שירי השבוע

ררררררררררר

שיר השבוע של נירוונה-לא שמעתי מלא זמן.. שיר השבוע לא של נירוונה- Black Flag-Depression Black Flag-My war Sex Pistols-Problems Suicidal Tendencies-Hippie Killer Suicidal Tendencies-Scream Out Suicidal Tendencies-Nobody Hears אלבום השבוע-אין ספציפי קליפ השבוע-אהמ יש תוכניות לסוף השבוע/איך עבר סוף השבוע(לאלו שעונים בדיליי)?קרררררררר תמונת השבוע->

../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נירוונה- Lithium שיר השבוע לא של נירוונה- AFI- Love like winter אלבום השבוע- אין... קליפ השבוע- אין.. יש תוכניות לסוף השבוע/איך עבר סוף השבוע(לאלו שעונים בדיליי)?- הייתי באילת
היה מצויין :) תמונת השבוע- סוף שבוע טוב לכולם

nothingman1

New member
3 2 -4 3 1 -4 3 1

(נראה אם מישהו יזהה איזה סולם מייצג האצבוע שבנושא של ההודעה
) שיר השבוע של נירוונה- הקאבר לטריטוריאל פיסינגס נחשב? שיר השבוע לא של נירוונה- gogol bordello- not a crime וכן, אני מתבייש בזה... אלבום השבוע- black sabbath- paranoid קליפ השבוע- הקליפ לשיר השבוע שלי יש תוכניות לסוף השבוע/איך עבר סוף השבוע(לאלו שעונים בדיליי)?- היה משעמם

Celebrity Skin

New member
../images/Emo112.gif.

שיר השבוע של נירוונה-
סרב דה סרבנט. שיר השבוע לא של נירוונה-
ביוטיפול סאן-הול. אלבום השבוע-
אין. קליפ השבוע-
לא קליפ-סרט "ארוחת בוקר על פלוטו"
. יש תוכניות לסוף השבוע/איך עבר סוף השבוע(לאלו שעונים בדיליי)?-
יומהולדת לנעמה:) אפילו אפיתי לה עוגה במו ידי-לבד!!!111!!!11 תמונת השבוע-אחר כך. סוף שבוע טוב לכולם,גם לך.

ושוב, באיחור.

שיר השבוע של נירוונה- rape me!! שיר השבוע לא של נירוונה- bring me to life -evanescence אלבום השבוע- muse - absolution קליפ השבוע- נמ. muse- plug in baby יש תוכניות לסוף השבוע/איך עבר סוף השבוע(לאלו שעונים בדיליי)?- אעאעאע היה כיף. ההורים נסעו לאילת ונשארתי רק עם אחותי [פסיכופטית]! אעאע! וכשהם חזרו הביאו לי את אבסולושן ושואוביז של מיוז ופאנל שחור ואפל לפלאפון! אעאעאעא! תמונת השבוע-

dan the man

New member
טוב רק כי יש לי זמן

שיר השבוע של נירוונה- וואלה לא שמעתי..אני חושב פעם ראושנה מדי הרבה זמן..חרשתי על צ'ילי פפרס שיר השבוע לא של נירוונה-Especially In Michigan של צ'ילי פפרס אלבום השבוע-stadium arcdium אלבום פשוט ענק מומלץ! קליפ השבוע-אין.... יש תוכניות לסוף השבוע/איך עבר סוף השבוע(לאלו שעונים בדיליי)?-קוק. תמונת השבוע-

RoRiL

New member
../images/Emo26.gifאיחור../images/Emo36.gif

שיר השבוע של נירוונה- rape me שיר השבוע לא של נירוונה-לא שמעתי הרבה.. הייתי בבי"ח. אלבום השבוע-כנ"ל קליפ השבוע- דווקא ראיתי! (שם נו
) החדש של הקילרז. יש תוכניות לסוף השבוע/איך עבר סוף השבוע(לאלו שעונים בדיליי)?-יש לי דווקא הרבה תוכניות.. מקווה שאמא תיתן לי לצאת
תמונת השבוע-אין

למעלה