שירים ושירשורים

LadyG

New member
בדיוק הרגע חשבתי על השיר הזה

יש גם ביצוע נחמד שך ג'ון באאז

שירים ושירשורים

פעם היה לנו פורום קטן ונחמד, דיברנו על אגדות רוק מאוד ספציפיות והיו פה כמה עשרות בודדות של גולשים, לאחרונה גדל הפורום וכמות ההודעות החדשות היא בילתי נגמרת כמעט, מה שמצריך ממני המון עבודה מיותרת (ולא תמיד אפשרית טכנית) אני חוזר ומבקש מכולם לשרשר הודעות עד כמה שאפשר אחרת לא נוכל לקיים דיון כמו שצריך. היום ואתמול היו שלוש הודעות שונות שניתן להגדירם כ "שירים ש..." לפיכך אני משרשר את כולם אחד לשני, ומבקש מכולם שוב להשתדל מאוד לשרשר כמו שצריך להבא...

ועוד משהו על שירשורי שירים

להגיד ששיר מסויים של led zepplin (למשל) הוא שיר/שמח/מתאים לסקס/ מתאים לתור בקופת שליידך נמצאת אישה שקוראים ריגנה והבן שלה בדיוק השתחרר ממילואים..., בלי להסביר למה, זה אחד הדברים היותר מעצבנים בעולם, באותה מידה אפשר לנקוב בשיר של דץ ודצה. אנחנו כותבים בפורום וחלק מרכזי מהעניין פה הוא לחלוק עם אנשים אחרים את האהבה שלנו, סתם לזרוק שמות של שירים לא מקדם את השיחה, במקרה הטוב זה מעיד על ידע, וגם זה בקושי (שמות של שירים אפשר להוציא גם מ allmusicלא ממש צריך להקשיב לשיר) אז אם יש לכם מה להגיד על השירים נשמח לשמוע בכיף, אם לא חבל סתם לזרוק שם.

גם שמח גם עצוב...העיקר...

לא ידעתי לאן לשרשר את זה, כי השיר מתאים גם לאנשים בדיכאון וגם לשמחים במיוחד, ובקיצור הוא מתאים בעיקר בשלביל "לדפוק ראש טוב על הבר" (לא זוכר ששמעתי אותו פעם בלי שהייתי שתוי, או לפחות בדרך:) על מה אני מדבר? dyer maker - של לד זפלין, אלא מה?

אני לא יכול לסבול את השיר הזה

השיר הכי גרוע ב houses of the holy. בעצם, השיר הפאנקי the crunge פחות טוב.. בכל מקרה, זה שיר די צולע, אני גם לא אוהב את הסאונד של הגיטרה של פייג' בו.

Wonder goat

New member
יוריה היפ

תעייתו לי את זה באנגלית תנו לי להיטים תנו לי תקליטים תנו לי הכל

למעלה