שירה מעולמות גבוהים

Artanis

New member
שירה מעולמות גבוהים

מישהו יודע? אני מתעניינת. מסתבר שאני עושה יופי יופי טרנספומציה עם הקול שלי. ואני רוצה לפתח את זה.

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo79.gifתבדקי עם אורה זיטנר

אחת הסופראנו'ס ביותר ידועות בארץ, אני זוכרת שלפני 17 שנה שמעתי קלטת בביצועה למוסיקה שנקראה "יציאת נשמה", ופוענחה מטקסט שנמצא בפירמידות במצרים. וקשור כפי הנראה בחניכה שעברו פרחי הכהונה שעברו את כל דרך ההתקדשות שם. זאת היתה פשוט ח-ו-י-ה שלא תתואר במילים. L&L TALYA

Artanis

New member
מה לגבי מאמרים?

או מציאת שירים מהסוג שאני אוכל לשמוע ולהתחבר? יהיה לי קשה להגיע אליה בזמן הקרוב. בכל אופן תודה על התגובה

Tal_Ya_Tal

New member
כל המזמורים הגריגוריאניים

עובדים עם העולמות הגבוהים. מוסיקה כנסייתית, שירי עוגב וכד מפעילים את הצ'אקרות העליונות. למען האמת, יש לי רשימה כזאת, שטרם הספקתי להעבירה למחשב. אעשה זאת בקרוב. לגבי מאמרים, אני בטוחה שתמצאי באינטרנט. הכלים שעובדים עם העולמות העליונים ביותר הם חמת חלילים, עוגב חליל פן וחליל צד. L&L TALYA

bat5

New member
מציעה לקרוא באתר

של בריג'יט קשטן (דרך מנוע החיפוש בגוגל). היא פסיכולוגית מוערכת המטפלת ומלמדת עפ"י רגרסיה התפתחותית (גלגולים וכאלה) ובעצמה מלחינה ושרה והוציאה דיסק בגישה הזאת. בכלל ממליצה לקרוא עליה. סתם נתקלתי בה בשיטוט ברשת, שיטוט שגם הביא אותי היום הנה, וראיתי כי טוב.

למעלה