שירים מי שבוע

Funky Giraffe

New member
לא, אבל..

זה ספיישל על הביט של ה"Coolie dance riddim" מתוך אחד המיקסטייפים האחרונים (הוא מוציא מיקסטייפים כמו שאני מחליף גרביים, אותה התדירות) של רמי רודבוי סאונד סיסטם. על המיקסטייפ (*בקול מחוספס של הצל!!!*) הזה נמצאים גם סילברדון (ששאנן הולך לעשות איתו קטע היפהופ-ראגא ענקקקקקק בדיסק הבא שלו, ובהופעות של סילברדון גולש נאמן של הפורום הזה מחליף את שאנן), צ'ולו, סולג'יי ועוד רבים וטובים.. ואחרי החפירה העצומה הזו, אני שמח להגיד שהסינגל הראשון של קוטג' לא כ"כ באופק, אבל הוא מבוצע בכל ההופעות המלאות של קוואמי עם נגנים ונקרא "אל אחד בשמיים". שיר ראגאמאפין עם פוטנציאל להיטי חזק. ר-א-ס-ט-ו-ת ל-א צ-ר-י-כ-ו-ת ג'-ל!

שבוע טוב אנשים

ובכן של הדג: קוסאמאמק (בעיקר הקטע של אטרף. בשנה הבאה אני מתחיל ללמוד צרפתית!) לא של הדג: הפרברים רפיוגיז - כיכר פארטי Gwan Stefani feat. Andre 3000 - Long way to go Eve Feat Gwen Stefani - Let Me Blow Your Mind No Doubt - Underneath it all Gwan Stefani feat. Johnny Vulture - Bubble pop electric (חרשתי השבוע על גוון סטפאני
קצת יותר מדי
) Outkast - Ghetto musick Outkast - Ms. Jackson בויאקה - מסיבויאקה שב"ק ס' ופישי הגדול - תתקעו בחצוצרה

Funky Giraffe

New member
איזה שירים, שיחקת אותה

הנפטונז הוציאו מגוון סטפני כמעט מה שנו דאוט היו מוציאים ממנה, כמעט...

אני שונאת את השירשורים האלה...

אז אני יתקמצן...רק שיר 1 של הדגים : בראשית מההופעה באילת עם הסולו המדהים של יאיא
...!!!

Magi¢ Girl

New member
...

Robbie Williams-Angels...הייתי בדיכאון...
Fifty Cent Feat. Eminem- Gatman and Robbin' Robbie Williams-Feel Robbie Williams-Come Undone-נו הייתי בדיכייי... SOAD-BYOB Eminem-Spend Some Time קוואמי-איך קוראים לי קוואמי-ימים ריקים קוואמי-אבו מיקרופון קוואמי-הכל פה זה קומבינה

למעלה