שירי השבוע

הנה שלי

של הדג-הפה לפתוח ואין מה לעשות, כמעט כל שירי האלבום החדש. בעיקר:ששת הראשונים+תרגע לא של הדג: יציאת חירום-כל האלבום המעולה ובייחוד "אלימות". אריק איינשטיין-סיום קולולוש-some place שושנה דמארי-הקרב האחרון סגול 59-מה אני צריך לעשות,יום יפה KETH STEVENS-WILD WORLD

Funky Giraffe

New member
אלימות = "אלפי ילדים מוכים" ?

אחלה מוסיקה, סחתיין עלייך. במיוחד 'סיום'. פעם ראשונה שאתה משתתף פה לדעתי...

אני פה הרבה זמן

ולא, אלימות ואלפי ילדים מוכים הם שני שירים שונים (ולמרות הדמיון בשמות, הם גם בכלל לא מדברים על אותו נושא ולא נשמעים אותו דבר). לאאאאאאאאאאאאאאאא אל תתרחק גם יבקשו ממך לא! אל תתרחק (הם טענו פעם שזה שיר אהבה לשמעון פרס...
) וסיום ממש איכותי, אלתרמן ואיינשטיין במיטבם

MenDelSonspirit

New member
והשבוע...

דג: עברנו את פרעה מביט לא דג: atar & funkdrome - you set my soul on fire Billie Holiday - I can't give you anything but love IIBS של צ'ארלס מינגוס קרוואן בגרסה של שיקגו וגם בגרסה של אלינגטון aziza - dance of fire בלו בוסה של מקפרין וצ'יק קוריאה אוטיס רדינג - יושב על המזח :) השבוע יצא לי ג'אזיסטי קצת משום מה...

Funky Giraffe

New member
אוחחחחחחח בלו בוסה של מקפרין!!!

איזה ביצוע בן זונה, שנה מהיום בערך (מאי-יוני הקודם) אני וחבר ניסינו לבצע את זה ככה
האיש הזה (מקפרין) אשכרה יודע לשיר באס, איזה ענק! אתה יודע שאמסי קרולינה עבדה איתו?

moshe alfasi

New member
נזרום....

של הדג - מה שבא בא איזה כיף מהבמה להפציץ תרגע והשיר הכי גדול- סאגה! לא של הדג- סאב ואיציק שמלי- למה בוסקילז- כסף שי- חי סגול ורבל סאן- זהב וכסף סאב,הצל,שי ומומי- הציר סאב- בדיוק כשחשבתם שהכל נגמר עמיר בניון- הייתי שר, קרוב אליך תומי בראון וסולג'יי- החיים הם מתנה ספיישלים מיוחדים לסאונד סיסטמס מיוחדים! בקרוב :)

שלי../images/Emo176.gif

של הדג הנה אני בא קליפורניה תרגע לא של הדג השבט-הטריק עם הלשון השבט-סוף עונה עברי לידר-הכוס הכחולה סאבלימינל - קלאסית ופרסי(כן כן גמאני נדבקתי לשיר הזה..חח) מתיסיהו-King Without A Crown שבוע טוב

TakTik

New member
פאנקאפלה!!!! מלכים

אני אוסף כל פיסת שיר שלהם...אחת מהלהקות המרתקות בישראל עובדים על דיסק עכשיו

° w a v e °

New member
אח אינטגרלים אינטגרלים

דג- גנעדן, לא פראיירים, פראיירים ואמ, זהו נראה לי לא דג- קרנבריז-זומבי סנו-אינפורמר [תסלחו לי על העברית אנגלית כן? כן. תודה] מוקי-כל הדיסק יזהר אשדות-זמן קסם וזהו, מי שומע מוזיקה כשיש חדו"א?! איףףף

super music1

New member
עעעעע

של הדג- הנה אני בא{אבל של ארץ נהדרת אז זה חצי דג} מה שבא בא תרגע לא של הדג- עברי לידר-הכוס הכחולה בית הבובות-שיר בעיפרון pussycat dolls&will i am-beep

למעלה