שיפורים לפיאט אונו

צודק

אני קיבלתי אונו שנת 95 מאבא שלי לכבוד הרשיון, אוטו שלא עושה בעיות כמו המכוניות של חברים שלי לא לוקח כמעט דלק לא יודע מה בקשר ל45 אבל לשלי יש פתיחות מעולות תמשיכו לנסוע במכוניות הגרמניות והיפניות שלכם אין לכם מושג מה אתם מפסידים

גרמי

New member
אהמ.....

גם לי היה אונו 45, וגם אונו 60, ולהורים היו שני אונו 70 במהלך השנים. צר לי לאכזב אותך, אבל ה 45 לא סוחב יותר טוב מה 70. אין מה לעשות, הסמ"ק מדבר. כנראה מי שפתחת נגדו לא היה במצב רוח לרייסים. בעניין האמינות - מסכים לגמרי. באונו 45 בשנתיים פלוס שהחזקתי אותו, הייתי צריך לשפץ סטארטר ואלטרנטור (בלאי של 110000 ק"מ) והלך מנגנון החלון הקדמי. באונו 60 לא הייתה אף תקלה בשנה שהחזקתי אותה. בעניין השיפורים - באמת מיותר. האונו 45 מיועד להיות אוטו זול וחסכוני, ואין שום טעם לשפר אותו, קוסמטית או באופן אחר. זה סתם גורם לאנשים כמוני וכמו שאר חברי הפורום לגחך ולצחוק על אותו אחד שמשקיע כסף בחארטה. אם אתה רוצה משהו שנראה יותר טוב מאונו, תקנה אוטו אחר.

sronis

New member
אבל ג´רמי, אתה לא מבין

לאונו 45 יש פתיחות מעולות!! תמשיך לנסוע במכוניות הגרמניות והיפניות שלך, אתה לא יודע מה אתה מפסיד!! רוני, לא יודע מה אני מפסיד (נהגתי רק על ה-70, והיא באמת חזקה באופן מפתיע)

תקרא שוב

אמרתי שאני לא יודע מה בקשר ל45 אבל לשלי (אונו טורבו) יש פתיחות מעולות ועלות אחזקה ממש זולה. אני מנחש שב45 אין בכלל מה לתקן אז הוא צודק בזה שזה אוטו אמין

sronis

New member
אההההההההה אז תגיד

קיבלת מאבא שלך אונו טורבו? פששש, כל הכבוד, מאיפה היית לו אחת?
מעניין כמה כאלו נשארו במצב טוב... דרך אגב אני מתאר לעצמי שעלות האחזקה לא גבוהה אבל מה קורה אם הולך לך הטורבו...? בנוסף, אתה צודק, לאונו טורבו יש הרבה מאוד כוח, נחשבה לקטנה הכי מהירה בזמנה, יותר מה-205GTI 1.9 אם אני לא טועה (יכול להיות שאני טועה) אבל מצד שני חוץ מבקו ישר היא לא ידעה לעשות הרבה... דרך אגב, שלך במקרה צהובה מונמכת? ראיתי כזאת לא מזמן... ובקשר ל-45, אוטו מאוד אמין, פשוט אין מה שיתקלקל
רוני, נהג באונו 70, פונטו 55, 60, 75HSD, 90 וישב בפונטו GT, איזה כיף, כל משפחת פיאט

אונו בצהוב? ../images/Emo5.gif

נו מילא שלי בכל אופן שחורה אגב GTI, יצא לי לראות אחת כזאת מפונקת באגזוז לחץ וספויילרים מאחורה
אני עדיין לא מצליח להבין איך אפשר לראות משהו במראה שיש לך שלושה פסי מתכת שמסתירים חלק גדול מהחלון האחורי בכל אופן הGTI נראה ממש פיצוץ ככה, אבל הבחור ביקש שיפורים לאונו שלו ולא לGTI

sronis

New member
אז אתה מתכוון לגבות לפנסים??

כי אם אתה מתכוון לכיסויים לכל הפנס, אז רק תרשה לי להעיר שיש מטרה לפנסים האלו, וזה שתוכל לראות בחושך, ושאחרים יראו אותך. רק לידיעתך.
רוני

Uno 4 Ever

New member
הסבר קצר --->

את כיסויי הפנסים השחורים שמים בפנסים האחוריים, פשוט מפרקים את הפנס ומותחים עליו בד שחור ומרכיבים בחזרה. אפשר לשים אותם על כ-ל מכונית. כיסויי הפנסים הקדמיים עשויים מפלסטיק בצבע האוטו, הם "בכאילו" משנים את הצורה של הפנס, לא בכל אוטו אפשר להרכיב אותם, לרוב תראה אותם על גולף למרות שראיתי כאלה גם על אופל קדט ופיאט אונו.

sronis

New member
איכס!! מה עשית לפנסים שלי!!

לפחות תביא תמונה נורמלית...

wiz

New member
אני יודע מה זה...

התכוונתי לשאול למה זה טוב ? זה לא חוסם את האור....
wiz

גרמי

New member
וילון אחורי מקורי של אונו?

איפה משיגים כזה? יש גם לפג´ו? השמש מסנוורת את הבת שלי במושב האחורי ושורפת לה את העורף, ואני ממש צריך משהו כזה.

למעלה