שירים מי שבוע

Funky Giraffe

New member
שירים מי שבוע

של הדג: יציב לא של הדג: בויאקה - מסיבויאקה שלום חנוך - לילה Stevie wonder - For your love John coltarne - Body and soul לירן נדל - חצי חיים קוואמי - עשר נימי צ'ולו ומג'יק - עושים את זה נכון Stevie wonder - Sir. duke Commodores - Brick house Bobby womack -Across The 110th street James brown ft. black eyed peas - They don't want music Kanye west - My way home Damien marley ft. cypress hill - Ganja bus Damien Marley - Road to zion קוטג' - אנחנו כאן העתקה מהפלייליסט האחרון שלי

super music1

New member
טוב

של הדג-קמתי לא של הדג- אל תשחק איתי-נועה פארן ת.ז-בויאקה(וכל מי שמשתתף בשיר...)

טיפקסית

New member
שירי השבוע

של הדגים- לא מוותר [הופעה בליגד סנטר במודיעין] הקליפ של המכונה של הגרוב פשוט עשה לי את השבוע הזה!! לא של הדג- מוקי די-האדמה בוכה משינה-שלומית בונה סוכה יצחק קלפטר-שיר אהבה בדואי בית הבובות-סיגפו טיפקס-כל יום אני כמעט נגיעה אחת רכה [כוכב נולד 2 ויסלחו לי כולם] פסקול הסרט "סיכון מחושב" אבטיפוס-תשאירי לי מקום לחבק אותך בחלום אחינועם ניני-קרן אור אמני פסטיגל 1996-יד ביד איתן מסורי-אלוהים נתן לך במתנה שלמה ארצי-אומרים ישנה ארץ [בגרסה המקורית והמצוינת שנהרסה בתוכנית בנות בראון] בועז שרעבי-מי ידע שכך יהיה שלומי שבת-בגלל הרוח פתיח תוכנית הטלוויזיה "סטרסקי והאץ'" ששודרה בשנות השבעים,גרוב לפנים ויש לי חלום שאמיר ויאיא ינגנו את זה יום אחד.

idanri

New member
אוקייייייי.......

של הדג - המחפשים בע"מ. לא של הדג - יהלי סובול ואבי מסיקה:כלב זקן.

chen2408

New member
שלי

לא של הדג - בית הבובות - סיגפו איזבו - cook me in a manner of speaking - nouvelle vague של הדג - הכאפה המצלצלת.

Shani276

New member
א אנ אני

של הדג: הכאפה המצלצלת המכונה של הגרוב מה נעשה לא של הדג: שוטי הנבואה - מי שוטי הנבואה ואיזבו - הוא מוקי - עוקף מלמעלה קוואמי - איך קוראים לי קוואמי - ימים שחורים

../images/Emo125.gif

דג-אף אחד,שהווליום עולה. אנדג- -צעקים על אהבה-סינרגיה -system of a down-forest -system of a down-chop suey -black eyed peas-dont lie -שבק ס'-אימפריה -היהודים-קורא לה אלה היהודים-פעמון מלחמה היהודים-סמי חופשי
!!!!!! slipknot-wait &bleed זהו...

Funky Giraffe

New member
Forest

אלוהים ישמור, כל כתה ו' הלכתי במסדרונות של היסודי ושרתי לעצמי את השיר הזה...

Funky Giraffe

New member
ממ, שזה שיר ישן בעיקר

אבל פשוט גדוללללללללללל WHY CANT YOU SEE THAT YOU AREEEEEE?<%#<@!4<>#!@$<!@<#$1 מאטללללללללל קשוחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111111111111111

למעלה