שירים טובים

שירים טובים ../images/Emo80.gif

מישהו מכיר שירים לגיטרה שכיף לנגן? אני מעדיף שירים שהם לא הבי מטאל ובכלל רוק רועש עם יש לכם אקורדים וטאבים או תווים לשירים (בעיקר רוק קלאסי , ישראלי -עדיף שירים של פורטיס , או פופ קיטשי שפשוט מצחיק לנגן - בסגנון בריטי ספירס) עם יש לכם אני ישמח עם תביאו לי את השמות ואם אפשר אז את האקורדים טאבים ותווים תודה !!!

plutoT

New member
במקרה

שמתי לב שהזכרת את שמו של גדול אומני ישראל: פורטיס, אז הנה אין קץ לילדות, שהעברתי שעות של הנאה עליו (ואני לא גטריסט בכלל) D A Bb C F C D A Bb מצטער אם יש טעות, אני אומר לך את זה מזיכרון, אבל פה לאי מייל לי ואני אשלח לך דף עם מלא אקורדים שלו נ.ב היית בהופעה בחוות החיו לפני שבועיים בערך? היא היתה חביבה ביותר

פורטיס

שמע אני כבר יודע את אין קץ לילדות וניצוצות ואני מעדיף לא לתת פה את האי מייל שלי כדי שכל מיני חארות למיניהם לא ישלחו לי וירוסים לא הייתי בהופעה בחוות החיות אבל שמעתי שהוא הייתה ממש גדולה ושהוא ירד ושר עם הקהל וכל מיני דברים כאלה תודה בכל זאת

plutoT

New member
אם ככה, אז בתור שרות לקהילה

מכייון שיש לך אותם, אני מעניק לך בזאת עוד המון אקורדים, שהעתקתי בזמנו מהאתר שלו תחנה סופית bait: G Bm F Am (x2) pizmon: D Bm F#m (x2) between the bait to the pizmon: G D G Bm (x2) mahavar: G Bm F Am נעליים bait: Em pizmon: Em B C Em hamelk… (in Hebrew): Em G D G הפסיכולג אמר bait: F# A B F# pizmon: D E E A D G F# ze lo hozer…(in Hebrew): B Cm# A C E ואלס עם מטילדה Start: Am C G D (X2) Bait: Em C Am C Em C Am C D F Am Em D Pizmon: G Bm Em C (X2) Behir zara bizman hatid…(in Hebrew): Gm Gm F F Em Em D D (Am C G D) Gvirot levanot…(in Hebrew): Em C G D (X2) Hitayfta ho ma…(in Hebrew) :F Am G D ממש תהנה מהם בתקווה לעתיד טוב יותר

אחי אתה ענק

תודה רבה לך אני ממש ממש שמח מכל אלה דרך אגב לכל הפורום בדיוק היום קניתי במרום גיטרה אוביישן סלבריטי צבע אדום יין ואני לא יכול להפסיק לנגן אליה

......................

השאלה הזאת מופנת לכולם למשהו יש את האקורדים של דבש , המוות אינו מחוסר עבודה -רמי פורטיס?

למעלה