שירי השבוע

שירי השבוע

נו מה היו שירי השבוע שלכם? שלי: של ברי: אינר סטיישן וולס עם מתילדה לא של ברי: מוקי-תספור את החבר'ה\מרכבות המוות

Miss Murder

New member
שלי

של פורטיסחרוף-מועדון החולמים לא של ברי- רד הוט צ'ילי פפרז-כל השירים באלבום blood sugar sex magik.אני מכורה לאלבום הזה,וללהקה עוד יותר

Negative one

New member
../images/Emo69.gif

של ברי-בואי הביתה (ובכלל "חם על הירח") לא של:ארכדי דוכין-חדר משלי Ok Go-Here it goes again

../images/Emo178.gif

לא של ברי: זמנך עבר- אהוד בנאי, אבל בגרסת ההופעה בים המלח ירד עם ארקדי וברי[
]. עוד לא שמעתם את ההופעה?? רוצו!!!
של ברי: כמה יוסי.. גם מההופעה
נו מה, זה בערך הדבר היחיד ששמעתי כל השבועD:

קיר קמט

New member
שמעתי את הכמה יוסי מההופעה הזו

וזה נשמע מזעזע, ואין לי דרך יותר טובה להגדיר את זה... יותר מדי ארקדי, וזה לא מתאים לשיר הזה.

אני יודעת....

בהתחלה גם אני לא אהבתי. ממש גיחכתי כששמעתי את ארקדי שר את זה.. אבל אח"כ זה נהיה נחמד:) לא שאני ממש אוהבת את זה- אבל זה סביר.. תשמע את "בשבילך" מההופעה הזו אם אתה רוצה לשמוע משהו מזעזע...

אני לא אוהב את ההופעה הזו

ובשבילך באמת מזעזע, שלא נדבר על אמונה עיוורת שאהוד בנאי מסלסל שם בסוף....

הממ..

לי יש אותה על דיסק צרוב, אז אני מניחה שניתן להוריד את השירים.. אני יכולה לשלוח לך אבל אני חוששת שזה כבד מדי..

?!

אאאאאמוה אמונה-אמונהההה מה זה כל כך יפהD: ההופעה הזו מדהימה. יש שם שיר מקסים שנקרא "ואלס לטאה" שהוא לפי דעתי אחד השירים "של ברי" שהוא שר בהם הכי יפה.. וביצועים מדהימים ל"דוד ושאול" ו"זמנך עבר"... וכמובן "איך כש.." אחח הופעה משובחת!! :)

lihay

New member
אתם רציניים ?!? בשבילך של ים המלח ?

אחת מהגרסאות היותר מגניבות ומרגשות ... אז נכון שב"הוא יק-מ-מ-מ-מ-מ-ט את האוויר ברי צרוד יותר מאי פעם... אבל איך אפשר לא לאהוב את ההתחלה של הקלטת השיר.. "אהוד, ברי, את אהוד, את ברי, אתם בסדר ? יש לכם עוד כוח ?-רעעעעש--- כן ?... יאללה ברררייי (שריקות), בשביילך..יאאאאהאההההה(מצחיק אותי כל פעם מחדש) , בשבילללךך, ווואווהוהווו , ואז כשברי נכנס ( אחד הקטעים היפים בשיר), את נועעעעצת בי שיניים, יאללה , אוואוהוהוה מחיאות כפיים תקשיבו לקטע שוב.. והפעם כשאתם מול ההודעה הזו :)

חחחחחח כתבת את זה מצחיק:)

לא יודעת, גם כמו שאמרת- ברי ממש צרוד:S, גם הוא סוג של מתחיל לשיר באיחור, בכניסה כזאת של "אה מה? אני צריך לשיר?
", וגם בפזמון ארקדי מזמזם לו בקול ממש גבוה, וזה מפחיד!! :|

chen2390

New member
אממ..

של ברי-כרגע אין לי
מזמן לא שמעתי אותו או את פורטיסחרוף
לא של ברי-אפרשת גוש-טוב לבד

kulla m

New member
שיר השבוע

של ברי : מועדון החולמים (היה לי שבוע קצת מדכא וזה השיר שחתם אותו - אם הייתי עושה סרט על השבוע שהיה לי זה היה הפסקול שלו) ולא של ברי : תיסלם : לראות אותה היום

למעלה