שיפור ממוצע

שיפור ממוצע

שלום חברים, יש לי מספר שאלות:
1.כרגע סיימתי את הסמסטר א של שנה א עם ממוצע 87 באוניברסיטה, אני מבין שהממוצע לא כזה גבוה,אבל חלק מהסיבה לכך היא שאני עובד בערך 25 שעות שבועויות.מה שמשאיר לי זמן מעוט ללמוד, וגורם לי להבריז מהמון הרצאות (לפעמים גם כשאני מגיע אליהם אני רדום אז זה לא ממש עוזר). האם בכל זאת יש לי מישהו רעיון איך לשפר את הממוצע לכיוון ה - 90. האם זה בכלל אפשרי?
2. האם בראיונות עבודה של טרום התמחות דורשים את הציונים גם של מועדי א וגם של ב? באתר של שהאוניברסיטה אני לא רואה את האופציה שנותנת להוריד מהגליון ציונים של מועדי א'. יש לציין שלצערי באחד המועדי א' קיבלתי ציון נורא נמוך, במועד ב' שיפרתי את הציון כמעט ב20 נק' וקיבלתי סופי 84 שגם לא כזה גבוה ( ומודבר על הקורס שהוא לדעתי קריטי - דיני חוזים). האם יש לכך משמעות במיוחד שמעניין אותי תחום מסחרי?
תודה.

B L I M P

New member
87 זה אחלה בחלה של ציון

לא רואה שום סיבה שלא תקבל זימונים למשרדים טובים. לגבי לשפר - איזו תשובה אתה מחפש חוץ מאשר לקבל ציונים יותר גבוהים?

בעקרון אין שום סיבה שהמראיין ידע שניגשת לשני המועדים, ולכן נראה לי בסדר גמור להציג רק ציונים של מועד ב'. אם במוסד שבו אתה לומד אין אפשרות להדפיס רק את הציון האחרון בקורס, אני חושבת שזה גם בסדר - כי בסופו של יום הצלחת לשפר בסוף וזה מה שחשוב. וכן, דיני חוזים זה חשוב במסחרי. אבל שום פרט אחד הוא לא יהרג ובל יעבור, ואני לא חושבת שציון נמוך במועד א' (בעיקר אחרי ששפרת בצורה מרשימה במועד ב'!) ישפיע בצורה ככ שלילית על המועמדות שלך

lol65

New member
כמו שנאמר

הדרך היחידה לעלות ממוצע היא לקבל ציונים יותר גבוהים :) אתה לא רחוק ממוצע של 90, ויש לך עוד כמה וכמה סמסטרים לפנייך, ככה שבהחלט אפשרי לעלות אותו.

לגבי גיליון הציונים, בגיליון הציונים הרשמי מהאוניברסיטה, שעולה איזה 30 ש"ח ואפשר להזמין דרך המידע האישי, מופיע רק הציון הסופי. בגיליון שמדפיסים בחינם יש את הציונים של שני המועדים, ואין אפשרות אחרת.

Myrath

New member
מחזק את שאמרו + :

א. אף אחד לא יבקש ממך את 2 המועדים!

ב. 87 ממוצע מעולה אפילו לבינתחומי/מנהל, קל וחומר לאוני'. תקבל זימונים למקומות הגדולים - בהתחייבות. משם זה תלוי בך. אתה עובד בזמן התואר ומוציא ציונים יפים כך שאתה מציג מועמדות לא רעה.

ymishpatim

New member
אני בהלם שאתה בוכה על ציון שהוא מצטיין

כל ממוצע שהוא 86 ומעלה במשפטים באוניברסיטה הוא סופר-גבוה ומצטיין!!!! אם הממוצע המנורמל הוא בסביבות 80 אז אתה 7 נקודות יותר!
יש לי כרגע ממוצע 76, האם אני לא אמצא עבודה כעו"ד?? נו באמת. (לא, אין לי הורים עורכי דין)

Myrath

New member

B L I M P

New member
אבל למה להיות מגעיל?

87 זה ממוצע טוב אבל הוא בהחלט לא מצטיין. יש אנשים שזה חשוב להם, וזה זכותם, ופותח השרשור לא בא לכאן לעשות לנו "ננה בננה" לגבי הציון שלו, אלא שאל שאלה לגיטימית.

אם התכוונת להחמיא לו על הממוצע או לחזק את ידיו יש דרך יותר מנומסת.

וסלח לי - אם אתה מחפש לעבוד באחד המשרד הגדולים, או בעליון או להתקבל לתואר שני 76 זה בהחלט בהחלט ממוצע לא מספיק. אולי לא תשאר מובטל כל החיים, אבל הסכוי שלך למצוא משהו מהרשימה שמניתי הוא משמעותית יותר נמוך. אם זה לא מעניין אותך - אז נהדר. אבל יש אנשים שזה חשוב להם (אולי כמו פותח השרשור) - זו זכותם, ואין סיבה להיות מגעיל.

(סורי על האורך, חשבתי הרבה אם להגיב, אבל באמת שהטון של ההודעה שלך צרם לך)

Myrath

New member
אני דווקא לא שמתי לב לטון

לי היה ברור שהבחור שואף גבוה, ועדיין בצדק נאמר שהממוצע שלו מעולה. 85 במכללה למנהל קיבלו זימונים לטופ 10. לגבי מה שאמר על העבודה - אני חושב שהוא ניסה לתת פרופורציות כלליות… אני בטוח שלא הייתה כוונה רעה בכל אופן.

Myrath

New member

לי היה ברור שהבחור שואף גבוה, ועדיין בצדק נאמר שהממוצע שלו מעולה. 85 במכללה למנהל קיבלו זימונים לטופ 10. לגבי מה שאמר על העבודה - אני חושב שהוא ניסה לתת פרופורציות כלליות… אני בטוח שלא הייתה כוונה רעה בכל אופן.

Myrath

New member

Myrath

New member
מצטער על הכפילויות

פעם ראשונה שמגיב מהאייפון….

moonshade

New member
מצטרף לכולם...

87 זה ממוצע מדהים ואין לך לשאוף יותר גבוה כי מצטיין דיקאן/רקטור וכו' פשוט לא שווה את ההשקעה (לדעתי). עם ממוצע כזה (בהנחה שתשמור עליו) אתה יכול להתקבל לכל משרד נחשב בארץ וגם לעשות תואר שני לפחות בת"א. כמו שאמרו פה, הסיבה הפרקטית היחידה שיש לך לרצות לשפר את הממוצע היא התמחות בעליון ותואר שני בחו"ל במקומות כמו הרווארד, NYU קורנל וייל, שהאמת לא ממש מועיל בארץ אלא אם כן אתה מכוון לאקדמיה (ואליהם תצטרך גם המלצות מהמרצים שלך וכנראה שגם ארנק שמן- 50-70$ בשנה לתואר של שנתיים לא הולכים ברגל).

עידוdee

New member
לא צריך ממוצע 87 ל-NYU וקורנל

מנסיון מאוד אישי. הרווארד וייל (וסטנפורד) זה סיפור אחר, ורוב הסיכויים שלא ניתן יהיה להתקבל לשם גם עם ממוצע 95 אם אין לך מאמרים/התמחות בעליון או במקום שווה אחר/ נסיון מחקרי או כעוזר/ת הוראה.

אבל לכל המוסדות האחרים בארה"ב 87 זה די והותר, ואפילו מתחת לכך אפשר להתקבל בקלילות.

למעלה