-
PCD של הפוסיקט דולז
יש להן ע-ו-ד קליפ חדש
. המשפט הדפוק של השבוע-
"אני בהיריון מאלוהים
אני לא בהיריון לא משרון ולא ממרפי
" [אל תשאלו, באמת
]. תמונת השבוע-
אני אימו. והפוני שלי ה-ר-ב-ה יותר סגול במציאות.
.

../images/Emo41.gif../images/Emo9.gifתודה נשמאמים../images/Emo70.gif

בלי פן הפוני נראה ה-ר-ב-ה פחות טוב, אבל וואל, זה יצא באמת בנזונה
וזה גם סגול ממש ממש יפה במציאות!!@#$%^& אגב, עכשיו אני באמת יכולה לעשות דברים כמו ^_))) וכאלה
יומטוב.

Zohar yaaa

New member
../images/Emo110.gifבעעע

שיר השבוע של נירוונה- אין שיר השבוע לא של נירוונה- Torture Me של רד הוט צ'ילי פפרס קליפ השבוע- אין אלבום השבוע- אממ הבסט אוף של רד הוט המשפט הדפוק של השבוע- ביזזז ניזזזז תמונת השבוע- טוב שיהיה...

אני.

שיר השבוע של נירוונה- Plateau שיר השבוע לא של נירוונה- אביב גפן- נשל הנחש. שיר מדהים. קליפ השבוע- Piano Lessons- Porcupine tree אלבום השבוע- Blackfield- Blackfield

Queen for a day

New member
נושא:

שיר השבוע של נירוונה- כלמיני שיר השבוע לא של נירוונה- My iron lung - Radiohead קליפ השבוע- אממממ פאק לא ראיתי 0,0 אלבום השבוע- אין יוטרו המשפט הדפוק של השבוע- "יוו לא ידעתי זיו מנגן על גיטרה." [זיו=המורה שלי לגיטרה. התכוונתי להגיד כינור. וזה מה שיצא.] תמונת השבוע-

למעלה