שיקויים

ס א ט י ן

New member
שיקויים

היכן אני יכולה להשיג "מתכונים" לשיקויים וכדומה? האם יש ספרים בנושא?

ס א ט י ן

New member
עוד משהו...

האם יש חנויות של שיקויים? אשמח לקרוא קצת יותר מידע על זה.. תודה:)

שלום מר סאטין...

*יואו כמה זמן לא רשמתי בפורום הזה... שיקויים הוא לא דבר קש להכנה... אתה צריך את הרשימה של הצמחים והתכונות שלהם(במה הם עוזרים יענו) וליצור לך צירופים של צמחים....וליצור שיקוי כאן זה כבר החלק בו אתה מחליט איך אתה רוצה לעשות את השיקוי... אבל רק שתדע שגם בשיקויים ואלכימיה צריך לטעון לפני שימוש בכמות מכובדת של אנרגיה ,אני מעדיף גם לעשות מין טקסון קטן לפני שימוש,אבל זה בחירה שלך... אילו רק הייתה לי את רשימת הצמחים,הייתי נותן לך.... אבל חבל מאוד שאין לי, אם מישהו כאן יהיה מאוד נחמד ויש לו הוא יביא לך...

Diableror

New member
בטח בפורום "שמנים וצמחי מרפא"

תקבל ביקורת רצינית. (רצ"ב קישור בתחתית העמוד) Diableror

RainBird

New member
האינציקלופדיה של צמחים מאגיים של קנינגהם מכילה את המידע ואת הטבלאות היותר טובות שנתקלתי בהן.

RainBird

New member
לא בארץ. ואני מטיל ספק שמה שבחו"ל יעיל ביצור מסחרי.

RainBird

New member
בטח שיש ספרים. יש ספרים של שיקויים וויקאניים, יש כאלו של וודון וסנטריה, ויש מגוון רחב באינטרנט. Magick Potions/ Gerina Dunwich עשוי לעניין מתחילים, והיה ספר שהוא טיפה יותר אפל שהתלמידה שלי מצאה אותו מרתק, והוא היה גם מאוד שימושי עבורי. Hoodoo Herb and Root Magic: A Materia Magica of African-American Conjure by Catherine Yronwode שהוא קשור יותר לדתות הוודניות ולהרבלייה שלהם. כמובן שאין מבחינת בסיס על הספר של קנינגהם: Incense Oils and brews. בהצלחה יקירה.

Urik Hai

New member
יש לי!

קמצוץ של סירופ פטל, עם כמות מחומשת של מים, יוצרים טעם גן עדן.

למעלה