שירה

סועד

New member
תודה דורי על התקונים, אקח לתשומת

לבי, אך בתשובה למה שכתבת גם אם הייתי עושה הגהה לא הייתי מצליחה. פשוט זה חוסר הידע שיש לי כתבתי את המילים מתוך שמיעה, ולכן הטעויות. אשנן את המילים ואלמד לאט לאט. אז תבורכו אתה ולב אחד על על העזרה הגדולה שאתם מושיטים לי. שבת שלום. שוש. شكرا يا قلب الواحد شكرا يا قلن الواحد وشكرا يا دوري!!!! האם כתבתי דורי נכון? שבת שלום, שוש.

DORIY1

New member
לסועד

כתבת נכון מאוד . זהו המקור בערבית " וו שורוק "

א ש ר ת

New member
שבת שלום לכל חברי הפורום ולך סועד

" לח'לאכּי" ביום רביעי בקניון בפתח תקוה, הרשי לתקן אותך: شكراً يا قلب الواحد. שבת שלום

סועד

New member
אשרת חן חן על התקונים אשמח אם

תמשיכי לתקן ובכך לעזור לי להתאמן יותר בכתיבה. ואני שמחה בשבילכן שנהניתם, מקווה שנתראה בקרוב. בידידות רבה, שוש.

שיר5252

New member
לכתוב בערבית במשבצת " נושא "

בכדי לכתוב בערבית במשבצת " נושא " קודם יש ללחוץ על המילה ערבית שמתחת למשבצת " נושא " בכדי לכתוב בערבית במשבצת " תוכן " קודם יש ללחוץ על המילה ערבית שמתחת למשבצת " תוכן " |

סועד

New member
الاطلا&#1

كان صردا من خيالى اسقنى واشرب على اطلاله وارو على طالما الدمع روى זה נסיון לבדוק את מה ששיר הסביר בקשר לכותרת. מקוה שהצלחתי.

סועד

New member
מסתבר שלא הצלחתי אם למישהו פתרון

שיסביר לחברים בפורום איך אפשר לכתוב משפט שלם בערבית במסגרת של הנושא. תודה , סועד.

סועד

New member
שיר יקרה לא הצלחתי לכתוב כותרת כפי

שהסברת , כתבי משפט כל שהוא ואראה אם זה מצליח לך. תודה. הבעיה שזה מעביר רק מילה אחת של הטקסט.

DORIY1

New member
תיקון

סליחה אי אפשר להערים . התוכנה דוחה את המילים בערבית חוץ מהאותיות הראשונות של הנושא . מעניין שבתצוגה המקדימה יוצרים אשליה ומציגים את כל הכותרת בערבית ורק בשלב השליחה מוחקים . אז מי מערים על מי ?

סועד

New member
דורי הראש היהודי תמיד מחפש ומחפש

אז אולי באמת כדאי לפנות למנהלת ריבר ולבקש את עזרתה. אם תוכל אתה להסביר לה במה דברים אמורים, כי לי אין ידע גדול ברזי המחשב. כל הזמן לומדת דברים חדשים. בברכה, שוש.

למעלה