שיקוף מצב.............

2003 SkiPeR

New member
שיקוף מצב.............

טוב, חשבתי על משהו- בואו נעשה שירשור של"שיקוף מצב" כל אחד יכתוב בכנות בכמה מילים על עצמו השנה.. על השבט, ואיך הוא מרגיש. אז אני אתחיל וגם אתן דוגמא: אני אלעד ארדן, משבט "עמית" שוהם, בהנהגת מרכז... אני ראשג"ד ו' בשבט.. ויש לי צוות שאני מאוד מרוצה ממנו. באמת שבמובן הזה הכל טוב. אני נהנה מהתפקיד, בשנה שעברה הדרכתי ו'... ואני יודע היום הרבה דברים שלא ידעתי פעם. בשיכבה הכל נחמד... ואני מרגיש שהשבט מתחיל לעלות סוף-סוף.. אחרי "תקופת שפל" שהייתה לנו מאז המחנ"ק.. !!!! לאחרונה התקבלתי ל"קרוואן" ואני מאוד מאושר מכך, למרות שיש הרבה דברים שנאי מתחיל להפסיד אט-אט.. אבל נראה לי שזה יהיה שווה את זה.. מה שבטוח עד עכשיו, זו הייתה שנה מגוונת !!!

אני!

טוב אני אלינור משבט מגשים בחיפה, אני חניכת קורס בהנהגת חיפה. אני נורא אוהבת תגדוד שלי בגלל שאנחנו נורא מגובשים ונורא כיף לנו ביחד.....מהשכ"בג אני נורא מרוצה ומהמצב בשבט פחות בגלל זה שרוצים לסגור לנו וגם בגלל המינוס שאין לי מושג איך הגענו אליו!אבל בדוגרי נורא כיף לי בימי פעילות ואני נורא אוהבת ת'שבט שלי!

dariii

New member
../images/Emo32.gif אלעד....

ניסיתי שוב ושוב להעלות תמונה, אבל זה לא רוצה!! קיצקץ, לא הצלחתי להפעיל ת'אי-מייל, אז הוספתי לך פה ת'פעולה! ד.א. אייקונים חמודייים בטירוף שלנו!

אני

יואב מה-טוב משבט יונתן-מבשרת, אני מדריך אתיופים עולים חדשים, זה תפקיד לא כל כך שגרתי וזה היה קצת מוזר לקבל אותו אבל עכשיו, אחרי חצי שנת הדרכה אני מבין שהקבוצה הזו היא קבוצה כל כך אדירה! החסרון הכי גדול הוא הגיוסים, כל פעולה מחדש צריך ללכת לגייס אותם ולהביא אותם מהמרכז קליטה, ונגיד בימים של גשם המרכז קליטה ריק, והרבה יותר קשה למצוא חניכים, כך שיש לי איזה 4 הרכבים שונים של הקבוצה, אבל היתרון המרכזי לעומותו הוא שהם הרבה יותר פתוחים, ושהרבה יותר קל להעביר להם מסרים, לכן אני כבר מרביץ בהם תורה כמעט על כל נושא, והם לומדים ונהנים, בשנים האחרונות הערכיות של הצופים ירדה, אנשים באים לשם כדי להעביר את הזמן ולעשות כיף, אני בין היחידים שמצליח באמת ללמד את החניכים שלו משהו, ואני מאוד מתגאה בזה, אני רואה שהחניכים שלי פחות הולכים מכות, שהם עוברים רק באור ירוק, אבל הקטע הכי יפה זה שפעם למדתי אותם לחיצה צופית, ומאז כל פעם שאני רואה אותם ברחוב ובא לתת להם "צ'אף" הם ישר אומרים "לא" ומושיטים לי את יד שמאל ללחיצה צופית
הרבה מאוד דברים שבעיקר צריך ללמד אותם זה אהבת הארץ, בשבילם אני מהווה את דמות הצבר הישראלי, אני גם מלמד אותם להתעלם מסטריאוטיפים, שערבים וחילונים הם לא "איכס" ושכולנו בסופו של דבר בני אדם... אני מאוד נהנה להדריך בקבוצה הזו ובשנה הבאה אני רוצה לקחת עוד שנת הדרכה, נכון זה קשה ואין לי פנאי בשביל זה, אבל אני רוצה מאוד להמשיך עוד שנה אחת, כדי להקשר גם עם דור העתיד של השבט הזה (לצערי הרב, מכיוון שזה מרכז קליטה, כל העולים נשארים לתקופה של בין שנה לשנתיים, כך שאי אפשר לקבע אותם פה, אגב ראיתי שיש פה חבר'ה מאור יהודה, אם אתם מכירים ילד בגיל 16-17 בערך שקוראים לו מַסגַנו, תמסרו לו ד"ש מיואב) לכן נראה לי שאני אבקש שנה הבאה הדרכת ז'

טוב אם הבנתי נכון אז ככה....

קוראים לי מיכאל שוורץ ואני חמשוש בשבט נופר צופי להבים. השנה עברתי ללהבים משמע שהשנה עברתי לשבט חדש ובהתחלה זה היה קצת מפחיד וגם קצת עצוב כי לעזוב את השבט שהייתי בו מז' עד ח' (שבט שגיא צופי דימונה) זה דיי קשה ובהתחלה זה התבטא בגעגועים ובלהתחיל להשוות מה פה טוב ושם לא ומה שם טוב ופה לא וכאלה ובהתחלה זה העיק טיפה עד שהסיברו לי שזה לגיטמי. החלוץ (בהנהגת דרום לגדוד ט' קוראים "חלוץ") הוא מעולה רק שהבעיה שזה שבט של נקבות- רוב השכב"ג הוא בנות ורוב שכבת הנעורים (ז' ח' וט') הוא גם בנות ועד לא מזמן הייתי החניך הבן היחיד בגדוד עד שהבאתי איתי עוד כמה...
. שלשום הרמנו (החלוץ) את היום צופה ועשינו את הטקס אש, התורן והמסכת שהיו אחלה (בהזדמנות אני אעלה תמונות) ובפירוק סופסוף היה לנו משהו עם השכב"ג כולו והכרתי אנשים מהשכב"ג יותר טוב וזה ממש כיף ואני מקווה שלאט לאט נתחיל להתגבש עם השכב"ג.

הבהרה!!!!

אמנם נשמעתי שוביניסט אבל זה לא היה אמור לצאת ככה הכל ברוח טובה ואפילו יש לנו מורל- "90% בנות.....שבט של נקבות!!!!!"

הממ.. אוקיי... ../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

אני עמית משבט "צור" כוכב-יאיר הנהגת שרון ואני ט'ט'ניקית. בכלליות אני ממש שונאת את השכבה שלי בבצפר (שזה בעיקרון הגדוד שלי בצופים) כי כולם סנובים ואני מתה כבר ללכת לתיכון (חוץ מהחברות שלי שאני אוהבת
) אבל כגדוד אני חושבת שאנחנו גדוד נורא טוב וגם כולם אומרים לנו את זה שאנחנו גדוד עם המון עתיד. בכלליות אנחנו מגובשים, למרות שיש את הקבוצות. זה משהו שאי אפשר לשנות כי בתכלס אנחנו בשכבה הזו כבר 9 שנים ביחד (8 וחצי אם בא לכם לדייק) וכגדוד אנחנו כבר 4 וחצי שנים ואני לפחות הספקתי ליהיות חברה של כל אחד כבר פעמיים בערך! אז זה משהו שאי אפשר לשנות כבר. כל אחד עם החברים שלו, אבל כגדוד אנחנו יודעים לעבוד ביחד. השער שלנו לטקס פתיחת שנה היה משהו בסדרי גודל ענקיים וזה היה מדהים וזה רק מראה כמה שהגדוד שלי מסוגל לעשות. אף פעם לא הייתי במחנה קיץ (כל שנה טסתי לקנדה) ואני מתה השנה ללכת. וגם אני מתה ליהיות מדריכה בכיתה י כי אני יודעת שאני יהיה טובה בזה וכמה שזה נשמע פלצני אני מסכימה עם כל הערכים של הצופים ואני יודעת שאני יוכל להעביר אותם טוב לחניכים שלי! כי אם לא מאמינים בערכים האלא, אין טעם להעביר אותם כי זה לא יהיה אמיתי. אז מי שבצופים בשביל הכיף, (מה שתאמת הייתי עד מערך ערכים שהיה לנו) לדעתי, לא צריך להדריך. (אבל כל הגדוד לשנו בערך אחרי שהבין מה יש מאחורי כל פעולה ופעולה גם מבין כמוני.) ולסיום: פול ^-^

עמית אני לא ממש רוצה לאכזב אותך אבל

אני לומדת בכצנלסון בכפר סבא ויש לנו צורניקים בביצפר. ממה שהבנתי זה ככה לא רק בבית ספר שלי, זה גם בכל שאר התיכונים ממה שאני הבנתי זה ככה : שצורניקים נישארים בתוך עצמם וכזה בגוש צור ולא ממש מתערבבים ככה זה........ יש כאלה שכן אבל יש בבית ספר כזה מן אזורים של צופים ערסים פרחות מעשנים וכאלה. אז יש אזור שצורניקים יושבים שם (כמעט כולם) ככה זה אצלי ויש אזורכ"ס שזה אזור של רכס אבל לא באים קבוע וזה. לא רציתי לאאכזב אותך אבל בתיכון את תהיה עם אותם אנשים בטח. סורי פשוט שלא תפתחי יותר מידי ציפיות. יכול להיות שאם תישאלי צורניק יגידו לך משו אחר. אבל ככה אני וכל מיני חברים שלי רואים את זה מזווית עין שלנו.(סורי האני).

לא אכזבת../images/Emo105.gif

די ידעתי שזה ככה. במיוחד בגלל שבצופים נשארים אותו גדוד וגם האחים שלי אמרו לי.. אבל יכול להייות שאני לא הולכת לאחד מארבעת התיכונים (גלילי כצה רבין והרצוג) אלא אולי לאלון.. כי אני רוצה ללכת למגמת מוזיקה טובה. (אני ידועת שבכצה וגלילי יש אבל אמרו לי שבאלון זה ממש ברמה) וגם, אני לא מתכננת להסתגר עם צורניקים. ואני בטוחה שלא יצא לי להיות עם חברות שלי ככה שאני יצטרך ליהיות עם אנשים חדשים אם אני לא ירצה ליהיות בין אלא שיושבים בצד ולא מדברים
(אני?! לא לדבר?! לא נראה לי שאפשר להשתיק אותי 0_0)

'סדר

אני עידן משבט עמית שהם,ממ הפעולות כמעט ולא עוברות חוץ מהפעולה האחרונה שעברה מצויין ו..זהו אני מאוד אוהב את הגדוד שלי אנחנו מאוד מגובשים והכי מופרעים
ועושים שטויות כל הזמן!...

אני אני אני אני!! :)

אוווקי!! אני מאיה משבט עמית ... קורסניקית גאה מקורס טירן (חחח אני ידאג שכולם יכתבו פה בקרוב....אני יביא את כולם לפורום ) אממ אז ככה.. לעומת שנה שעברה שהיינו המון חניכים, היה די הרבה בלאגן, השנה הקורס שלנו ממש אחלה!! ואני חולה עליו!!! כיום אנחנו מאוד מגובשים, עם ראש פתוח ויוזמה... אנחנו מעלים הרבה פרוייקטים בעצמו, וזה נחמד כזה שכולם עושים את ביחד וזייהו... נ.ב נחמד לגלות ששבט עמית באמת דפק פה נוכחות. :)

pume

New member
טירן

ע"ש מיצרי טירן (כן?) טיראן עם א'? אף פעם לא שמעתי... אם יש כזה זה בטח ממש שולט להחליף חולצות...

theone2468

New member
יש בהנהגת שרון...

שבט נווה מגן ( רמה"ש אם אני לא טועה.. ) השישיסטים

pume

New member
גם אני ../images/Emo6.gif

אני גילי..... שבט עמית ... קורס ט'ירן...אימפריות!!!! מאיה הביאה אותי לפורום למרות שנראה לי שפעם כתבתי פה קצת.. אז זייהו... טחח....מאיה אני אוהבת אותך
!!! כןכן....גם על גבי הפורום
... אז בקשר לשיקוף מצב.... אנחנו עושים פוווווווול פרוייקטים בעצמנו שזה מגניב וכיף... הוצאנו חולצות בעצמנו,העלנו סיקורים לאתר של הצופים
(כןכן תראו...)עשינו קיוסקורסים (
פיצות של שיר שולט'ות)וכאלה... מאיה אמרה שיש פה הרבה מעמית...אז
עמית!
תתפקדו... בינתיים ראיתי רק את אלעד... אלעד-תהנה בקרוואן
!!!... שלום שלום... גילי \\יש בי אהבה והיא תנצח\\

גילוששששששששש

את אימפריה בפני עצמך!!! מתה עליך!!! וכן!! כנסו באמת לאר של הצופים יש לנו שם סיקור של הקיוסקורס :) ----> למה הפרצופים לא עובדים לי??? וגילוש מותק!!! ברוכה הבאה!!!! :)

pume

New member
מאיה

למרות שיש מסרים... קצת התלהבות... אמיה אני אוהבת אותך!!! וי אר סו אמפייר סטייט בילידינג... (חח..עזבי ...) קיצר.. שבט עמית אימפריה ב
שחור צהוב
!!!!! תגידי מאיוש'...מה ניסגר עם ה
של הנרקיסים שמאור דיבר עליהם? תעני... גילי \\יבאות\\

2003 SkiPeR

New member
../images/Emo18.gifשבט עמית לכאן דחוף../images/Emo18.gif

כל הצופפינקים של שבט שוהם.. שולחים עכשיו תגובות.. ומכניסים את הסימן
שחור-צהוב שחור עמית אימפריה !!!!!!!!!!

למעלה