שירים שצריך להעריך יותר

FireoaK

New member
בררר

Deja Vu Run Silent, Run Deep Infinite Dreams Moonchild Invaders Futureal Weekend Warrior Wasting Love ועוד שלא כתבתי. מצידי תגידו שהגזמתי, אבל אלה שירים שממש לא זכו למספיק הערכה והם מעולים אפילו יותר מסינגלים מסויימים שיצאו.

FireoaK

New member
לא נראה לי

רק הראשון טוב. השאר באמת קיבלו מה שמגיע להם. הם ממש לא כאלה טובים.

matt hensley

New member
כפרה

לא נראה לי שזה לפי דעתך..כל אחד אומר מה שהוא חושב... חוץ מזה טכנית כל שיר שלא הוכנס לאלבום לייב או יצא בסינגל הוא שיר לא מוערך...בערך..

FireoaK

New member
אוי../images/Emo170.gifיאמי../images/Emo8.gif

כמובן שאני אומר הכל לדעתי. סורי אם פגעתי במישהו. וכן, matt, אני מסכים איתך. נראה לי שזה נכון ולא רק בערך.

barlevy

New member
כמה בשליפה ממני

BACK IN THE VILLAGE QUEST FOR FIRE WHERE EAGLES DARE TO TAME A LAND ALEXANDER THE GREAT SEVENTH SON BACK IN THE VILLAGE אגב תוכנן כהפתעה לסיבוב ההופעות האחרון-אבל בוטל

FireoaK

New member
אני אהיה חצוף ואומר...

מה זה השירים האלה? לדעתי הם ממש לא כאלה טובים... חוץ מ-"To Tame A Land" שזה שיר פשוט מעולה.

Awaken

New member
בבקשה...

Transylvania Be Quick Or Be Dead The Clairvoyant The Clansman Running Free Wasting Love Flash Of The Blade

FireoaK

New member
אני לא מבין אותך

השירים האלה:Be Quick Or Be Dead, The Clairvoyant, The Clansman, Running Free. יצאו בסינגלים או הופיעו בלייב ככה שמאוד העריכו אותם אז אני לא מבין מה עוד רצית שיעשו איתם. חוץ מזה שרובם גם נכנסו לאוספים. אלה: Flash Of The Blade, Transylvania, Wasting Love. אלה לא יצאו באוסף, לא היו בלייב ולא יצאו כסינגל. איתם אני מסכים איתך חוץ מטרנסילבניה שאני לא מבין מה כולם מתלהבים ממנו. הוא סתם קטע אינסטרומנטלי כזה חסר כלום. לא עושה לי כלום כשאני שומע אותו. אינסטרומנטלי טוב מאותה תקופה בערך (Killers) זה The Ides Of March. גדול.

the papercut

New member
תיהיה מהיר או שת'מות

באמת יצא כסינגל והוא ידוע וסליחה ששירשרתי לא נכון

Awaken

New member
מה הקשר?אז מה אם הוא יצא בתור סינגל

גם כל מני שירים מהתקופה של בלייז ביילי יצאו כסינגל והיום אף אחד כמעט לא מכיר אותם... ודרך אגב השאלה בסדקר היא לא "איזה שירים של מיידן לא ידועים אתם אוהבים" אלא "אי זה שירים של מיידן לא זוכים למספיק הערכה" נכון זה באוספים והכל אבל אני מדבר מבחינת הצורה שזה נקלט אצל אנשים השירים האלו היו צריכים להצליח יותר ממה שהם הצליחו....

FireoaK

New member
סינגלים זה מעל ומעבר

להשקיע בשיר אחד כי אי אפשר לעשות סיבוב הופעות שלם על שיר אז אני לא מבין איך רצית שהוא עוד יצליח? שינגנו אותו באם.טי.וי?

Awaken

New member
אתה מתקשה לקלוט את מה שאני אומר....

מבחינת הלהקה עצמה, הושקעו בו מאמיצים כדי שכן "יצליח"... מה שאני אומר, זה שבקרבת האנשים עצמם, זה לא הסתמן כמספיק מוצלח (בעיני ולדעתי האישית בלבד). וחלאס להיות קטנוני ולחפש אותי בכל מקום, כל הודעה שאני רושם אתה ישר קופץ.

matt hensley

New member
בדוגרי אתה הקטנוני

ואם שיר שוחרר כסינגל ברור שהוא מוערך וידוע...ואין על מה להתווכח פה... והשירים מהתקופה של בלייז ביילי לא מוערכים אצל אנשים מכיוון שזה תקופה רעה של מיידן וכל מה שהם הוציאו כסינגלים מהתקופה הנ"ל פחות מוערך משאר החומר שלהם... מבחינתי כל שנות ה90 בשבילם זה היה בושה אגב...פיר אוף דה דארק נחמד..אבל לא יותר מזה...

FireoaK

New member
זה די נכון...

אבל יצאו להם כמה שירים גדולים באותה התקופה. כמו The Clansman.

Awaken

New member
אם שיר יצא כסינגל אז הוא מוערך?

שטויות! קבל רשימה של שירים שיצאו כסינגל, לא מהתקופה של בלייז ביילי, והם לא ממש הצליחו: Twilight Zone Purgatory Holy Smoke From Here To Eternity יכול להיות שהאחרון אומנם הצליח, אבל לא במידה רבה כמו שאתם טוענים ש"כל סינגל הצליח"

FireoaK

New member
לא אמרנו שכל הסינגלים מצליחים

באותה המידה. יש שמצליחים יותר ויש שפחות. ודרך אגב הם כן הצליחו. בתקופות שלהן לפחות וזמנים משתנים.

למעלה