שירה...

שירה...../images/Emo65.gif

מחר את נוסעת עם המשלחת...נכון??
תהניייי המוון המוון
ותכירי הרבה אמריקאים חביבים
תנסי ליצור קשר מדיי פעם שנדע שהכל טוב!
נתגעגע מאוווד
ותהנייי

Dawson girl

New member
יאייייי! ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

שירה, תהני במשלחת!!! ותחזרי מלאת חוויות
אגב איזו משלחת זו בעצם?

shira245

New member
נכוןן מאוד!:) ותודה:)../images/Emo140.gif

מחר אני נוסעת מבית שאן לירושלים,משם לנתב"ג,ומנתב"ג למכתש רמון. בקיצור,המון נסיעות באוטובוסים שאני שונאת כ"כ. האמת היא שאני לא עוד ממש קולטת שאני נוסעת ל40 יום עם עוד 70+ אנשים שאני בכלל לא מכירה וטוב שכך כי ככה אין לי חששות ודאגות וואני די רגועה לגבי זה. חוצמזה,בכלל לא סיימתי לארוז.אין לי מושג מה צריך לקחת ל40 יום וגם ככה אני כ"כ שונאת לארוז אז כרגע אני נאבקת עם קאזהיזה מנסה להור*ד כל מיני שירים... בכל מקרה,ב30 אני באה לסופשבוע אז אני אבוא לבקר:)ושאני אחזור לציבילזציה אני בטוח אלך לאיזה קפה אינטרנט לתקשר עם העולם!:) אז אל תשכחו אותי כי I will be back
+תמונות:)
שירה

shira245

New member
כאילו דה!../images/Emo8.gif

אני אוהבת את הקניון הזה:) לצ'יינה טאון יש אגרולים מצויניםי:) *בלי קשר*

Dawson girl

New member
תהני בייב! ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

40 יום?! וואו, חתיכת משלחת... מסכימה איתך שאם הם זרים זה מוריד מהלחץ
ותעשי חיים!

DAN1EL

New member
דווקא קניון די מעפן...

לפעמים אני שם לפני או אחרי שאני בים, ואז אני שורץ בחנות דיסקים, שזה הדבר הטוב היחיד שם. אה, וגם המקדולנד'ס.
ושירה - תיהני!!
וטיסה נעימה!
ואם תראי את כריסטינה תמסרי לה ד"ש.

גל1234

New member
לאן המשלחת?

תהני...... פעם יצאתי למשלחת חילופי ספורטאים בגרמניה - אחד מהדברים הכי מהנים שהייתי בהם

shiray

New member
אני הייתי בסתם משלחת לגרמניה...

מעיריית ר"ג היו איזה 4 משלחות לגרמניה... טוב נו זה די המקום היחיד שמוכן לארח אותנו למרות שברור שהם לא יגיעו לארץ בגלל המצב הבטחוני... ובאמת שהיה מדהים!!!! אז משלחת לארבעים יום (אני הייתי 11...) ועוד למקום פי מליון יותר שווה מגרמניה אז בכלל!!!!! יוווו שירה את הולכת כ"כ להנות!!!! (זה נשמע מזה מוזר שאני אומרת את זה... אוףףףף פעם לא הכרתי שום שירה וזה היה הרבה יותר קל!)

LillipooT

New member
../images/Emo12.gif וואי זה המון זמן ../images/Emo70.gif ../images/Emo60.gif

אבל נשמע כיף
תהני לך!! ותבואי לבקר כשתוכלי!
נתגעגע!

shira245

New member
תודה לכולם:)../images/Emo140.gifואני לא טסה לשומקום

זה 40 יום בכל הארץ.
אני אטוס בחנוכה עם אותה משלחת לניו יורק וקונטיקט אבל כרגע זה בארץ:) ואני יודעת איזה כיף זה משלחת:) הייתי כבר באחת שנה שעברה לארה"ב וזה באמת כיף:) עכשיו סלחו לי,אני חייבת לסיים לארוז:) נ.ב-
אני לא מאמינה שיוון המגעילה הזו ניצחה.

למעלה