שיקוף מצב.............

../images/Emo18.gifעמית אימפריה../images/Emo18.gif

חחח סתם לידע כללי :) ווווואי נחמד לדעת שיש עוד גדוד טיראן....

../images/Emo18.gifהיי צירוף מקרים../images/Emo18.gif

גם הצבעים של השבט שלנו הם צהוב שחור!!

../images/Emo18.gif זה אופטיקאי מהנייק השני

|אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה||

אוף התכוונתי ל-../images/Emo18.gif

|אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|| |אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|| |אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|| |אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|| |אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|| |אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|| |אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|| |אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|| |אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|| |אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|| |אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|| |אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|| |אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|| |אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|| |אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|| |אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|| |אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה|| |אזהרה||אזהרה||אזהרה|||אזהרה||אזהרה||אזהרה||

אוף!!! אני לא מאופסססס חחח

התכוונתי ל... |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה| |אזהרה||אזהרה||אזהרה|

מה יש לי לעזעזל??????????!!!!!!!

Nirvana Forever

New member
אני.. שונאת שקמ"צ.. אבל שיהיה..

וואל מתחילת השנה אני לא משהו מסתדרת עם הצוות פרט לראשגדית (אלעד.. יצא לך להכיר לי-רון קרס..) 2 עזבו והיה מדכא.. יש לי קבוצה של 21 בנות ב-ה' שגם איתה אני עוברת הרבה מאוד עליות ומורדות אבל אני אוהבת את הבהמתיות מוראל שלהן (את השאר לא).. והיו לנו ממש אלף בעיות עם השכב"ג.. שפשוט לא היה אחד אבל עכשיו עשו גיבושים שכב"גיים בקצב וכל יום רביעי יש שיא ויוצאים ביחד וקישטנו את השכבגיה ועשינו אותה ביתית והשבט פתוח הרבה יותר ועכשיו אני ככ הרבה יותר אוהבת אותו ואת כולם!! ובכלל חשבו שאולי לא יהיה שיראיתנו (פסטיבל שבטי) בגלל ה-אין שכב"ג.. רק צוותים אבל עוד נראה עם כל המוטיבציה החדשה שאנשים קיבלו.. אהה וכנראה מיום שישי הבא אני אחראית מועצת חניכים לשבט (היפ היפ). ועוד משהו.. לא כזה קשור אבל שיהיה.. יום שבת יומולדת 85 לצופים... יש לנו שיא גדודי ואנחנו עושים כאילו להכין עם החניכים מסיבת הפתעה ואז בסוף הם מגלים שלצופים יש יומולדת ויהיה מזה אדיר!!!

פרה גאה

New member
נעה את הילדה הכי סתומה בארץץץץץץץץץ

חחח מצטערת... אני אסביר לך לא בפורום

dariii

New member
אם כבר תייאשתי מהעבודה במחשבים,../images/Emo5.gif

לפחות ננצל את הזמן למשהו מועיל
אני הדר
משבט עמית
("איזה שבט הוא כל יכול?? שבט עמית
הב"ס
") אני מדריכה בצו'ו'ת ו'! ממש כיף לי, במיוחד לאחרונה עם השכב"ג
והשכבה שלי
יש לי את החניכות הכי בהמתיות בעולם ואני חולה עליהן ועל כל החניכים בגדוד בכלל, ו' אימפריה!..למדתי מלא מההדרכה, וזה נהיה יותר יותר כיף בכל פעם מחדש... אממ.. מה עוד??.... חולה על חצובה
"אל תסתכל בקנקן
תכין קפה
"

טיראן....

אז ככה- גדוד ט' של שבט שגיא צופי דימונה קוראים לו טיראן וזה נראה לי בקשר של מיצרי טיראן... כל הגדודים הם על שם מישהו שמת וכל גדוד זה משהו בחיים שלו...וזה במחזוריות טיראן שיסיימו ביב' אז ד' שיכנסו גם להם יקראו טיראן וזה ככה כבר 30 ומשהו שנה... וטיראן בלי א' זה שליט, עריץ, סדאם חוסיין סטייל...
וזהו. אז סתם זה מגניב שיש שני גדודי ט' שקרואים להם טיראן.

אפשר לכתוב פה גם?

אם כן נתחיל... קוראים לי רותם אני בשבט דותן אשדוד..(הנהגת דרום) והגעתי להחלטה שגרמה לי לכאב ועצב! אני כנראה עוזבת את הצופים.. וזה לא מרצוני החופשי..! זאת אומרת מרצוני החופשי אבל אני עוזבת כי גרמו לי לעזוב!! את הקבוצה שלי אני הכי אוהבת בעולם וקשה לי עם ההחלטה הזו מה גם שזה רק 80% שאני עוזבת... בעיקר כי שנה הבאה הדרכה ואני רוצה להדריך וגם בגלל הקבוצה שלי!!! אני כל כך קשורה לצופים וזו באמת החלטה קשה!! אבל בשבט שלנו אני מרגישה שמשחקים עם הקבוצה שלנו..!! ובגלל זה אני ועוד חבר'ה מהקבוצה מחפפים!!זאת אומרת באים פעם ב... לפעולה.. ההחלטה עוד נתונה לשיקול ... ואני חושבת עליה המון בזמן האחרון.. ועל העומד מאחוריה!!!

dariii

New member
לא הבנתי../images/Emo4.gif../images/Emo35.gif

מה זאת אומרת משחקים עם הקבוצה???..המדריכים??

לא ....

סתם התחילו לשחק עם הקבוצה שלנו.. בתחילת שנה הביאו לנו מדריכים משהו באסטטט ולא מזמן מישהו בשכבג בגלל כל מיני סיבות "שכבג" החליטו שהמדריכים האלה לא מתאימים לנו.. ולכן מלפני חודש או טיפה פחות הם כבר לא מדריכים אותנו.. נקשרנו אליהם מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!! והביאו לנו מדריכה חדשה והשאירו לנו אחת ישנה שלא כל כך התחברנו אליה (מהתחלה)וזה ממש עצוב כי היחס שלה לפחות אלי הוא ממש לא נעים... מבחינת (לפי דעתי) זה לבוא להעביר פעולה וללכת הביתה אין ביננו שום קשר אפילו צחוקים בקבוצה אין כי היא ישר משתיקה את ה"שמח" הזה! וזה ממש חבל!!!

dariii

New member
הצלחתי!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ואז המחשב קרס לי.. חחחחחח, אני כבר במצב אחרי הבכי, חחחח
חחחחחחח

=)

טוב אז אני יעל משבט איתן ואני מדריכה א תקבוצת אנקונדה הכי שווה ביקום ה' בנים..בגדוד ירדן השולט!!! בצוות פ' או היפר צפאצה@@ שעבר בעיות התחלנו 7 עכשיו 5 אחת פרשה אחת עברה צווץ נשארנו 4 מדריכות ולי-רון הרשגדית הכי טובה בעולם שיוצאת למשלחת@ אני מסתדרת עם הצוות לפי דעתי למרות שיש לפעמים ירדיות.. אני בשכבת סער- ששיסטים-השולטת! ובשכבג.. הבעייתי שעכשיו הוא בשלבי בנייה מחדש! בנוסף אני גם אחראית להקת שבט!! עם הלהקה הכי שווה שווה שווה@@@ ואני ממש ממש נהנת מהשנה בשבט !! מתה על הדרכה.. במיוחד על חניכי המושלמים@@

shira g

New member
שרשור שולט! קראתי הכל! עכשיו תורי

אני שירה, גדוד ט' , שבט אפיק הנהגת חיפה... אני מאוד מרוצה מהגדוד עצמו... מאז שנה שעברה שלמדתי באמת משמעות של גאווה יחידה , אנחנו מאוד מגובשים ואנשים מבחוץ לא מבינים איך זה אפשרי כי כל אחד אצלנו הוא מאזור אחר בחיפה ומבצפר אחר אבל אני חושבת שדפקא בגלל זה, אלו אנשים שאני רואה רק בצופים וזה אחד הדברים שהופכים את הצופים לכיף גדול!!! בתור קורסניקים יש לנו יחס מיוחד וגם נותנים לנו אחריות על כל מני פרוייקטים וזה במת נורא כיף להרגיש שסומכים עליך...אומרים לנו כל הזמן שיש לנו פוטנציאל גם בגלל שאנחנו הגדוד ט' הכי גדול בהנהגה ולמרות הכמוות שלנו אנחנו מאוד מגובשים ונהנים יחד... הפעולות השנה הן פעולות מאוד מעניינות בעיקר כי כל סוף פעולה מדברים איתנו דוגרי על איך הנושא של הפעולה ישפיע עלינו עם הכניסה לשכב"ג יש לנו קלסרי הדרכה מדהימים!!! המדריכים שלנו הם משו בסט וממש נחמד איתם... אנחנו מרימים כל מני פרויקטים שאחרי זה מסתכלים אחורה ואומרים "וואלה, תרמנו במשו" וזהו בנתיים...

למעלה