שירי השבוע

Queen for a day

New member
אעהאעה!!!!!!!!1111

שיר השבוע לא של נירוונה- Jealous guy - John lennon אלבום השבוע- / קליפ השבוע- / חוויה מהמפגש- ;[[[[[[[[[ חוויה מהחופש- מפגש ישרא. היה דווקא טוב. :) תמונת השבוע- מה לא עשיתי בשביל לצלם את זה

../images/Emo41.gif

שיר השבוע של נירוונה-
מולי'ז ליפס שיר השבוע לא של נירוונה-
נימפטאמין של קריידל אוף פילת' אלבום השבוע-
ד'ה פויזן של בולט פור מיי ואלנטיין. קליפ השבוע-
בטח משהו של הפו פייטרס.. חוויה מהמפגש-
להרביץ למור
חוויה מהחופש-
אע ג'יזס
תמונת השבוע-
אני כזאת שווה ככה
שבוע טוב לכולם
הלוואי. שבוע טוב גמלך.

Itay Simons

New member
גשם ^^

שיר השבוע של נירוונה-
שיר השבוע לא של נירוונה- Nightwish-Dark Chest of Wonders אלבום השבוע- lind Guardian-A Twist In the Myth קליפ השבוע- ממ אין חוויה מהמפגש- מממ המנקה המוזרה ההיא חוויה מהחופש- מימדיון
תמונת השבוע- P:

Zohar yaaa

New member
../images/Emo110.gifאללה

שיר השבוע של נירוונה - המממ
שיר השבוע לא של נירוונה- אני שר כולם קוראים לי חפר! עף מעל כולם כמו הנשר! שורף את כל המתחרים לעפר! עמק חפר! זה כאן, יש המון מועצות בעולם...
טוב נגיד שSave Tonight שיר ממש ממכר
אלבום השבוע- המממ
קליפ השבוע- sliver חיחי
חוויה מהמפגש- המממ
חוויה מהחופש- יוסי יפה! החלוץ עם כל הגשם הזה, ויומולדת של חברה
תמונת השבוע-

RoRiL

New member
סוף החופש?../images/Emo10.gif

שיר השבוע של נירוונה- אין בלום שיר השבוע לא של נירוונה- fefe dobson- take me away אלבום השבוע- אוסף צרוב למען האמת
קליפ השבוע- אין בלום.. חוויה מהמפגש- ממממ.. חוויתי את מעגל ההכרות? וכל מיני.. הזיכרון מתחיל לאבד חוויה מהחופש- חברים
וכסף
חופששש.. תמונת השבוע-לא על המחשב הזה.

nany12

New member
ובהבהב

שהש"נ - Heart Shaped Box כי זה כל כך חורף....שהלש"נ - Tears For Fears - Woman In Chainsא"ה - Tears For Fears - The Seeds Of Loveק"ה - Megadeth - Peace Sellsחמ"מ - צבי הנינג'הההה היו בלמטה! והצטלמנו איתם.חמ"ח - הופעה של ברזליקה בבארבי. הרבה זמן לא כאב לי ככה הגוף
ת"ה - מצורף בזאת.שבו"ע מעול"ה לכול"ם וחור"ף נעי"ם

למעלה