שיקוי

grizelda

New member
שיקוי ../images/Emo54.gif

אני לא כלכך מתעסקת במאגיה לבנה. קראתי קצת על זה והתעניינתי מאחרים שמתעסקים בזה. הדבר היחיד שניסיתי ועבד לי הוא להכין שיקוי. התבססתי על צבעים של נרות. הרי בקסמים עם נרות כל צבע משיג מטרה שונה. על אותו עיקרון עבדתי עם פרחים. הכנתי מן שיקוי כמו שמכינים בושם רק בלי האלכוהול והוספתי משפט "קסם" משלי. בכוונה לא עשיתי אותו חזק כי פעם ראשונה והכל... אבל זה עבד. ומה שהיה נחמד זה שלאט לאט השתנה הצבע מצהוב מוזר ללבן והריח נעשה טוב. ניסיתי לעשות את השיקוי שוב עם שילוב צבעים אחרים וכנראה משהו פספסתי. לא ראיתי תוצאות שהשתמשתי בו והצבע והריח גם לא השתנו. נראה לכם הגיוני? הרי המצאתי את הלחש ואת כל התהליך.. תכתבו בבקשה תגובות, מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים

Black-Sphere

New member
למען האמת...

שיקויים אני לא מכין, ואני לא מבין בזה. אני לא יודע עם הדבר בכלל אמיתי... אשמח גם אני לקבל את דעת מנוסה בעינין.

mei_tai

New member
אפרופו שיקויים...

קראתי באיזה מקום על שיקוי, אני לא זוכרת בדיוק ליזו מטרה, אבל היה כתוב שם שצריך בין היתר "דם דרקון". אז רציתי לשאול אם למישהו כאן יש מושג מה זה אמור להיות ? אם זה צמח או שזה בדיוק איך שקוראים לזה? מקווה שתדעו...

nepthys

New member
זה צמח מאוד מאוד נפוץ

ששכחתי את שמו.. מדיאה יודע, אני בטוחה שהוא ישמח לענות לך.

Justin Angel

New member
זה שמן

אי אפשר להשיג אותו בארץ. אפשר לעשות חיקוי יחסית טוב שלו: תמצית של כ5 גבעולי לילך , עם אבקה כתושה של פרח סיגלית. כדי לעשות תמצית של גבעול , פשוט לוקחים 5 גבעולים וסוחטים מהם את ה"מיץ". ובשביל אבקה כתושה לוקחים את הפרח (ללא הגבעול) ושמים להתבייש בתוך ספר כבד, תוך יום-יומיים הוא יבש, ואז הופכים אותו לאבקה.

White-Cat

New member
שיקויים ../images/Emo48.gif

שלום גריזלדה, באיזה מרכיבים השתמשת לשיקוי ? ומה הייתה מטרתו? מישהו יודע כאן להכין שיקויי מרפא ? שלכם החתול הלבן

מדיאה

New member
אוקי על שיקויים

שיקויים הם מיצויים של כוח מאגי שמתרכז בצמחים וחומרים שונים, למרות שזו מלאכה עתיקה ונשכחת, אני התעמקתי בה. שיקויים חצריכים להיות עשויים מחומרים טריים ככול האפשר וחומרים יבשים פחות חזקים במהות שלהם, הכול של השיקויים זו ההשפעה המאגית המתונה והאיטית שלהם. נוזל בעל כוח שעובר בקיבת האדם יכול מלהרדים אותו עד לשנות את צורותו לחלוטין. על ידי שהצמח יעבוד יש לתת לו קצת אנרגיה, כמו רייקי אבל סת0ם החזקה ביד כדי שיספוג חום יעשו את המלאכה באופן טוב באותה מידה. הצמחים הם המתנה של גיאה דשנוכל לחרפא עצמינו ולנות את עצמנו בהתאם לצרכינו. "דם דרקונים" זהו שרף מצמח שנקרא דרקונית, שזה צמח בעל שושנת עלים דקים והוא ריחני מאוד כמו קטורת. הצמח לא גדל בארץ אבל ידוע כצמח נוי נפוץ בארצות הברית ואנגליה. ניתן להכין שיקוי טוב עם מרווה קומפרי ואבקת אצת השלחופית, וזה לריפוי כללי אבל אשמח לשלוח לך מתכון מפורט אם תתן לי את סוג החולי וחומרת המחלה וככה השיקוי הנקודתי יעבוד בצורה יותר חיובית. השיקויים מכילים בתוכם גם שמנים למשיכת נרות , משחות לגוף מלחי אמבט ועוד כל המרקחות שאתם רוצים רק תבקשו ואשמח לתלות הודעה בפורום של מתכון מפורט עם הסברים מדיאה

White-Cat

New member
למדיאה

שלום, מאיפה לך את כל הידע הגדול על שיקויים? ועוד שאלה... האם ניתן לכשף שיקוי? שלך החתול הלבן

מדיאה

New member
ניתן לכשף הכול...

אבל לא כמו בכישוף רגיל שעובד בפרץ אנרגיה ענק השיקוי עובד בצורה מתונה יותר ולכן הוא אידאלי לריפוי ולכישופים שדרושים פעולה מתונה וארוכה כמו שינוי צבע עניים או אפילו ניתן להכין צבע לשיער מצמחים מכושפים הידע בא משני מקורות עיקריים, הראשון הוא רגרסיות של גילגולים קודמים והשני הוא ספרים מאמזון. מדיאה

Justin Angel

New member
חן חן

על התשובה היפה והמלאה. בדיוק מה שאמרתי לך... אם קצת השקעה וטיפול נפשי עמוק אינטנסיבי אתה יכול להפוך לחלק מועיל בחברה (או לפחות בפורום).

grizelda

New member
בקשר לשיקויים

אני לא מכינה שיקויים ששותים. מורחים אותם על משהו או מישהו שקשור לבקשה מהשיקוי ותוך כדי אומרים בקול את הלחש והבקשה.

Zipadidoda

New member
מדיאה -

היי מה שלומך? :) אני לא יודע כלום על שיקויים וזה נשמע מעניין מאוד אשמח אם תלמד אותי משהו או שתיים על שיקויים.... :) תודה יש לך אולי אייסייקיו? שלי בכל אופן 10245222 והאיימייל שלי זה [email protected]

grizelda

New member
תגובה ../images/Emo54.gif

השיקוי לא היה מיועד למשהו מסויים... פשוט צירוף של כמה צבעים בעלי משמעות דומה. אני משתמשת בו בעיקר ללימודים ולדברים קטנים כמו לגרום לידיד שלי לקבל אינטרנט בחדר..

nepthys

New member
זה קורה

כשאת מכינה משהו ממש ממש טוב, ואז כשאת מנסה לשחזר את ההצלחה שלו זה לא עובד. פשוט תראי כל מקרה לגופו, ותשמרי על שום הרגשה מיוחדת. יכול להיות שזה הפחד שמה שגיליתי יעלם, שגרם לריכוז שלך לפגוע בכוח של השיקוי (אני מניחה שזו בעיית ריכוז, כי ככה זה בד"כ). חוצמזה, צבעים נוטים לשנות מטרה.

Justin Angel

New member
הממ...

את אומנם "המצאת" את התהליךץ אבל התגובות הביולוגית של הצמחים השונים עדיין נשארו. למעשה שיוצרים שיקוי יוצרים חפץ חדש בעל תכונות השונות מקודמהו (בדיוק כמו עירבוב שני רכיבים כימיים), ואולי שינוי הצבע היה אחד מהם.

White-Cat

New member
שיקויים

האם ניתן לעשות לחש או כשף על שיקוי שכשאני ישתה אותו יקרה משהו שאני רוצה ??? אם לעוד מישהו יש משהו לכתוב על שיקויים שיכתוב ... ולמה התכוונת ששיקוי יכול לשנות צורה של בן אדם ? שלכם החתול הלבן

מדיאה

New member
לא מדוייק...

אתה לא מכשף שיקוי אתה רוקח אותו מצמחים וחומרים קסומים. למשל ניקח לדוגמא את שיקוי השיונוי צורה אתה הזכרת: אתה לוקח חסת בר שמסמלת שינוי ביחד עם צמח חותם שלמה,שמסמל התחלות חדשות ומערבב עם סומה שזה שיקוי נפרד שמסמל התעלות. השיקויים פועלים בצורה איטית ולכן שוב אלו הדרכים האדיאליות להשתמש בהם מדיאה

Black-Sphere

New member
לא מסוכן?

הכוונה לשתות דברים שאתה מכין ואולי במקרה זה רעיל או עושה קלקול קיבה?

מדיאה

New member
לא הכול ניתן לשתיה...

אבל תחקיר מגלה אילו חומרים ראויים לשתיה ואלו לא

למעלה