שלום לאנשי הפורום. ברשותי פיאט אונו 45 שחורה שנת יצור 93. מדובר ברכב שמור ,עם חלונות שחורים מגני בוץ ווילוןמ אחורי מקורי של אונו. אני מעונין לשפר את האוטו ובמיוחד פנסי חזית קדמים ואחורים. הבנתי שיש דבר כזה. מישהו יכול לעזור ולסייע ?
מישהו יכול לעזור? אני מעונין לשפר את הפיאט אונו שלי במיוחד להחליף את הפנסים הבנתי שיש פנסים מיוחדים לפיאט אונו או משהו כזה כמו"כ עוד חלקים ברכב. מיהשו יכול לעזור ? להמליץ? להפנות?
אתה ממש בדרן .... תרשה לי לגחך.... אם היית מבין משהו היית יודע שיש פנסים קדמיים בעיצוב מיוחד לפיאט אונו... יש הרבה שיפורים אבל אתה חושב שאתה בדרן .? המצב שלך קשה.....
רוני, שיפור חזותי הוא גם שיפור לא הכל חייב להיות במנוע ואם הוא רוצה לשפר את החזות של הרכב שלו אפילו אם יש לו לאדה סמארה זאת זכותו !! מצטער שאין לי מידע על שיפורים כאלו ואחרים לפיאט אונו - בהצלחה...
אתה יכול לגחך ולצחוק כאוות נפשך.... אני רק מאחל לכולם פה שיהיה להם רכב אמין כמו אונו 45! שתדע שזה יד ראשונה משנת 93 וחוץ מטיפולים שגרתיים לא ביקר במוסך... לידיעתך , הוא סוחב יותר טוב מאונו 70 וזה בדוק. יש לו מזגן שאני הוספתי . ושתדע שאונו 45 זה רכב אמין מאד ! ואנ י גאה בו ! ואני מתכוון להמשיך לשפר ולשפץ אותו ! אין לך מושג כמהה אנשים עוצרים אותי ושואלים אותי אם אני מוכר! אם היה לי סורק ואפשרות לשים תמונה של הרכב כאן אתה היית עכשיו בהלם מוחלט! אז תוריד טונים ..... ושימותו הקנאים!