שיקויים

תמיר302

New member
שיקויים

איזה ספרים טובים בנושא השיקויים קיימים? בתודה, תמיר

RainBird

New member
תראה- ספרים של ../images/Emo115.gif "איך עושים שיקויים הלכה למעשה" יש מעט מאוד. אתה צריך ללמוד על החומרים בנפרד ואז ליישם את השיטה כולה ביחד. רמז, חפש ספרים של קנינגהם. או אפילו ספרים של וודון. מבחינת מתכונים הם נהדרים. תמקד אותי בצרכים שלך- האם אתה צריך ספר על צמחים? על אבנים וחומרים טבעיים אחרים? אל איך להרכיב מתכון? ספרי מתכונים? מה? מי? מו? ואגב דאגתי לזה שמבחינת מאמרים הפורום יהיה עשיר יחסית... בבלוג שלי יש לינק לעוד מתכונים אם משיהו רוצה. ארדן.

תמיר302

New member
אני מניח

שספרים למתכונים. למרות, שאם תוכל להפנות אותי לאתרים שמסבירים על שיטות הכנה נגיד זה גם יהיה טוב.

RainBird

New member
טוב. The Complete Book of Incense; Oils & Brews של סקוט קנינגהם הוא טוב. Magick Potions/ Gerina Dunwitch גם טוב אבל עם נגיעה וויקאנית במידה מסויימת. ואם אתה לא כולך פאלפי וורוד ומלא אהבה ליקום אני גם יכול להמליץ על ספר מתכונים של וודון שיש בו מתכונים ללא אבחנה בסוג המאגיה: Hoodoo Herb And Root Magic: Catherine Yronwode. שכמובן יש בו הכל. ואני מתכוון על הכול. זה אוסף מתוכנים מכוהני וודו, עבור ההמונים. אני אישית מאוד אוהב אותו. לגבי לינקים של איך לעשות שמן או שיקוי... יש מעטים מאוד עם מתכונים בצורה מצומצמת. אבל אם מישהו מכיר אתר טוב אני אשמח. ארדן.

תמיר302

New member
עוד שאלה

אם יש לי מידע על תכונות הצמחים השונים, אז אני בעצם יכול כבר להכין שיקויים משילוב שלהם? כלומר, אני יכול לשלב כאוות עצמי? טוב, ועדיין אין לי ידע על שיטות ההכנה של שיקויים..

RainBird

New member
כן, אתה יכול לערבב כמה שתרצה. תנסה חליטה כמו של תה. פשוט לשים מים רותחים וצמחים ולסנן (אפילו אם אתה רוצה להעביר את היכולות שלהם למים, רק שיש גבישים שאסור לשים במים ראה הוזהרת). או להשרות צמחים בשמן צמחי. או לערבב שמנים אתרים. או אפילו להרתיח ביין. למשל זרעי הל ואניס מורתחים ביין אדום הם שיקוי תאווה מינית מהיר. יש המון שיטות. ארדן.

RainBird

New member
יש שיקוי הפיכת אדם לזומבי. אתה מתכוון למתכון המסורתי של שבט בני המאיה להפוך אנשים למפלצות ים? נדמה לי שקראתי על זה איפה שהוא. בכל אופן גם אם יש אני בספק שתשיג את המרכיבים הדרושים. וגם אם כן, סביר להניח שאמות המידה העתיקות לא שוות להיות. סביר להניח שפשוט תהפוך להיות דג מת. ../images/Emo13.gif

Thanos

New member
מממ

התכוונתי להפוך אנשים לאנשי דגים כמו בצל שמעל אינסמאות'. תקרא ותבין! אם תזכר איפה קראת את זה תודיע קיי?

למעלה