שירים ושירשורים

matanbu

New member
כי אפאחד לא הגיב לעניין!

כולם הרי כל כך מתעניינים בי !! בי בי בי!!!! ITS ALL ABOUT ME !!! ME ME ME!!!

ganooov

New member
שלום, תלמידים. ../images/Emo13.gif

אני רוצה להכיר לכם משהו, קוראים לו מערכת מסרים מיידיים, תשתמשו בו מדי פעם. מתן - תכנסי לאייסי
.

miromiro

New member
צגובה לענין , כי מגיע לך/ם...

סיפור על זיונים ומוזיקה(לצורך העניין לקרא בקול של זקנות עם מבטא אידישי כבייד) נפגשות במקווה שתי רבניות. (לצורך העניין-נשות הרבנים) ושואלת האחת את חברתה- "תגידי רבקלה, איך ברוך רומז לך שהוא רוצה לקיים את המצווה?" אויש, מסמיקה רבקלה ועונה-" כשברוך רוצה לקיים את המצווה, אז הוא מתחיל להסתובב ולשרוק. ואני כבר מבינה מה אני צריכה לעשות." אבל תגיד לי רבקלה-"מה קורה כשאת רוצה לקיים את המצווה?" כשאני רוצה? אה , אז אני מסתובבת ושואלת את ברוך. ברוך אתה שרקת?

matanbu

New member
../images/Emo6.gif חחח

אני חושבת שהרבה פעמים מה שמניע את המוזיקה ומה שמניע את הסקס זה אותו דבר:) חוצמזה ששניהם סבבה.

ganooov

New member
לא הבנתם אותי. ../images/Emo13.gif

אתם הופכים את השירשור לעוף. מדברים על אגדות רוק, זוכרים?

miromiro

New member
גנוב אני לא רואה סתירה בין אגדות-

רוק לעניין הסקס , ויעידו על כך- מיק ג'אגר דיויד בואי ג'ים מוריסון אלביס פרסלי וכו וכו וכו(גם פראנק) אבל כדי להיות קונפורמיסט לרוח הפורום, אני מפסיק את השירשור הזה בזה הרגע!!! אה אה רגע שכחתי זה בתנאי שמתן תפסיק קודם....

ganooov

New member
ושוב לא הבנת אותי נכון. ../images/Emo13.gif

הבט כאן, זה החלק הנכון של השירשור. דיונים בינך לבין מתן, תדון באייסי.

miromiro

New member
עקרון העונג עובד בעוד הרבה -

תחומים, האם אנחנו רוצים לפתוח שירשור פילוסופי-מוזיקלי על מה עושה לנו המוזיקה לנשמה ולמה?

LadyG

New member
השרשור הפעם הוא לא

פילוסופי אלא סקס ורוקנרול. איזה שילוב אולטימטיבי. אז מכיוון שבנושא חשוב כזה
אני צריכה לארגן את הרשימה המנצחת, אני לוקחת פסק זמן למחשבה. ברשימה שלי יהיה הרבה קלפטון על גלגוליו השונים, הסטונס (איזה כוחניות סקסית) והדורס - אין אין על ג'ימי.

miromiro

New member
סקס ורוקנרול-שילוב אולטמטיבי את-

אומרת? לדעתי חסרה איזו צלע בשילוב האולטימיטיבי הזה, אבל גם לה יש פורום משלה , אז מה נעשה? נתפלסף?

לא

אולי נתיחס לשאלה המקורית של מתן, או לחילופין, נתחיל להשתמש בשרשור האוף טופיק במקום להפוך את השרשור הזה לכזה?

yon2k

New member
אז...

zappa - i have been in you stevie ray vaughan - dirty pool והרבה דברים של רדיוהד

סיקסטיז

New member
אני מחזק את הבחירה בסלסבורי

ומוסיף - ATOM HEART MOTHER - גם השיר אך רצוי הדיסק (למרות ארוחת הבוקר הפסיכדלית שתעשה קצת סרטים) דיברתי הרבה על FOREVER CHANGES של LOVE , אז לא אוסיף על כך אבל זה זה! THICK AS A BRICK של ג'טרו טול ... SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND (שני החלקים אך שוב עדיף הדיסק השלם) ובכל מקרה שירים של רכות ואהבה , ושתהיה אהבה לכולנו ...
(למרות האכזבות והקשיים)

סיקסטיז

New member
בגלל ... :)

העליות והירידות בקצב מילות האהבה והתשוקה (לפחות בבית הראשון - Somewhere in your eyes That very special glow Something drawing me To where I do not know I never really thought That I would lose myself Now I'm going faster Than anybody else You move without a sound And touch me with your hand Just like the rain that fondles Every grain of sand This thing we're gonna do It's just for you and me I'm gonna make it good Good as it can be Your kiss is sweeter now Your breath is getting warm We must take our time And last it through til dawn I wonder will it be Oh, I expect it to There have been other girls No-one else like you I feel a power here I never felt before And I begin to see What drives us to want more Oh, girl of all my dreams Please tell me if I'm wrong Because I've been blue But we belong וחוץ מזה כל הכלי נשיפה ותזמורת נותנים לשיר מגע רך שמכניס לאווירה..

סיקסטיז

New member
אצל רבים וטובים מאיתנו

(בני כת הסיקסטיז) , שני המושגים הם שני צדדים של אותו מטבע ...
LOVE IS ALL , LOVE IS YOU

LadyG

New member
תודה לאל שאין ברשימה שלך

את Candle in the wind. אפשר אולי להוסיף את Hickory wind של ה- Byrds ?

למעלה