שירים ושירשורים

סתם כך, בגלל הרוח....

רק עכשיו חזרתי הביתה, ותאמינו לי - קר שם בחוץ. איך שלא יהיה, הרוח הקרה הביאה גם ברכה בצידה, כי היא הזכירה לי כמה שירי 'רוח' (wind) שאני שומע כרגע במחשב: Bob Seger & The Silver Bullet Band Against The Wind King Crimson - I Talk To The Wind Bob Dylan - Blowing in the Wind - (אלא מה?) Kansas - Dust in the Wind Jimi Hendrix - the wind cries mary (אושר גדול...) cat stevens - the wind ואפשר גם (אבל לא ממש חייבים) Scorpions - Wind of Change

matanbu

New member
../images/Emo70.gif מוזיקת זיונים ../images/Emo47.gif ../images/Emo70.gif

מוזיקה תמיד היתה גשר בין לבבות... תמיד חיממה אותנו בחורף... תמיד גרמה לנו להזיל דמעה... או לחייך בעגמומיות... CUT THE CRAP, ועכשיו למוזיקת זיונים! והרשימה שלי (מה שאני יכולה לחשוב עליה כרגע) המכשפות - קסם על ים כנרת המכשפות - עד העונג הבא (אה אה אה) Aeorsmith - Crazy Lit - You Make Me Cum Queen - Dont Stop Me Now I Want To Kiss You All Over Rocky HPS - Toucha Toucha Toucha Touch Me The Doors - Light My Fire (or anything else) Uriah Heep - Salisbury Alice Cooper - Poison Celine Dion - All By Myself Cowsils - I Love The Flower Girl E-Rotic - Shut Up (And Sleep With Me) Janis Joplin - מה שהיא רק תרצה לשיר Sinead O'Connor - Nothing Compares To You והכי טוב שיש שקט :)

Katarzis

New member
טוב יש לי מצב רוח אז!../images/Emo6.gif

שרשור שירים שמחים!
שירים שמקפיצים אותכם מהמקום כשאתם שומעים אותם.
כל אחד יכתוב שיר (או כמה שהוא רוצה), ואני אתחיל עם: sweet - fox on the run

סיקסטיז

New member
../images/Emo186.gif כשעצוב ...

כקונטרה לשרשור השירים השמחים , נפתח את שרשור השירים העצובים לאלו שחברה שלהם עזבה אותם / פיטרו אותם מהעבודה ואין להם גרוש על התחת (ולא זה לא שיר בלוז זה באמת מה שקרה ...
) אז איזה שירים שומעים ברקע כששותים / מעשנים ועוטים מבט קודר בעיניים שמתמקד בקיר ? LED ZEPPELIN - DAZED AND CONFUSED LED ZEPPELIN - SINCE I'VE BEEN LOVING YOU THE DOORS - THE END URIAH HEEP - ECHOES IN THE DARK URIAH HEEP - TALES THE DOORS - כמעט כל האלבום L.A WOMAN BLACK SABBATH - BLACK SABBATH BLACK SABBATH - SABBATH BLOODY SABBATH ועוד רבים וטובים (יותר מידי לצערנו...)

matanbu

New member
infected mushroom - the massanger

סתם :) למרות שהוא אחלה טראק. כעיקרון LIGHT MY FIRE גורם לי לדעדע ברחבי החדר, נראית מסטולה ביותר... טוטוטוטוטוטוטוטוטוטו...הקטע הזה
אני משתדלת לא לעשות את זה בחברת זרים. אבל זה קצת בעיה בשבילי לרקוד עם סוג הרוק שאני אוהבת אני בעד לשים מוזיקה מלנוכלית עצובה משו ולשכב על המיטה בחושך אם הייתי נועזת כמו שנה שעברה אז עם סיגריה, בירה וג'ויינט לצידי. "האומן המתייסר", מישהו מכיר? אבל זה שרשור שמייח אז הדבר שבאמת הכי גורם לי לרקוד זה הצלצול של ביצפר שלי... אני רוקדת כל הדרך לאוטובוס הביתה.. לפעמים בבית שאני עצובה וקשה לי.. אני מתיישבת ליד הפסנתר.. ומנגנת פה דיאז רה, פה דיאז רה, פה דיאז רה. זוהי המנגינה של הצלצול. זה תמיד עושה לי טוב ומעלה חיוך קל ומוטביציה. מומלץ לכולם.

matanbu

New member
אז בואו נעשה שרשור שירים

ושהמנהל הנחמד ישרשר את כל ההודעות האלו אליו? בשבילי - בערך 90% מהפלייליסט שלי הם שירים כאלו. אם תרצו פירוט של האהובים ביותר,אז שאני אגיע הביתה. ולשיעור מתמטיקה.

niraf

New member
שירים עצובים

באמת רוב האלבום LA woman של הדורז ובעיקר השיר הנצחי riders on the storm. יותר מדי שירים עצבים לצערנו?? לא ולא! אם היו רק שירים שמחים הייתי חונקת מישהו (את עצמי)? זה נהיה מעצבן אחרי כמה זמן. עוד שירים עצובים: "כשהמוזיקה נגמרת" של הדורז. הייתי חייבת להזכיר אותם שוב עם השיר הגדולל הזה. "שינויים" של בלאק סאבאת'. בלדה לא אופיינית אבל נוגעת. "אבות ובנים" של אביתר בנאי. הוא לא מתאים לפורום - אבל זה אחד השירים הכי יפים בעולם. soldier of fortune אין צורך בהסבר. "עוד מעט" של היהודים. אני מתחילה לסטות מנושא הפורום. כל השירים של הסמיתס (טוב לא כולם..) ולדוגמה: "השמיים יודעים שאני אומלל עכשיו", "שטן יפה תואר". "משטרת הקארמה" או שאר האלבום אוקיי קומפיוטר של רדיוהד.

סיקסטיז

New member
Beatles

It's Only Love - שיר כל כך אהוב ומעלה חיוכים נמסים .... Lady Madonna - גם הוא מסיבה לא מובנת מעלה חיוך ... ו - Hello , Goodbye ! GoodBye!

niraf

New member
הביטלז

תמיד תמיד תמיד יכולים להעלות חיוך.. בשירים כמו helter skelter can't but me love paperback writer come together ועוד רבים וטובים..

LadyG

New member
זה נחמד לראות מישהו שמח../images/Emo13.gif

השיר שלך הוא השיר של מנפרד מן? לא מכירה את הביצוע של sweet בדרך כלל אני טיפוס של שירים עצובים
מה יותר עצוב יותר טוב. אבל אם כבר שמח אז שירים מן הסיקסטיס עושים לי את זה. למשל: Here comes my baby הטרמלוס, שתמיד עולה על פני חיוך מטופש להפליא כשאני שומעת את השיר. אין לו שום חשיבות, הוא פשוט חמוד. The legend of Xandu - הלהקה עם השמות הבלתי נגמרים Dave Dee, Dozy, Beaky Mick & Titch . פשוט חמוד. ויש עוד המון.

וגם, כמובן...lola

איזה שיר מוצלח של ה-kinks (ויש להם עוד הרבה שמחים ומוצלחים במיוחד, או לפחות זה מה שהם עושים לי): YOU REALLY GOT ME WATERLOO SUNSET VILLAGE GREEN PRESERVATION SOCIETY וזה גם מזביר לי (בגלל השיר SHANGRI-LA ) את - Stevie Nicks - Trouble In Shangri-La אח, אין כמו סטיבי ניקס, מה-FLEETWOOD MAC - האולטימטיבית של שנות ה-70 מה חדש? הכל ברוח טובה :)

Wonder goat

New member
sweet-ballroom blitz

sweet-blockbuster slade-far far away slade-skweaze me pleaze me dire straits-twinsting by the pool the clash-rock the basba david bowie-star man rolling stones-brown sugar boston-more then afeeling יש עוד מלא אבל זה מה שרשמתי אכשיו ודרך הגב אני אוהב את sweet אבל יש בעיה המילים שלהם כל כך דביליות אופס לא התכוונתי יש להם שיר אחד למשל קוראים לו ליטל ויילי השיר על ילד חמוד וקופצני שלא רוצה ללכת הביתה בקיצור לאבא שלי יש דיסק שלהם ואני לא מוצא בו גדולות טוב נו אבל זה מה שמקפיץ אותי hollies-he aint heavy he's my brother hollies-love posion number nine hillies-buss stop אילה שירים רק הוליס

miromiro

New member
מתן-לאחר הצצה לכרטיסך האישי-

אני תוהה שמה מתן תגובה להודעה הזאת שלך מהווה עבירה על החוק?!(הפלילי)

matanbu

New member
לא! כבר עברתי את גיל 16!

נהנהנההההההההההההההההההההההההההה

miromiro

New member
לא אוהב זקנות.....

אבל בכל זאת נהנהההההההההההה הרי אין לו ערך מוזקלי לשרשורך הדביק.

למעלה