שירי השבוע (חג שמח!)

super music1

New member
להלה

של הדג- תרגע איזה כיף לא של הדג- סאבלימינל-קלאסית ופרסי(מירי בן ארי מנגנת מדהים!!!) black eyed peas-pump it

TearDrops

New member
האמ.

של הדג: קמתי בלה בליסימה להביא את המכה לא של הדג: מרסדס בנד - אולי תלכי ברי סחרוף - עיר של קיץ OffSpring - Feelings The White Stripes - Fell in love with a girl Metalica - Nothing Else Matters Rage Against The Machine - Wake Up

TearDrops

New member
לא, לצערי...

את שני השירים האלו אני מכירה ממזמן...
אגב, את בלה בליסימה קיבלתי כטקסט בסמינר ט' ראשון של הנוע"ל...

ממ,בכיף.../images/Emo162.gif

של הדג- +סאגה +תרגע +קליפורניה +הנה אני בא לא של הדג- kelly clarkson - walk away Outkast- B.O.B. Redhot Chili Pepers - City Of Angels Sum 41 - Pieces The All-American Rejects - Move Along Jamiroquai - Cosmic Girl Fall Out Boy - Dance, Dance

idanri

New member
אני............

של הדג:מה שבא בא לזוז שבחי ירושלים קליפורניה ________________________ לא של הדג:גליה ירון-כעס(עם שאנן) דניאל סלומון-מה את נושאת חיים אוליאל-אני אוהב אותך.

אני../images/Emo204.gif../images/Emo157.gif

של הדג- הנה אני בא תרגע איזה כיף לא של הדג- כלא 6-לא יכול בית הבובות-שיר בעיפרון kelly clarkson - walk away לילה טובב=]

chen2408

New member
מה?????

אני לא מאמינה שאנשים אוהבים את הגירסה המזוויעה הזאת! מאיר אריאל מתהפך בקברו! (אני גרה ליד, אני שומעת...) :)

Funky Giraffe

New member
../images/Emo45.gifצילמו לזה קליפ בג'י...

ביצוע כזה רע... אבל מחאנו כפיים כדי לא לייבש אותם

chen2408

New member
חחחחח

זה מזכיר לי את הצילומים ל"הכאפה המצלצלת" בניצנים, אבל שם נתנו הופעה טובבבה!

נוWה

New member
כמובן שאין כמו הביצוע המקורי../images/Emo205.gif

אבל הפעם כלא 6 שיחקו אותה לדעתי

להלה

הדג נחש לא צריך להמליץ לכם אבל אני חייבת לציין את הדיסקים הבאים- דין דין אביב- מקסימה, ועוד יש לה שיר בדיסק עם מוש בן ארי
שילה פרבר- ענקית, באמת שענקית. התאהבתי. 30- מה יכול להיות רע, יהלי סובול ואביתר בנאי?!?!
איה כורם- גם מקסימה למדיי, אבל אותה הכי פחות אהבתי בעיקר בגלל הנושאים.. היא חוזרת על עצמה כל היום אהוב ליבי בלה בלה

parnar

New member
הכללללללללל מבינההההההה

ואין בעיההההההההההההה הזמן יעצור זה רק בשבילההההההלהלהלהלהלה

נוWה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo205.gif

אני לאחרונה מוצאת את עצמי חורשת את אבטיפוס עם אישה אישה, אחרי ההתרגשות, קצב הזמן, הלילה הזה ומועקה.. וכמובן, מה שאני חורשת בכל השנה האחרונה- פינק פלויד
בעיקר את "פעמון המחלוקת" (
) ודווקא את הדג לא יצא לי לשמוע בשבוע האחרון

‡ Levo ‡

New member
../images/Emo153.gif אני

הדג נחש : שלום סאלאם פיס תרגע לא של הדג נחש: red hot chili peppers - higher ground (שהתחלתי לנגן בצורה מטורפת) red hot chili peppers - funky monks cypress hill - hits from the bong cypress hill - funky weed spot

למעלה