שירבתון!

שירבתון!

אין פה הרבה שכבגיסטים ממרכז אבל בכל זאת...
אנשים, עוד מעט השירבתון!!! איזה כיף הולך להיות... יום שלם בבריכה (לא מצאו משהו גרוע ניותר מהקאנטרי בהרצליה?), ואז התחרות... ואנחנו הולכים לנצח ובגדול...
!! איך אצלכם, כבר הכנתם שירים וכל זה? שמעו ת'פיזמון שלנו...: אני ישראלי, וואלה לא מושלם קומבינטור שדופק את העולם, טוב לי ורע לי, תלוי מי ששאול צבר number1 בישראל! נועה.

מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה ז"א יום שלם בבריכה
לא נתנו לנו עדיין פרטים על זה... את מוכנה להסביר
ולנו יש איזה שיר שדודו טופז נמצא בו.... לא משהו...

2003 SkiPeR

New member
עלק ../images/Emo70.gif אם אזור מנצחים אני ../images/Emo105.gif!

באמת חשת... אזור- מנצחים ??? הצחקת אותי... אני לא יודע מה עובר לך בראש....! אבל... נועה- סוף סוף ניפגש
ואני אישית מציע... שנעשה איזה שלט לפורום... ד"א, אני יכול אולי לחשוב על איזה רעיון פרסומי נראה. בואו נעשה רשימה של כל השכבגיסטי"ם במרכז, שנדע את מי לחפש !!!

יום שלם בבריכה זה יום שלם בבריכה..

לנו סיפרו על זה ביום שלישי... הולכים מ10:00 בבוקר ככה לאיזה קאנטרי בהרצליה ועד 18:00 נהנים וב18:00 מתחילה ההפועה עצמה, אה, וזה עולה 80 שקל!!! חשת? אני שונאת ת'מילה הזו! זו מילה של מונוסון...! ואין כאן יותר מידי שכבגיסיטים ממרכז...
אבל לפחות ככה יהיה קל להיפגש
יש עדי ואותי מאזור את אריאלה ועדי מבאר יעקב אתה משוהם ואת "ונוס" ממודיעין... ורעיון השלט נישמע נחמד
! נועה.

2003 SkiPeR

New member
אני יודע שזה של מונסון ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אבל זה כל הכיף, לא?!

הלו הלו מה זה הזלזול הזה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתה כנראה
!!! והסיבה היא פשוטה מאוד: אנחנו אלופים ואנחנו ננצח בשירבתון!!!

תיקון קטן:

רושמים שירבטון ולא שירבתון (שגיב אמר שזה שילוב של המילה שיר והמילה טון...) ת'אמת יכולתי לחשוב על שם פי אלף יותר טוב...

למעלה