שירים מדוסון קריק...

א) אני בת ו../images/Emo58.gif

דבר שני אני גרה בצרפת, בפרק האחרון שראיתי דוסון גר עם ג´ן (והם יוצאים\מזדיינים ביחד) לג´ואי יש מחזר חדש (למי שזוכר, זה מהמסיבה שג´ואי ראתה בבוקר יוצא מהחדר שלהם) ג´ק עבר לגור בבניין של האחווה, ושם הביאו לו חדר משלו בגלל שהשותף שהיה אמור להיות לו לא רצה לגור איתו בגלל שהוא הומו (אל תדאגו בסוף הכל מסתדר) פייסי כמעט עוזב כי הוא קיבל הצעת עבודה על סירה בקריביים אבל בסוף הוא לא עוזב.. וזהו נראה לי... זה פרק 512 דרך אגב.. ובארה"ב הם כבר ב519

may24

New member
תגידי אנג´ל ספויילר

אולי את יודעת מה נסגר עם הפרופסור וג´ואי כי ראיתי את הפרקים שהם התנשקו אבל אז שדדו אותה והוא לא רצה לדעת מה קרה לה באותו לילה ואז הסיפור נגמר סופית או זמנית? אולי יש לך מידע על זה?

Mrs.jones

New member
אם מדברים על שירים...

היה איזה פרק אחד..אני לא זוכרת איזה,והיה שיר אחד שלא יצא לי מהראש מאז!(זה היה בעונות הראשונות...) אני זוכרת רק שורה אחת:i guess that i... אמרו לי פעם שזה של אנריקו איגלסיאס.. מישהו יודע?בבקשה?:)

יצור

New member
את מתכוונת ל

Bruce Springsteen - Sad Eyes אנריקה איגלסיאס חידש את השיר לפני שנתיים... בפרק בדוסון קריק הופיע המקור...

Mrs.jones

New member
תודה!

בפורומים של זיהוי שירים אף אחד לא ידע...אתה לא יודע כמה עזרת

mgirl

New member
גם לי יש כזה...

השורה שאני זוכרת היא: I never so blue like that before מישהו מכיר?? זה היה באחד הפרקיים האחרונים של העונה הקודמת

אמממ...

אני לא יודעת אם רשמתם את השירים האלו... שיר הפתיחה- Theme Song- I don´t wanna to wait ועוד שיר מהסדרה- Heather Nova - London Rain

jily

New member
עוד שירים

היי ! אין מה להגיד! השירים בדוסון מדהימים! הנה עוד כמה Sophie b.hawkins- lose your way PJ olsson- ready for a fall wood- stay you ויש המון שירים של התר נובה!

למעלה