שירי השבוע (חג שמח!)

Funky Giraffe

New member
שירי השבוע (חג שמח!)

של הדג: תרגע סאגה יציב להביא את המכה הנה אני בא שבחי ירושלים לא של הדג: כל הדיסק השני של יוסי פיין והאקסנטריקס סאונד סיסטם "West nile funk" ו "אבאה (תל-אביב/גאנה)" הכי :) כל "פורטרט - פאנקי ביזנס" פורטרט-דג'יצי כלא 6 - כל האלבום החדש סאבלימינל - אל תהיה תינוק גליה ירון - שנתי גליה ירון - רציתי שיקח אותי גל אריק איינשטיין - אולי צריך לתת לזה עוד זמן מתי כספי - זמר המפוחית Fאנקנשטיין - Mash low me PART II

chen2408

New member
שלי :)

של הדג: תרגע להביא את המכה סאגה לוטוס המחפשים בע"מ סוד ההצלחה טרומפלדור מביט אף אחד (ובכלל, המכונה שלטה אצלי השבוע) לא של הדג - גליה ירון - מעל התהום ומאחת לרבים מאיר אריאל - ילדתי שלי עברנו את פרעה שיר כאב לילה שקט עבר על כוחותינו בסואץ פורטרט - עד אליך mya - case of the ex alanis morisette - you oughtta know, ironic, head over feet, hands clean anouk - urban solitude

Funky Giraffe

New member
את גרה ברמת אביב בדירה שכורה,

את גרה ברמת אביב?

Slim Jim

New member
שבוע טוב

של הדגים: המכונה של התות מלודיקה כאפה מצלצלת קוסאמאמק לא של הדגים: prodigy/no good ananda shake/we speak music goldie/timeless james reipas/ugawa lemmus lemmus/bulldogs & sneakers אפרת בן-צור/גם הים נסוג אלי דג'יברי/last summer zonzee/7 rainbows zonzee/softly as a morning sunrise

Funky Giraffe

New member
ועוד המלצה

בחחום THE ROOTS - THE TIPPING POINT THE ROOTS - DO YOU WANT MORE אלבומים לפנים

MenDelSonspirit

New member
אמרת שיר...

כתבת דיסקוגרפיות שלמות :) לא ישארו לך שירים לשבוע הבא P= דג: שלום סלאם פיס פייט רבל סאן נחשב?(שאנן ושלומי) לא דג: מייסיאו פרקר - מג פו , פילינג פאנקי גאלאקטיק- בייקר דוזן ג'ון סקופילד - ג'אז פאנק גיטר לבל 42 - מר פינק

לחם פיט

New member
מייסיאו ופרינס

מומלץ ביותר! הופעה חיה של פרינס שבין היתר מנגן שם גם מייסאיו. "ONE NIGHT ALONE IN _____" היו כמה מקומות שבהם הוא עשה את ההופעות ובהתאם יצאו שניים או שלושה דיסקים עם ההופעות האלה (אני אישית ממליץ על וושינגטון).

RunNGun

New member
הנה כמה שירים מהשבוע

גידי גוב - נובמבר (אחרי ההפסד למכבי... ככה בבאסה שלי) ישראל מחכה לרבין ישראל חזקה עם פרס הילד רובי - מים (הורדתי קלקט של העולם הערב, למי שזוכר...
) גרי אקשטיין - אני הולך לבית שאן פורטרט - במקום לבכות (שיר חזק) Gnarls Barkley - Crazy Busta Rhymes - Touch It Remix של הדג: הנה אני בא להביא את המכה הנה אני בא - גירסת ארץ נהדרת

1uLtRaSoNiC1

New member
טוב נו

ניהיה אחידים... של הדג- ג'רוזלם לא מוותר לא של הדג- פורטיסחרוף - 1900 - כל היצירת מופת הזאת

טיפקסית

New member
שירי השבוע שלי

של הדג- תירגע סאגה שבחי ירושלים לא של הדג- פורטרט-רוקד בחליפת הלילה+בלאגן טיפקס-כלוב של זהב ושיר הסטודנט סגול 59-אז במצב הנוכחי funset-knocking on your door,no blame אריק איינשטיין-אני ואתה נשנה את העולם מתוך לול ושבלול הדיוידי נערי רפול-החבר'ה הטובים אריק איינשטיין-דמעות של מלאכים להקת חינוך מיוחד-ילדי חורף 73

הוהו../images/Emo194.gif

לא של הדגים- בסוף של יום- פורטיסחוף ["כמה שאני אוהב אותך
" פאק איזה שיר!!] והיהודים כל הדיסק מציאות נפרדת
של הדגים
- מה שבא בא
והנה אני באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

..

של הדג : תרגע, איזה כיף, הנה אני בא, מה שבא בא, סאגה, סטטיסטיקה [כה אני חורשת על בעזרת הג'אם
], שביתה, לזוז, רק פה, המכונה של הגרוב.. :] לא של הדג: לא זוכרת ואין לי כוח :)

למעלה