שירי השבוע

sappy song

New member
שירי השבוע../images/Emo132.gif

שיר השבוע של נירוונה-
שיר השבוע לא של נירוונה-
אלבום השבוע-
קליפ השבוע-
יש תוכניות לסוף השבוע/איך עבר סוף השבוע(לאלו שעונים בדיליי)?-
תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם

../images/Emo41.gif../images/Emo99.gifסופסוף.

שיר השבוע של נירוונה-
..כמובן שלא היה.. שיר השבוע לא של נירוונה-
sic transit gloria... glory fades BY BRAND NEW אלבום השבוע-
move along / ALL AMERICAN REHECTS קליפ השבוע-
love like winter - AFI יש תוכניות לסוף השבוע/איך עבר סוף השבוע(לאלו שעונים בדיליי)?-
כן, לנסוע לגל. תמונת השבוע-
אין לי, כרגיל. סוף שבוע טוב לכולם
גם לך

../images/Emo41.gifיחסית לאחד ששמע כל השבוע

רק את ד"ר קספר [טחהההההההההההההההההה חה חה חה חה! מוזיקה ישראלית
], זה לא ממש עלוב

l i o r a n g e

New member
אני סתם מנסה להזכיר לך

שאת צריכה להעביר לי איכשהו את שם הקורבן הבא (ואת הניק שלו כמובן) ובאמת שלא אכפת לי איך, מסר, מסנג'ר, יונת דואר ואפילו טלפתיה.

Itay Simons

New member
להלה

שיר השבוע של נירוונה- שיר השבוע לא של נירוונה-Nightwish-Planet Hell אלבום השבוע- Nightwish-Once קליפ השבוע- נמסיס של ארץ' יש תוכניות לסוף השבוע/איך עבר סוף השבוע(לאלו שעונים בדיליי)?- לעבוד וזה תמונת השבוע- אין לי כוח :p

Aline In Chains

New member
../images/Emo214.gif

שיר השבוע של נירוונה- המממ, -in bloom -big long now -molly's lips -heart shaped box -love buzz - Territorial Pissings שיר השבוע לא של נירוונה- Pearl Jam - Once Pearl Jam - Release alice in chains- love, hate, love alice in chains- Junkhead Jimi Hendrix - Voodoo Child led zeppelin-babe i'm gonna leave you cirrus minor-pink floyd System of a Down - Prison Song אביב גפן-4 עונות. אלבום השבוע-אירלי&לאטר דאייס של זפלין,ואיזה דיסק של blondie שמצאתי בבית.. קליפ השבוע- אין. יש תוכניות לסוף השבוע/איך עבר סוף השבוע(לאלו שעונים בדיליי)?- לאדעת.. תמונת השבוע- > סתם מש'ו שעשיתי בפוטושופ.

skirt9

New member
../images/Emo219.gif

שיר השבוע של נירוונה- לא שמעתי.. שיר השבוע לא של נירוונה- האביב הנצחי - כנסיית השכל ROCK AND ROLL - LED ZEPPELIN אלבום השבוע- ?? לא יודע.. קליפ השבוע-?? לא יודע יש תוכניות לסוף השבוע/איך עבר סוף השבוע(לאלו שעונים בדיליי)?- כן!! לשמוע את הLEDZEP WEEKEND בOMEMO.CO.IL !!! תמונת השבוע- קורט..

skirt9

New member
.

בתמונה ניסיתי (אני מדגיש ניסיתי) להכין סטנסיל..

Girl In The Box

New member
לועאןטעןוי

שיר השבוע של נירוונה-פנירויל טי שיר השבוע לא של נירוונה- מלא של מטאליקה אלבום השבוע-מאסטר אוף פופטס קליפ השבוע-הופעה של פייד טו בלאק יש תוכניות לסוף השבוע/איך עבר סוף השבוע(לאלו שעונים בדיליי)?-ממ..לא ממש תמונת השבוע-אין לי כוח

Zohar yaaa

New member
../images/Emo187.gif וואף

שיר השבוע של נירוונה- Serve The Servants שיר השבוע לא של נירוונה- אמ.. מאסטר אוף פאפטס.. נגיד אלבום השבוע- אין קליפ השבוע- אין יש תוכניות לסוף השבוע/איך עבר סוף השבוע(לאלו שעונים בדיליי)?- ביום חמישי בערב ראיתי הצגה לזכר רבין (טוב היא לא לזכר רבין אבל היא קצת קשורה) אחר כך הלכתי לישון אצל חברה, בבוקר הלכנו למישהי אחרת וראינו חתולים בצמרת ואז סתם עברנו מבית לבית ואכלנו, ובלילה הסתובבנו בכפר וראינו אנשים שנראה שהם חוטפים שתי ילדות זה היה ממש הזוי ואוו עשיתי הרבה תמונת השבוע-

Queen for a day

New member
האאא.../images/Emo178.gif

שיר השבוע של נירוונה-
בטח יש כזה, רק לא עולה לי לראש. שיר השבוע לא של נירוונה-
טוב, She sells sanctuary - The cult Geek stink breath - Green day Pixies - Where is my mind To be with you - Mr. big ועוד כל מיני דברים שלמדתי לנגן.. אלבום השבוע-
X קליפ השבוע-
Scissor Sisters - I don't feel like dancing יש תוכניות לסוף השבוע/איך עבר סוף השבוע(לאלו שעונים בדיליי)?-
הייתי חולה לכל הסופ"ש.. אז.. :\ תמונת השבוע-

l i o r a n g e

New member
אני רק רואה את

השם של הקליפ ומתגלגלת מצחוק. עוד עשרים שנה בוויאיג' וואן קלאסיק אנחנו נצחק יותר. הקליפ יהיה בין קליפ של בוי ג'ורג' לסטיבי וונדר (ואחרי סטיבי וונדר דיוויד בואי אם זה מענין מישו) אחחח... הקליפ הזה חדש והוא כבר נוסטלגיה.

הפצצות לגבות!

שיר השבוע של נירוונה-המ...something in the way שיר השבוע לא של נירוונה- Betzefer - Fucking Rock N' Roll אלבום השבוע- Betzefer - Downlow (הכל בגלל ההופעה שלהם אתמול!הפציצו לי ת'פנים!) קליפ השבוע-המ... קליפ שראיתי באמטיוי2 של The Bronx יש תוכניות לסוף השבוע/איך עבר סוף השבוע(לאלו שעונים בדיליי)?-היה בן זונה!הופעה של בצפר לפנים!!! תמונת השבוע-תמונה שצילמתי אתמול!מתן מפציץ ת'ביצים! סוף שבוע טוב לכולם

סלט זה רצח!

שיר השבוע- אהובתי השונה-מופע הארנבות של ד"ר קספר אלבום השבוע- מופע הארנבות של ד"ר קספר (2) קליפ השבוע- סקס-מופע הארנבות של ד"ר קספר מצה עשיתי בסופ"ש- קראתי ספר וישנתי הרבה..... אה, וגם חירבנתי רק פעם אחת! תמונה-אני, לפני שיצאתי מהארון (אני לא מאמין שאני אשם את זה פה)

למעלה