שיקווים

RainBird

New member
אני עושה כל הזמן. אני אוהב שיקויים. מה אתה רוצה לדעת?

RainBird

New member
איזו מין שאלה זו? אם זה לא היה עובד הייתי אומר שהכנתי פעם שיקוי והוא לא עבד. כשאני אומר "אני מכין כל הזמן שיקויים" כנראה שמשהו עובד. ארדן.

RainBird

New member
שיקויי טיהור, שיקויי ריפוי, שיקויים שעוסקים באהבה ובתשוקה (לרפא לב שבור לדוגמא) שיקוי החייאה לאדמה כל מיני קטורות ומשחות, שמנים למשיחת נרות למשל שמן הגנה... ועוד.

RainBird

New member
שלחתי מסר אבל הנה המתכונים עבור הפורום. ../images/Emo9.gif חליטת טיהור לאדם- כפית וורבנה לימונית (לואיזה) כפית קליפת לימון מיובשת, וכפית קמומיל. מערבבים, שולחים אנרגיה לצמחים וחולטים בכוס מים חמים. אין להמתיק. לטיהור מקום- צריך לאסוף 9 צמחים מקודשים כגון: וורבנה רפואית, פיגם, רוזמרין, אלון, אורן, שיטה, וורד, ציפורן, קורנית (טימין), בזיליקום, יסמין (ויש עוד)- להניח בסיר או קערה לא ממתכת, להוסיף מי גשם- ולתת לצמחים לעמוד במים מכוסים ובמקום חשוך במשך שלושה ימים. יש לסנן- לברך ולשלוח אנרגיות למים, ולשטוף מקום או אפילו אנשים- לטיהור. ארדן. *חשוב לציין שלמרות שהצמחים רבי עוצמה, יש צורך בעבודה אנרגטית ושליחת אנרגיה למטרה בעבודה עם הצמחים עצמם. מIncense; Oils & brews של קנינגהם- מי תתן והאלה תנצור את נשמתו במסעו בין העולמות.

יש ספרים

המסבירים הכל על פרחי באך, בדוק אם יש פורום על הנושא, ואפשר כמו כל דבר ללמוד זאת. בעולם המאגיה שום דבר לא בא לבד צריך ללמוד תמיד, כדי להצליח.

למעלה