שירים ושערים

שירים ושערים ../images/Emo79.gif

איזה שיר הכי מרגיע ומלטף אותכם, אולי גורם לכם לחשוב על העבר, אולי גם על ההווה והעתיד, אולי עוזר לכם להחליט החלטות
ובכלל... איפה המוזיקה "נוחתת" בחייכם

לקשמי

New member
אצלי זה משתנה

אני לא יכולה להגיד על שיר ספציפי שהכי מרגיע/מלטף או שאני הכי מזדהה איתו כי בכל תקופה מסוימת בחיי יש שיר אחר כזה. בעקרון תמיד אהבתי מוסיקה ישראלית ישנה, שירי ארץ ישראל וכו'. בדיוק עכשיו כשהייתי בדרך הביתה התנגן לי בראש איזה שיר של חנן יובל. ("ים תיכוני", נראה לי שככה הוא נקרא).

thankful

New member
אגב , חשבתי (שוב ...) לכתוב לא מזמן

מאמרון בנושא . משהו כמו (בשלב זה) , דרגו את 10 השירים האהובים ביותר עליכם מכל הזמנים (שירים ישראלים , שירים לועזיים , פופ , קלאסי וכו') (לאו דווקא לפי סדר עולה) . שירים כאלה שנותנים לכם חיים , שכיף לכם לשמוע אותם שוב ושוב ... ליאור .

shirazlovemor

New member
אז ככה

אצלי יש הרבה שירים שישר מעלים בי אסוציאציות שונות אני אתן כמה דוגמאות..כי אם אני אתחיל לפרט פה הכל אז זה לא ייגמר לעולם :) שיר שמרגיע אותי
Celine dion - Titanic- my heart will go on שיר שמזכיר לי תקופה רעה (אבל למרות זאת אני אוהבת אותו)
חושב עליה- עידן יניב שיר שמכניס אותי לאווירה רומנטית ^^
Cascada - Everytime We Touch

thankful

New member
"מזכיר לי תקופה רעה"

בגלל המלחמה בצפון ? ללא ספק , זהו אחד מ "שירי המלחמה" , גם ראיתי אז (בזמן המלחמה , ב - YES אצל משפחה שאירחה אותנו) שהוא זכה לרוב קולות המסרונים (SMS-ים) ... ("חושב עליה" של עידן יניב .) ליאור .

shirazlovemor

New member
לא זאת הייתה הכוונה שלי..

הוא מזכיר לי תקופה רעה במישור האישי שלי.. (השיר הזה הוא עוד מלפני המלחמה בצפון)

200611

New member
אני כל הזמן הפנוי עם אוזניות

אין לי שיר מסויים כי רוב המוסיקה שאני שומע זה יצירות שלמות. שירים אני שומע רק ברדיו, ובשנים האחרונות הכל נשמע אותו דבר. אני אוהב את רוב סגנונות המוסיקה - מוסיקה זה עולם. ויש תקופות שאני שומע בעיקר קלאסי, ויש תקופות של ג'אז (בעיקר בקיץ), ויש תקופות שאני שומע מוסיקה ישנה (החל משנות ה-60 עד שנות ה-90) רוק, פופ וכל התת זרמים של הסגנונות האלה. בעוד שאני כותב עולה לי שיר מסויים שמרגש אותי בכל פעם שאני שומע אותו שמו "איך אנחנו יכולים להאחז בחלום" של טים הרדין.

thankful

New member
הנה - עכשיו "שירים ושערים"

השיר של אריק סיני ("דרך הכורכר") הביא 3 (!) שערים ! במהלך השעה שעברה השמיעו אותו בתכנית , היה שער תוך-כדי השיר . עכשיו (בגלל החוב) משמיעים שוב את השיר הזה , והוא הביא (שוב , במהלך השמעתו השנייה) עוד 2 שערים ! אז זהו שיר שמביא שערים ... ליאור .

למעלה