שיקאגו בולס - מה הלאה?

Orenseg

New member
בסדרה הזו בקושי ראיתי אותו

במשחק 1 (הבנתי שזה היה המשחק הטוב היחיד שלו) עוד הייתי בטורונטו, ושמעתי על התוצאה רק 27 שעות אחרי שהסדרה נפתחה. אחרי כמה שעות כבר החל משחק 2. במשחקים 5 ו6 יכלתי לראות אותו סוף סוף, כי היו שידורים, ולא ממש התרשמתי מהג'אמפשוט שלו. גם ניר לא ממש מחבב את הג'אמפשוט שלו, ואני חושב שאפשר לסמוך על דעתו של אוהד בולס עם league pass בקשר לתומאס. אני בטוח שהוא ראה מספיק. אני חושב שנואה עדיף בתור גבוה משלים לבוש ואמארה, וגם יהפוך בסופו של דבר לשחקן הטוב מבין השניים. הוא לא הופך לשחקן חופשי בקיץ הבא, לא עצלן כמו תומאס, לא טיפש כמוהו, ארוך יותר, וגם מתאים יותר לשחק כסנטר. גם אם נואה ישחק בתור סנטר דקיק במיוחד, עדיף לתת לו להתמודד עם שחקנים פיזיים ממנו מאשר לתקוע את בוש ואמארה בסנטר. אוברטו מסוגל לקלוע מחצי מרחק? לא ראיתי את זה ממנו. הבנתי שיש לו גם יכולת מסירה אבל הוא תמיד נראה לי כמו סוג של עציץ, בטח ליד סקולה. אולי הוא איבד את זה עם הגיל (לא הצליח לפרוץ את הרוטציה העלובה של הספרס השנה, אז כנראה שהוא באמת יורד עם הגיל).

carmelo

New member
נכון שהוא כבר שלוש עונות בליגה

ובכל זאת, הג'אמפ שוט שהוא הציג במשחק מס' 1 נראה לי כמו נשק חדש שאם הוא יצליח לפתח אותו לשימוש עקבי יותר, אז אני בטוח שניר יתחיל לחבב אותו... ברור שלצד בוש או אמארה עדיף את נואה, אם כי לדעתי גם במקרה כזה עדיף שיעלה מהספסל. אבל הוא ממש לא שחקן טוב יותר, אלא אם טיירוס באמת יפשל עם המשך הקריירה שלו. לא נראה לי, וגם לא חושב שהוא עצלן (אבל כן טיפש). אוברטו אכן היה מוסר מצויין, ברור שהוא לא שחקן התקפי ברמה של סקולה אבל הסגנון שלהם שונא ממילא. כנראה שהוא באמת דעך.

Orenseg

New member
תומאס שחקן שעושה פחות עם יותר

הוא הושעה ונקנס בעבר אחרי שהבריז מאימונים ללא סיבה, וב06/07 הוא נקנס ב10K$ בגלל שאמר לשיקאגו טריביון שהסכים להשתתף בתחרות הדאנקים "בשביל הכסף". יש לו הרבה יותר כשרון מנואה, מגריי או ממילר, אבל לא הפגין מוסר עבודה שיאפשר לו לממש אותו בעתיד. גם אם בעונה הבאה תהיה פריצה, היא כנראה תהיה קשורה לעונת החוזה שלו ("בשביל הכסף"). אני לא חושב שיש טעם לבנות עליו. נואה אולי נתפס עם מריחואנה והחליף מילים חמות עם העוזר של עוזר המאמן של סקיילס (ג'ים בוילן, המאמן הזמני בעונה שעברה), אבל הוא נחשב לסוס עבודה רציני שיתאים יותר גם לבוש ולאמארה. גם אם הוא אמור לעלות מהספסל (ספייטס בחמישיה, נואה אנרג'ייזר. איזה יופי) נואה צריך להיות בעדיפות גבוהה יותר מתומאס.

SSPB

New member
סיין אנד טרייד עם יוטה

גורדון על בוזר או AK47 יתן להם עומק בפנים וייתן ליוטה סקורר רציני מבחוץ. חמישייה של רוז סלמונס דנג בוזר/קירלנקו ונואה כשהיינריך TT (עבוד בוא נראה אם אתה מנחש מי זה /tapuzforum/images/emo3.gif) ומילר עולים מהספסל זה לפחות ארבע הראשונות במזרח! אגב גם אלטון בראנד בא בחשבון שווה לקחת הימור עליו בתמורה לגורדון שיעזור גם לפילדלפיה בקליעה מבחוץ שהיא מאוד זקוקה לזה.

נראלי פילדלפיה ילכו בכיף על הטרייד

חסר להם SG פותח ולא נראה שבראנד בתוכניות שלהם, אבל לבולס לא כדאי לקחת שחקן שיכול להיפצע בכל רגע (שיחק 37 משחקים ב2 עונות האחרונות ביחד) עם חוזה שמן לעוד 4 עונות

Orenseg

New member
הבולס ישמחו לקחת את ספייטס

קראתי איפשהו הצעה של אוהד סיקסרס, שחשב על גרין+לו וויליאמס+ספייטס+#17 תמורת S&T של גורדון. לדעתי הבולס יקפצו על ההצעה הזו בשתי ידיים, היא פשוט נותנת להם כרטיס לטופ4 במזרח: רוז/היינריך סלמונס/לו וויליאמס/גרין דנג/ארל קלארק (16#) תומאס/ספייטס/פטריק פטרסון (17#) נואה/מילר איזו קבוצה קטלנית!

carmelo

New member
רעיון טוב

אני לא חושב שפילי צריכה להוסיף גם את הבחירה, הם נותנים מספיק. מה שכן, אם הבולס סופגים את החוזים ארוכי הטווח של וויליאמס וגרין, שגם מתווספים למצבת הגארדים, הם יאלצו להעביר את היינריך תמורת בלייק בשביל לחסוך בפיי רול, וגם להישאר גמישים לקיץ 2010. לא יודע אם קלארק יישאר פנוי עד הבחירה של הבולס, אבל ממילא כמחליף לדנג כדאי שיביאו את באדינגר הצלף. רוז/בלייק סלמונס/וויליאמס דנג/באדינגר תומאס/ספייטס מילר/נואה זאת רוטציה עדיפה בעיני, אם בכל זאת מעדיפים את מילר על הספסל אז שספייטס יפתח לצד טיירוס ויספק אופציה לנקודות בצבע.

SSPB

New member
הם חייבים אינסייד סקורינג בשביל

ליהיות קונטנדרית בשנים הקרובות ומה שיש להם עכשיו לא מספיק זה ברור! אני ממש פסימי בנוגע לטיירוס.. בכל מקרה להמר על אולי בוש או אמארה שנה הבאה לא כדאי אם יש לך משהו עכשיו ביד. לדעתי מדנג סלמונס היינריך וגורדון הייתי מוותר על גורדון אבל גם האחרים הם אופצייה ושווה לנסות להמר כבר עכשיו! אם הסאנס או הראפס יסכימו עכשיו על טרייד בוש/אמארה על כל אלה שציינתי (פלוס תוספות כמובן) אז סבבה אבל גם אם לא שווה לנסות עם קבוצות אחרות ופילי ויוטה זה מתאים בערך לשני הצדדים.

carmelo

New member
בוזר או קירילנקו זה חתיכת "או"

לא חושב שהבולס יהמרו על קירילנקו עם היכולת שלו בשנים אחרונות פלוס סכנת הפציעות. בוזר לצד מילר עם נואה מהספסל זה שילוב טוב, אבל די מבוגר כשגם מכניסים את סלמונס בן ה30 למשוואה. בראנד יאט את הקבוצה הזאת שאומנם לא רצה הרבה, אבל צריכה...

למעלה