שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע../images/Emo202.gif

שיר השבוע של נירוונה
שיר השבוע לא של נירוונה-
אלבום השבוע-
קליפ השבוע-
חוויה מהמפגש-
חוויה מהחופש-
תמונת השבוע- שבוע טוב לכולם

Celebrity Skin

New member
../images/Emo79.gif

שיר השבוע של נירוונה:
. שיר השבוע לא של נירוונה:
כל שיר של הול. אלבום השבוע:
כל אלבום של הול. קליפ השבוע:
כל קליפ של הול. חוויה מהמפגש:
כל המפגש. חוויה מהחופש:
כל החופש. תמונת השבוע:
שבוע טוב לכולם

Aline In Chains

New member
../images/Emo14.gifעונה:)

שיר השבוע של נירוונה-
very ape שיר השבוע לא של נירוונה-
שירים של מגהדת',ובוב מארלי. אלבום השבוע-
אין. קליפ השבוע-
אין. חוויה מהמפגש-
צבי הנינג'ה XD חוויה מהחופש-
מפגש,ועוד כמה דברים.. תמונת השבוע-
>

היי הו לטס גו

שיר השבוע של נירוונה: דה מאן ווהו סולד דה וורלד...ככה אומרים נכון? שיר השבוע לא של נירוונה- כאב - המגפה אלבום השבוע- רופוס וויינוורייט - פוסס קליפ השבוע-דה דרוגס דונט וורק - דה ורב חוויה מהמפגש- ג'ים מזיז את רגל שמאל, בואו נצלם אותו, ג'ים מוזיז את רגל ימין, שלא ניקח תמונה?!!!, ג'ים אוכל, ג'ים שותה, ג'ים נושששם!! המפגש היה מסעיר. חוויה מהחופש-קרווילה

MilkShack

New member
איפה פוקימון השבוע ?! /שי 2#%@#

שיר השבוע של נירוונה - About a Girl שיר השבוע לא של נירוונה- לא יודע... שמעתי הרבה נירוונה השבוע, אבל יש מצב שאחד השירים של מיוז ששי שלח לי =S אלבום השבוע- לא'דע. קליפ השבוע- @#%@# חוויה מהמפגש- לא'דע, הצ'יקן בגט חזר ולא אכלתי ממנו ? חוויה מהחופש- עיניים ! תמונת השבוע- משו פצצ :p

^^

שיר השבוע של נירוונה- rape me שיר השבוע לא של נירוונה- wish you were here- pink floyd אלבום השבוע-אין.. קליפ השבוע- אין.. חוויה מהמפגש- Hit Me Baby One More Time :) והכל.. חוויה מהחופש- המפגש.. חברות..שיער שחור!!! והמון שינה תמונת השבוע- [מהמפגש בפסח נראלי.. P: ]

grapefruit

New member
../images/Emo69.gif

שיר השבוע של נירוונה - Lithium שיר השבוע לא של נירוונה - Medication ו-Burn the Witch של קווינס אוף דה סטון אייג', Dream On של אירוסמית', Cry for the moon של אפיקה, Reasons To Be Beautiful ו-Violet של הול ,Turn of The Century של יס, Wavin' Bye To The Train Or The Bus של ארקטיק מאנקיז, Ones של בלאקפילד ו-Blackest Eyes של פורקיופיין טרי. אלבום השבוע - Celebrity Skin של הול ו-Lullabies To Paralyze של קווינס אוף דה סטון אייג'. קליפ השבוע - וויולט, סלבריטי סקין ומאליבו של הול. חוויה מהמפגש - מעגל הכרות מוצלח, חיבוק קבוצתי, ובסוף המסגש מסתכלים על התמונות בבית של שגיאר: "ג'ים מזיז את היד ימינה, ג'ים מזיז את היד עוד קצת ימינה, ג'ים עם היד ימינה לגמרי, ג'ים מחזיר את היד חזרה, ג'ים עדיין מחזיר את היד, עדיין, עדיין.". חוויה מהחופש - המון חגי, מפגש ופזבז.
תמונת השבוע - התמונה הקבוצתית שלנו.

אניאניאני

שיר השבוע של נירוונה - אמממ... THE MAN WHO SOLD THE WORLD |שמתי לב לזה שהמון אנשים מכירים את השיר הזה| שיר השבוע לא של נירוונה-CRY FOR THE MOON של אפיקה. אלבום השבוע-WE WILL TAKE YOU WITH US חוויה מהמפגש-אהההה זה היה המפגש הראשון שלי!!!!!!!!!!!!! כולווווו היה חוויה אחת גדולה!! חוויה מהחופש-אממ.. בירה. בהחלט. המון בירה.

everynormal

New member
אני

שיר השבוע של נירוונה- ארו זפלין שיר השבוע לא של נירוונה- ברק אט דה מון של אוזי אוסבורן, גאט מי רונג של אליס אין צ'יינס אלבום השבוע- אין קליפ השבוע- אין חוויה מהמפגש-היה ממש נחמד!!!!! חוויה מהחופש- כל מיני... תמונת השבוע- אין..

אחרון בהריון!

שיר השבוע של נירוונה-
שיר השבוע- פני מלאך-הקאבר של "ריח מטאל" אלבום השבוע- זמן סוכר-איפה הילד קליפ השבוע- לרע ולטוב-ירמי קפלן חויה מהמפגש- ה"מופע" הקצרצר שלי ושל קרני, לא שמתי לב שמקשיבים לנו >< חויה מהחופש- המחווה בבארבי, הגיטריסט: "תודה! אתם בן זונה!" אני: "אתה בן זונה!!"
... אה, והקפיצה! :] תמונת השבוע-... שבוע טוב

hold me closer, keep me near my

underwater love שיר השבוע של נירוונה - כמה זמן שלא שמעתי נירוונה.. שיר השבוע לא של נירוונה - Faith no more - Underwater love אלבום השבוע - Into Eternity - Buired in Oblivion קליפ השבוע - לא רואה קליפים. חוויה מהמפגש - התמונות עם צבי הנינג'ה, זה שחצי מפגש ניסיתי לגלות למי אוריאן דומה וכמובן זה שהתחלנו עם מישהי דרך הזכוכית (שזה היה ענק!) חוויה מהחופש - הופעתי בבארבי! תמונת השבוע - ברזליקה אצ'יב וורלד דומיניישן

שילוב בין

ילדה מהכיתה שלי רק בגרסה היפה והלבנה (היא קצת חומה
) חח, עוד ילדה מהביה"ס שלי מי"א ועוד מישהי שאני מכיר מת"א, אבל איכשהו את עדיין נראית קצת שונה מהן, לא יודע, נו שווין.

everynormal

New member
חחחחחח וואלה?

גם אתה מזכיר ילד מהשכבה שלי שהיה איתי בכיתה שנה שעברה, גם אלין ראתה אותו ואמרה את זה, איזה הזוי חחחחחחחח XD

skirt9

New member
לא סובל נושא להודעה

שיר השבוע של נירוונה - in bloom שיר השבוע לא של נירוונה- גניבה של היהודים וsweet child o mine אלבום השבוע- קליפ השבוע- WHISKEY IN THE JAR של מטאליקה חוויה מהמפגש- לא הייתי :( חוויה מהחופש- הייתי בטיול 3 ימים באיזור היהודיה... תמונת השבוע-

למעלה