שירי השבוע

Funky Giraffe

New member
שירי השבוע

הדג: שלום סאלם פיס קמתי הנה אני בא סטטיסטיקה שביתה אני הדג נחש (הישן) לא של הדג: פורטרט - עד אלייך פורטרט - פשוט לבחור Funk'n'stein - Dog & Cat Funset - Lion (ואו, הפזמון של זה {וגם הסוף של הבית} בהופעה עם פאנקנשטיין היה כל כך ענק, הרגשתי את התקרה מרוב הקפיצות!!! ומשה עשה פרצוף מצחיק וניהול דיאלוגים של ממש עם שחם בזמן התיפוף... זה היה משעשע ביותר) Funset - In a Way טיפקס וש"ס - האהבה הראשונה טיפקס - כולנו אחים אריק איינשטיין ושם טוב לוי - שיר של אחרי מלחמה פאנקפלה - אם זה לא גרוב זה לא חשוב כלא 6 ושירה חן - קופאנגן כלא 6 עם גיא מזיג - מכאן עד הסוף השבט - ברזלים השבט עם דורי בן זאב - פטנטים כהן את מושון - קנזו את שימנזו טוב די חפרתי פה.. פשוט תהנו מהמוסיקה ותגרמו לאחרים להנות PEACE

chen2408

New member
משתפת!!!!! ../images/Emo67.gif

של הדג - להביא את המכה הנה אני בא תרגע סאגה להתחלק בעיר עברנו את פרעה לוטוס לא של הדג- מאיר אריאל - שיר כאב AALIYHA - כל הדיסק האחרון שהוציאה (אובדן נורא למוזיקה לדעתי...) קוואמי - ימים שחורים, איך קוראים לי קאשי - בואי ניקח דברים פורטרט - כמה את יפה COLDPLAY - TROUBLE CORY LEE - THE NAUGHTY SONG DESTINY'S CHILD - BUG A BOO EVANESCENCE - BRING ME TO LIFE FUNK'N'STEIN - W.G.T.A, DOG& CAT GNARLS BERKLEY - CRAZY RADIOHEAD - THE BENDS SUGABABES - GOTTA BE YOU TEAIRRA MARI - MAKE HER FEEL GOOD גליה ירון - מעל התהום

הוהו!../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

לא של הדגנחש קאשי- מאיה מאיה!! וגם איי קאשי יוצא החוצההההההההההההה פורטיסחוף- הפוך! העיברית-מסיבת כיתה
היהודים- עוד ארון אחד כנסיית השכל- דברים בלחש Beatles - Hey Jude Beatles - Shout Outcast - Roses Reel Big Fish - New York New York של הדגים
לא פראיירים! המכונה של הגרוב ומה שבא בא יומטוב

BogN

New member
../images/Emo26.gif

של הדג: גן התות זה לא אני מה שבא בא להביא את המכה לוטוס לא של הדג: Pink Floyd - Echoes

‡ Levo ‡

New member
../images/Emo153.gif אני

הדג נחש : שלום סאלאם פיס תרגע להביא את המכה אומנים אחרים: funknstein - we got the answers incubus - drive incubus - nowhere fast incubus - i wish you were here incubus - stellar incubus - are you in incubus - megalomaniac jimi hendrix -bold as love jimi hendrix - all along the watchtower sublime - santeria sublime - what i got

Shani276

New member
אני אעשה את זה קצר

הדג - שביתה, הנה אני בא לא של הדג - Touch the sky - Kanye West

! ok ,bitchez

של הדג- -סאגה -תרגע -מה שבא בא -להביא את המכה לא של הדג- כלא 6-לא יכול System of a Down - Lonely Day System of a Down-Chop Suey השבט-מאתיים חלומות .השיר הכי טוב בדיסק ! מוקי-לא נפסיק לחלום מוקי-רק תגידי לי מוקי-באתי ממך שי 360 - 360 סאבלימינאל-קלאסית ופרסי(לא מאמינה שאני אשכרה אוהבת ת'שיר הזה.) Shakira ft. Wyclef - Hips Dont Lie

Funky Giraffe

New member
לפעמים אני תוהה איפה נגמרות

האיכויות הקוליות של מתוקה, אבל מסתבר שהן פשוט לא נגמרות! מלכה. ו Chop suey, הנוסטלגיה...

idanri

New member
אני.........

של הדג:מה שבא בא הנה אני בא המכונה של הגרוב שירת הסטיקר המחפשים בע"מ רבע דג:יאיא כהן אהרונוב - Behind The Sun לא של הדג:Shakira ft. Wyclef - Hips Dont Lie סאבלימינל - קלאסית ופרסי(WYF?!?!?!?!אני לא יודע למה אני שומע אותו) Miri Ben Ari feat. Fatman Scoop - Jump & Spread Out Braian Adams - Heven פאנקנשטיין - we got the answers

Funky Giraffe

New member
ככה זה, תשלים עם זה... סאב הוא אמסי

עם איכויות קוליות וסקילז ברמה בין לאומית. זה שהוא שחצן וזה שהוא לפעמים עושה שירים שאתה בוכה על הזמן אולפן שהוא הוציא כסף, בשבילו, לא ישנה את זה... נ"ב את Heaven של Bryan adams אנחנו מבצעים בערב מגמה ובבארבי בכפ"ס (1.6) :))

idanri

New member
עדיין הוא אחד הגרועים לדעתי!!!

נראה לי שאני שומע את השיר שלו בגלל שהתחלתי לשמוע שירים של מירי בן ארי. הדיסק החדש שלה מומלץ!!!!!

parnar

New member
גרוע

Shakira ft. Wyclef - Hips Dont Lie עדיף את הגירסא שהיתה לפני Wyclef Jean Feat. Claudette Ortiz - Dance Like This פחות שאקירה יותר וויקלף וגם עם מישהי שהקול שלה יותר נורמלי

למעלה