שירותי תיקונים

ווינגז

New member
שירותי תיקונים

היי! סליחה שפתחתי שרשור חדש! יש לי רעיון... אחרי שהייתי המון בפורום... ובדקתי המון בובות.... שאנשים מבקשים תעשו לי שיער/עיניים/הצללות/תיקונים אז חשבתי לפתוח שרשור כזה... מה דעתכם? לדעתי זה רעיון טוב! מי שבעד שילחץ
מי שנגד שילחץ
יעל

ווינגז

New member
למשל....

אני לא זוכרת איפה מצאתי את הבובה אני חושבת בעמוד 2! הבובה המקורית היא

TRaffiC LiGhT

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif../images/Emo117.gif

כל הרעיון הוא לעשות ולנסות בעצמך לא?!

netaK

New member
זהו אבל...

עושים מתאמצים אבל תמיד יש בובות שלא מוצאים איזה שיער לעשות או שבשום פנים ואופן לא מצליחים להצליל את החולצה... אני אומרת שלא לשים ישר להתייאש מיד...אם מישהי רוצה שתשים יש כאן בנות שבטח ישמחו לעזור

TRaffiC LiGhT

New member
אם את לא מצליחה לעשות חולצה, ../images/Emo117.gif

ומבקשת ממישהי לעשות לך, במקום לנסות בעצמך עוד ועוד. במקום לחפש טיוטוריאלים ולעשות על פי הם. במקום להשתדל קצת יותר. אז לא למדת כלום. ומה יוצא לך מזה? השגת עוד דולי גמורה?

netaK

New member
לבקש לעשות חולצה שלמה לא

לשפר קיימת, כן למה לא?

מרב881

New member
ואם אין לך פוטושופ/פיינט שופ?

יש לך מושג איזה קשה זה לנסות ולהגיע לרמה של בנות עם תוכנות גרפיות בצייר???

TRaffiC LiGhT

New member
*שיעול* ../images/Emo117.gif

[אוי, נדפקתם זה הולך להיות ארוך. אם אתן באמת רוצות תשובה - תקראו. אם לא - בעיה שלכן. ורק שלכן.] יש פה בנות שמכינות דוליז מדהימות. ברמה של הפוטושופ/פיינטשופ בצייר. בלי כל התוכנות הגרפיות, ותאמיני לי שהבובות שלהן יוצאות/יצאו (סיגל, חיזרי לצייר!
) הרבה, אבל הרבה יותר יפות מכל הבובות כאן שמלאות אפקטים וכל מה שיש בהן זה אפקטים. וכן, יש לי מושג איזה קשה זה לעבוד בצייר, כי נכון, אולי היום אני משתמשת בפיינטשופ (וגם זה לא כל הזמן אבל שיהיה.) אבל אני התחלתי מהצייר, הדולי הראשונה שלי [ועוד הרבההההה אחריה.] היו בצייר. אז תעשו לי טובה, אל תבואו אליי ותנסו להסביר -לי- כמה זה קשה לעבוד בצייר. ובת´כלס - את לא צריכה לנסות להגיע לרמה של בנות עם תוכנות גרפיות, את צריכה למצות את עצמך בצייר עד הסוף (את עצמך. את הכישרון שלך. ולא את הכישרון של מישהי אחרת. תשווי את עצמך תמיד לעצמך.) ואז לראות לאן את יכולה להתקדם, מה את יכולה לעשות.

מרב881

New member
וזה מה שאני עושה,

וזה נכון שיש בנות שקופצות ישר לתוכנות גרפיות וממלאות את הדוליז שלהן באפקטים, וזה באמת לא יפה. בצייר באמת אפשר לעשות הכל אבל הכל. לא חסרות בנות שמזלזלות בתוכנה הזאת, כי כשרואים את כל הדוליז הנוצצות עם הקפלים היפים אי אפשר שלא להתפתות לעבוד בפוטושופ/פיינט שופ (במיוחד מתחילות). צריך לעבוד הרבה על דוליז על מנת שהם יראו מקצועיות בצייר, ולפעמים צריך קצת אפקטים שהצייר האהוב לא יכול לספק ולהרבה בנות אין את הסבלנות לחכות עד שהדוליז יצאו טוב (שוב, במיוחד אצל המתחילות). אני הצלחתי, אחרי שעות מול המסך, לעשות ג´ינס בצייר. אמנם יש מקום לשיפור, אבל אני מאמינה שאפשר להשתפר (אחרי הרבה עבודה, כמובן).

totsade

New member
יש לי רעיון!|רעיון|../images/Emo187.gif

בגלל שבדולמייקר של הפורם שמו את כל מה שפרסמו ויש גם דברים שבלי להעליב, לא נכונים... אז בואו נעשה שכל אחד ישפר -לפחות- בגד אחד מהדולמייקר וישים פה? טוב?? הנה משהו שתיקנתי.. לא משהו רציני, תקדישו שניה מייחכם בשביל לתקן- זה לא קשה אני לא חושבת שאני צריכה לכתוב מה הלפני ומה האחרי..

totsade

New member
לא שמתי לב מתי שאת כתבת את זה?

לא אמרתי שזה רעיון טוב? לא תיקנתי בגדים? אז זהו שלא.

למעלה