שירי המאה ה21 CHOOSE CAREFULLY

מרי לי

New member
שירי המאה ה21 CHOOSE CAREFULLY

חבר'ה תחשבו על השירים שלכם מהסיבוב הבא של הפורום איידול

מרי לי

New member
ואני מתחילה

גנבו לי את SHACLES ואת WOOORK IT OUT שאני פשוט נכנסת לאיזה טראנס כזה כשמשמיעים אותם....ואני מתה עליהם כ"כ שקשה להעביר את זה במילים (תנחומים על הביצועים העלובים של מנדיסה (
) ושל פריס (
) אפשר להעביר לי במסרים אישיים, תודה) I LEARNED FROM TH BEST של וויטני RIDDLE של EN VOGUE IT'S NOT RIGHT BUT IT'S OK שגם של ווטני ובסוף אני שרה את WRITTEN IN THE STARS של אלטון ג'ון וליאן ריימס מהמחזמר אאידה..... שיר יפה....

SHTRUDIDI

New member
רציתי לבחור אחד מאלה שבחרת

את LEARNED FROM TH BEST של וויטני,אני מאוד אוהבת אותו. אז אני אבחר עוד אחד אקסטרה- WE BELONG TOGETHER של גאווין דיגראו או של מאריה קארי.

שלי../images/Emo26.gifואני ממש אוהבת את השיר

RIDDLE של אן ווג.... פעם הייתי חורשת עליו
הייתי הולכת אולי על anyone of us של Gareth gates (בהתחלה רציתי את to the moon and back של סאבאד' גארדן אבל אז נזכרתי שהוא משנת 98 ככה שזה לא נחשב
באסה) או על come what may ממולאן רוז' שמרגש אותי כל פעם מחדש
או עלRob Thomas Lonely No More שאני ממש אוהבת
או אולי בעצם she will be loved של מארון 5 גאדדד לי כ"כ קשה לבחור מתוך כל השירים היפים אז איך המתמודדים בחרו שירים כ"כ מזוויעים

אמא'לה...יש לך את הטעם של אחותי...

היא אוהבת כמעט את אותם שירים בדיוק.... (וזה לא שזה רע.....
)

מרי לי

New member
ואי אני גם אוהבת את השיר

של מארון HARDER TO BREATHE... שיר כ"כ יפה..... ונראה לי שגם SMOOTH של סנטנה ורוב זה מה2000

שניש

New member
כמה אופציות-../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

all that jazz-chicago this love-maroon 5 (השיר הזה היה יכול להיות מתאים לאייס,לדעתי) why do you love me-garbage בטח אני אוסיף אח"כ עוד

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif שוב,

All That Jazz הוא ממיוזיקל שרץ כבר עשרות שנים. זה לא נחשב.

שניש

New member
כמובן שמדובר בגרסת הסרט.../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אין צורך להיות קטנוניים

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif

אבל מסתכלים על שיר לא לפי מתי הוא בוצע בסרט, אלא מתי שהוא יצא. תשמרי את הבחירה שלך, אולי עוד יהיה נושא של מיוזיקלס.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לפי דעתי,

לא כדאי לערבב בין נושאים. כי למשל, המחזמר עצמו, כמו שאמרתי, רץ כבר עשרות שנים, והפסקול שלו יצא ב-1996. אז זה לא נחשב.

מרי לי

New member
הייתי חושבת שכן כי לא כולם מכירים

לי לא אכפת שזה יהיה בצרפתית (או בכל שפה אחרת) וחוץ מזה לך יש זכות לעשות מה שבא לך כי את המנהלת ויש לתפקיד פריווילגיות......

למעלה