שירים של ה rainbow

fairy26

New member
שירים של ה rainbow ../images/Emo53.gif

שלום לכולם שמי ענת .. אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון , אבל אולי חלקכם יוכלו לעזור לי.. אני מחפשת שירים של פסטיבל ה rainbow חיפשתי כבר בכל מקום אפשרי באינטרנט ולא מצאתי..אני לא יודעת אם אפשר להשיג גרסת אודיו לשירים אילו אבל אני מנסה למצוא בכל זאת, בעיקר שיר אחד שהולך : "and the more i give 'the more i got to give" משהו כזה.. בבקשה אם לפחות תוכלו לכוון אותי למקום מסויים, תודה ויום נפלא לכולם ענת (-:

את מזכירה לי נשכחות, במקרה לגמרי

אני מכירה את השיר מהביקור הראשון שלי בהודו לפני שתים עשרה שנה והמילים הן: deep inside my heart I got this everlasting love circled like the sun and radiated my love to Aum and the more that I'm giving I wish to give some more It's the way that I'm living It's what I'm living for מלילות של שירי ריינבו באום ביץ הרבה לפני שהיה שם חשמל וג'סט האוס.

ועוד אחד שאני זוכרת

by night I go on my way unseen Then I'm a holy then I've the power to heal man כמובן שהכל חוזר על עצמו במשך שעות אבל זה חלק מהכיף. בכל מקרה אני מכירה מישהי שהיתה בכינוס ריינבו לפני כמה שנים ובטח היא מכירה שירים אז אם תפני אלי אנסה לחבר ביניכן.

בבקשה...

... בחלק התחתון של הצד השמאלי יש קישור למוזיקת ריינבואו - להורדה. בהצלחה ובהנאה.

למעלה