שירי המאה ה21 CHOOSE CAREFULLY

מרי לי

New member
בתיאוריה את יכולה ו...

חוץ מזה אני גם אוהבת נורא שירים בכל השפות אז מי שרוצה מוזמן אבל עדיף שאו שנכיר אותו או שיתן קישור חוקי לשמיעת השיר יש באמאזון אפשרות לשמוע חלקי שירים

Fairywitch

New member
טוב, בחרתי../images/Emo79.gif

הייתי שרה שיר של "אוונסנס"- מתלבטת קשות בין My Immortal ל-Tourniquet.

מרי לי

New member
יפה מגניב

מגניב MY IMMORTAL תחת שם הבמה FAIRYWITCH פששש נשמע טוב... יש לך עכשיו גם קריירת משחק עם התואר הראשון וגם אלבום חחח ובנוסף תוכלי בתור מידענית וספרנית להכניס את עצמך לארכיון כשאף אחד לא מסתכל......

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif סעמק,

השיר שרציתי הוא מהניינטיז. אופציות: The World is Not Enough של גארבג' Me and the Moon של סאמת'ינג קורפורייט Amsterdam של קולדפליי לא יודעת אם זה אפשרי כי זה לא אמריקאי, אבל Come Speak to Me של אליסה Only Hope של מנדי מור Sexed Up של רובי וויליאמס Walk Away של כריסטינה אגילרה לא רוצה יותר. זה קשה לי. וואה.

בדויה02

New member
אני הייתי בוחרת...

3Doors Down - Here Without You (זה שיר מקסים... אם כריס היה בוחר בו... זה היה ממש מתאים לו) או... Robbie Williams - Angels(זה משנת 2000 לא?) יש מלא.... אבל אני לא בטוחה אם הם משנות ה-90 או משנת 2000- 2006

מרי לי

New member
הוא אחרי 2000 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif בטוח../images/Emo35.gif

תראי הודעה למטה חחח../images/Emo26.gif

השיר של קובי וויליאמס הוא מ99 נראה לי אבל ג'סיקה סימפסון חידשה אותו והפכה אותו כאילו מגבר ששר לאישה ששרה וזה מלפני שנתיים

מרי לי

New member
אבל אם אי אפשר ALL THAT JAZZ

אז גם לא חידוש לANGELS..... אחרת אני מרשה גם את ALL THAT JAZZ

זה לא בדיוק חידוש../images/Emo70.gif רובי שר את זה

לבת וג'סיקה שרה את זה לבן זה 2 גירסאות שונות

MaiEgan

New member
וואי אם טיילור היה שר את זה..

זה היה יכול להיות מדהים!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif יכול להיות,

למרות שזה תלוי בעיבוד, כי השיר עצמו קצת פופי ו"נקי" מדי בשביל טיילור, לדעתי.

מרי לי

New member
אני בוחרת לך את WALK AWAY

תקדישי לי אותו....... הוא גם מתאים לך כי כל האלבום שלה הזה הוא SWEET MISERY זה מה שהוא משדר לי בכל אופן

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif האלבום שלה הרבה יותר

סתם misery והרבה כוח. Sweet Misery עבורי הוא יותר אירוניה, וכריסטינה לא הולכת כל כך לעומק. Walk Away הוא שיר מדהים, אבל אני לא יודעת עד כמה הוא מתאים לי. אני סתם אוהבת אותו. אבל אני אקדיש לך אותו.

מרי לי

New member
כריסטינה לא אבל לינדה פרי כן

זאת שכתבה לפינק ולכריסינה כמה שירים ממש אפלים

MeetLofe

New member
אני הייתי בוחר

James Blunt-Cry או Pink-Just Like A Pill או The Used- On My Own או Suggarcult-Pretty Girl או אחרון
Three Doors Down-Let Me Go האמת שאין לי מושג אם הוא מה121

הבחירה שלי>

אני לא כ"כ זוכרת מה מעכשיו ומה משנות ה90... חחח אז בתקווה שזה מהמאה ה21, הייתי שרה את Only Hope של מנדי מור.

Fairywitch

New member
יש גם את Nobody's wife של אנוק.

שיר מצויין- אני לא בטוחה שמה-2000, והוא גם די קשה. אני נשארת עם אוונסנס

למעלה