שירים שצריך להעריך יותר

MetalliKosta

New member
שירים שצריך להעריך יותר

לאיירון מיידן יש הרבה שירים שהם נחשבים למפורסמים ביותר שלה... אתם יודעים על מה אני מדבר Fear Of The Dark,The Trooper,Number Of The Beast וכו' וכו' אבל יש לה עוד עשרות שירים טובים אז מה לדעתכם הם שירים טובים שלא זכו למספיק הערכה ופרסום?

אמ

גם אני חושבת ש-Transylvania ו-Infinite Dreams ואני מוסיפה את Children Of The Damned לרשימה

FireoaK

New member
למה?

את צ'ילדרן אוף דה דמד שמו אפילו בלייב והוא קיבל הרבה הערכה. מה שאני הזכרתי היו זוטרים כאלה.

Awaken

New member
אתה טמבל.

זה שהלהקה מעריכה אותו, לא אומר שאנשים מעריכים אותו מספיק... וזה שהוא בלייב לא אומר כלום, סה"כ שהלהקה אוהבת אותו.

FireoaK

New member
סתום ת'פה

ואם היית יודע להקה לא הולכת רק לפי מה שהיא אוהבת אלא גם לפי בחירת קהל המעריצים שלה. אידיוט.

Awaken

New member
אז מה יא קשה קליטה...

אף אחד לא אמר שזה לא זכה להערכה בכלל, אלא פשוט שזה לא זכה למספיק, זה עניין של פרופורציה אבל אתה מתקשה להבין.

FireoaK

New member
מה נראה לך?

שאתה פרופסור או משהו? מי נתן לך את הזכות להחליט מה צודק? כדאי מאוד שתשים לב להתנשאות שלך כי היא משתלטת עליך. אני אומר משהו שאני חושב, אבל אתה אומר שזה לא נכון וחושב שאתה צודק וכל פעם משנה איזה פרט קטן כדי שאתה זה שתהיה צודק. לא.

נימרודל

New member
שיו!!!!!../images/Emo46.gif

אולי תפסיקו לריב כבר? זה שבן אדם אומר משהו שלא לפי מה שאתה חושב או לא לגמרי נכון זה לא אומר שהוא טמבל. אבל לא משנה כרגע... פשוט אם אתם מרגישים שאתם ממש ממש רוצים לכתוב משהו עוקצני תנשמו עמוק, תירגעו ותכתבו משהו בשיקול. טוב?

Awaken

New member
אתה זה שביטלת את הדעה שלי...

אתה התחלת בזה שאמרת שהשירים שאני שמתי ברשימה שלי הם "זכו למספיק הערכה ואני לא מבין מה אתה רוצה, הם יצאו כסינגלים..." אז אותו דבר, זאת דעתי.

AcesHigh

New member
זה ויכוח קטנוני.

ככל שממשיכים לבחוש ולהתעסק בו ככה הוא מאבד מהטעם שלו. תפסיקו לגדף ולקלל אחד את השני, זה לא מוסיף לפורום.... יש דרכים לחלוק על דעות, זו בטוח לא הדרך. זו לא פעם ראשונה שדעה נקטלת פה בבוטות, זה פורום, לא תחרות, אין פה צודקים וטועים.

FireoaK

New member
דווקא יש, אבל לא במקרה הזה.

ותודה, אבל לא צריך פה משכיני שלום. לך אחורה וסתכל מי הראשון שקילל.

FireoaK

New member
פאק בנאדם!

אתה יכול לרדת יותר נמוך? (חוץ מלחברים שלך הכוונה...)

למעלה