שירים כד כאן

חפשי בקישורי הפורום. ../images/Emo68.gif

יש שם קישורים לאתרים המכילים אקורדים לשירים. אולי שם תמצאי. (לא אוכל לעזור לך יותר כי אני מתכוננת למתכונת. סליחה.)

פרחים בקנה\דודו ברק-אפי נצר ../images/Emo68.gif

חיפוש קצר בפורום יראה לכם ששניכם טועים. הביצוע המקורי של צוות הווי התותחנים עם יהודית שוורץ כסולנית. כשאביב נרדם יעור בחורון בשדות האש יתם הקרב האחרון ובקר נהדר מן הבקעה להר אז יעלה בזמר ורון השמש ידום בן עזה לרפיח ירח ילבין על פסגת החרמון פרחים בקנה ובנות בצריח ישובו לעיר חיילים בהמון ילדה אחת קטנה ובידה זרים לעיר הלבנה תצא אז בשירים ולחיל נרגש תשים סביון בד"ש והשמים כה בהירים השמש ידום... החילים לעיר יגיעו בעם רב עם נערות ושיר ועם פרחי זהב וכל אשר אתמול ידע מכאוב ושכול לא עוד ידע שלכת וקרב השמש ידום.....

אני סולחת

השיר נקרא ´אני סולחת´ ללחן של חמי רודנר (כמדומני). ניתן להשיגו אך ורק באוסף שיצא לגוזי כץ ב´הד ארצי´ בשנת 98.

שקדי

New member
הרעות......

על הנגב יורד ליל הסתיו ומשיר כוכבים חרש חרש עת הרוח עובר על הסף עננים מהלכים על הדרך כבר שנה לא הרגשנו כמעט איך עברו הזמנים בשדותינו כבר שנה ונשארנו מעט מה רבים שאינם כבר בינינו אך נזכור את כולם את יפי הבלורית והתואר כי רעות שכזאת לעולם לא תיתן את ליבנו לשכוח אהבה מקודשת בדם את תשובי ביננו לפרוח הרעות נשאנוך בלי מילים אפורה עקשנית ושותקת מלילות האימה הגדולים את נותרת מאירה ודולקת הרעות כנערייך כולם עוד בשמך נחייך ונלכה כי רעים שנפלו על חרבם את חייך הותירו לזכר ונזכור את כולם......... מילים:חיים גורי

ואם בלדות על הפרק

אני לצערי עדיין לא הצלחתי לאתר את המילים של "בלדה למנקה רחוב" של ציפורי השיר. משווע לעזרה, אתם יודעים מה זה כששיר שאתה לא יודע את כל המילים שלו נתקע בראש...פיייייייייייי...וואי וואי וואי.

ramil

New member
לשיר קוראים "זמר נוגה" (מלים: רחל)

ומשום מה הייתי בטוח שיש לי את המלים..אבל אין לי.

שקמי

New member
מותק - לא לשלוח לי עוגה!

אם הכוונה לשיר הזה, אז זה אין לך מה לדאוג, של עוזי פוקס. בתוך פזמון חוזר - להיטי שנות השבעים. ומן הסתם בעוד מדיסקים אחרים.

dearj

New member
"ככה סתם"

כאילו כלום... שרו התרנגולים, התרנגולים 2000 וגם שלמה ארצי.

תמיד יחכו לך\ לאה שבת ../images/Emo68.gif

הו, ילד עבר זמן נסעת לחפש רחוק מכאן ואני מחכה לך הו, ילד שלי בעולם ציפור אדם כמו כולם מחפש את האופק כל מטוס שטס בשמים כל כוכב מאיר בעיניים מזכיר לי אותך נחליאלי לפני הגשם צרצרים בשעות הערב תמיד יחכו לך הו, ילד כששקט אני יושבת במרפסת לנגן מנגינות געגוע הו, ילד תשתדל להגיע לכאן מהר ככה אני מבקשת בשקט, בשקט כל מטוס שטס בשמים כל כוכב מאיר בעיניים מזכיר לי אותך נחליאלי לפני הגשם צרצרים בשעות הערב תמיד יחכו לך

הולכים אל הלא נודע

בזמנו היה לזה קליפ בערוץ 2 והיות שאני חובב כוורת הוצאתי מזכרוני משו כזה אני לא בטחו שאלה המילים ושזה הסדר! הולכים אל הלא נודע אל הלא נודע אל הלא נודע אההאה הולכים אל הלא נודע, שמה לך תדע אם זה טוב רע אההאה לא נודע, לא נודע לא נודע, לא נודע. הולכים אל הלא נודע שמה לא נודע אל הלא נודע אההאה לא נודע, לא נודע לא נודע, לא נודע. מומלץ לפנות לאחד הדיסקים של כוורת- צפוף באוזן/סיפורי פוגי/ כוורת בפארק

45israel

New member
רציתי לשלוח אותך לספריה הציבורית...

"לגלות שם את אמריקה" ובמקום זה אני מצרף קובץ WORD להנאת כ-ו-ל-ם!!!!

ST

New member
גם אני זוכרת את הקליפ... ../images/Emo29.gif

והנה המילים... הולכים אל הלא נודע, אל הלא נודע, אל הלא נודע הולכים אל הלך תדע אם זה טוב או רע, שם בלא נודע בלי לדעת את גורלנו, או מה יהיה כל אחד מנחש קדימה, עד היכן שהוא רואה הולכים אל הלא נודע, אל הלא נודע, אל הלא נודע הולכים אל הלך תדע אם זה טוב או רע, שם בלא נודע תנסו לדמיין אותנו עוד שנים רבות לא פחות מסובך לקבוע, מה יהיה עוד שתי דקות לא נודע, לא נודע לא נודע, לא נודע לא נודע, לא נודע בלי לדעת את גורלנו, או מה יהיה כל אחד מנחש קדימה, עד היכן שהוא רואה בן אדם, מה יהיה בן אדם, מה נראה כל אחד, אחד קונה מהיכן שהוא עובר הולכים אל הלא נודע, אל הלא נודע, אל הלא נודע הולכים אל הלך תדע אם זה טוב או רע, שם בלא נודע לא תודה, לא תודה לא נודע, לא נודע לא נודע, לא תודה לא נודע, לא נודע

למעלה