אמ.. אמ.. האמת שלויודעת נדמה לי שלא
צ צב אתלטי New member 10/8/05 #18 עשיתי../images/Emo54.gif אני אוהבת רק את הצד הימני של השיער.כל השאר בע.
O o0Invisible0o New member 10/8/05 #20 ../images/Emo68.gif../images/Emo124.gifבנות! זה לא חייב להיות תלתלים! זה מה שאתן מבינות מזה.. לא הולך תלתלים תעשו שיער גלי/חלק..תפעילו קצת את הדמיון, תראו מה שנוח לכן לצייר ותתפרעו! בלה. כן, זהו.XD
../images/Emo68.gif../images/Emo124.gifבנות! זה לא חייב להיות תלתלים! זה מה שאתן מבינות מזה.. לא הולך תלתלים תעשו שיער גלי/חלק..תפעילו קצת את הדמיון, תראו מה שנוח לכן לצייר ותתפרעו! בלה. כן, זהו.XD
A ame noire New member 11/8/05 #32 ../images/Emo4.gif היא מוזרה... יצא לי מגעיל השיער... לא יודעת לעשות תלתלים...
A ame noire New member 11/8/05 #33 אופסי... תיקון רק עכשיו שמתי לב לצבע הנעליים (חשבתי לי בראש על סגול אבל לא שמתי לב שזה סגול שונה לגמרי!
אופסי... תיקון רק עכשיו שמתי לב לצבע הנעליים (חשבתי לי בראש על סגול אבל לא שמתי לב שזה סגול שונה לגמרי!
א א ל א ו ר New member 11/8/05 #34 יאא דווקא חמודה!../images/Emo83.gif אבל זה לא אותו צבע שיער לא? אבל ממש יפה!
A ame noire New member 11/8/05 #35 ../images/Emo13.gifתודה... (לא מצאתי פלטה מתאימה ו- היה לי כוח להכין...)