שירים כד כאן

גנגי

New member
בנג!!! ../images/Emo88.gif

סתאאאאאם..... לא מוציאה להורג על פשעים שכאלה.

danistar

New member
בבקשה..

השיר נמצא בשיסק אוסף של קובי אושרת שנקרא "הללויה"

talik

New member
בוודאי

רק תסבירו לי איך אני רושם את זה בלי לרשום את זה בפורום. או.קי.?

talik

New member
זה נורא יפה ככה

עם ניקוד. אבל מה הקשר לבן יהודה? וחוץ מזה, איך עושים את זה, אני מתכוון, איך רושמים את המילים על דף אחר ואז עושים רק קישור?

danistar

New member
שייקה לוי

בדיסק המדהים שלו .. "שייקה לוי" מכל החברים שךי .. למדתי את הטוב את החיוך נתן לי .. החבר הכי קרוב

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מצורפות המילים בהסתייגות קלה

הורדתי פעם מאיזה מקום ברשת, נראה לי שהשורה האחרונה קצת שגוייה אבל אולי לא. להלן מילת השיר כל הרחובות כבר ריקים הסימטאות כולן שלו שוב הוא לבדו שוב רק עם צילו כל הרחובות כבר ריקים הסימטאות כולן שלו אין מה למהר או לאחר פזמון :לו להשיב ניתן את מחוגי הזמן איזה עולם נפלא הוא היה בורא לו רק להשיב ניתן את שחלף מזמן איך העולם אז היה משתנה עשר שנים לפחות הוא מהלך בין הצללים שוב ושוב סובב את הגלגלים עשר שנים לפחות הוא מהלך בין הצללים אין מלאהוב או לעזוב ...פזמון: לו להשיב ניתן את מחוגי הזמן בוקר אפור באויר הסימטאות כבר לא שלו שוב אומרים לו לך שוב אומרים לו בוא בוקר אפור באויר שוב משנה את התמונה שלושעת יוצאת ומגנה

הסתייגות ענקית נראה לי שזה לא השר

המבוקש. המילים שניתנו כאן הן המילים של השיר המקסים הבלדה לשוטר אזולי.

אופס סליחה אלף סליחות באמת מצטערת

לא ראיתי את ההודעה הראשונה רק את זו של ציפורי השיר.. מנהלי הפורום יכולים בבקשה למחוק את התגובות שלי. תודה.

תודה

תודה רבה על המילים. יכול להיות (רוב הסיכויים) שאני אחזור לשאול על עוד שירים אם לא איכפת לכם... למישהו יש כתובת של אתר עם מילים לשירים עבריים? תודה

caspit

New member
נפלא מאוד מאוד

אולי מחר לאה גולדברג/יעל גרמן/אלכס וייס מתוך אלבום הבכורה של נורית גלרון אולי מחר אני אהיה יפה מאוד ובשחור אישוניך אהיה לבנה ותראינה עיניך, כי אני יפה מאוד ומצחי טהור כאור הלבנה. אולי מחר אני אהיה צעירה מאוד ואהבתי מאירה מאוד, ואהבתך כמו חזרה מניכר לביתך. הה, מה טוב לו לשב מנכר. מחר, שאהבה נפשי, מחר, שאהבה נפשי, אולי - מחר.

mitgo

New member
תודה רבה רבה רבה

איזה שיר מקסים. חבל שטרחת לכתוב את כל השיר במלואו, הייתה חסרה לי רק שורה אחת. (לפחות אחרים יוכלו להנות גם כן מהמלים לשיר המקסים הזה) בכל אופן תודה! עמית.

למעלה