שיפוצים !!

סנדרה ב

New member
שיפוצים !!

רוב המשתתפות/ים בפורום , שכחו מזמן מה היה ביומולדת 20 שלהם... כולנו הגענו לגיל שבו אנחנו כבר יודעים איך לחיות, ומה טוב לנו (יודעים בערך..). אבל, לגיל מתווספים לא רק חכמת חיים, אלא גם סימנים חיצונים.. עד איפה הייתן , אם בכלל, מוכנות ללכת עם ניתוחים פלסטיים,זריקות בוטוקס ומילויי סיליקון??? כמה חשוב לנו להראות טוב ומתוח, ובשביל מי אנחנו עושות את זה? (נכתב בלשון נקבה, אבל פתוח גם לגברים)..
לילה טוב. כבר עברה "שעת המיטה" שלי...

איש שטח

New member
אני תמיד אומר

נשים משתבחות עם הגיל לכן לא רואה לנכון שיש מקום לשיפוצים ,כמובן שמי שחושב שהוא צריך שיפוצים,צריך להיות שלם עם עצמו ולא בגלל דעת הקהל ,את השיפוץ הוא עושה עבורו.

זה כל כך לא טיבעי...

השיפוצים האלה, נותן מראה מלאכותי שכזה..., לא חושב שאישה צריכה לשפץ את עצמה בשביל איזה גבר שלא יהיה, יש גבול לשוביניסטיות נראה לי !!!, חוץ מזה ששום דבר לא יעשה אותך יפה אם את לא יפה טבעית ככה אני חושב גם לגביי איפור, אישית אני מעדיף את המראה הטיבעי, למרות שעם יד על הלב, יש לי ידידה נשואה פעם שניה שעשתה שיפץ לחזה, הגדילה והרימה אותו עוד לפני שהכירה את בעלה והיא נראית פיצוץ ככה שכל מה שאמרתי קחו בעירבון מוגבל כי ככה על הנייר אפשר להגיד הכל אבל כשרואים תוצאות במציאות הולך כל ההגיון לעזאזל !!!... יום טוב.

תותחים במקום גרביים

בולוק! זה מה חושבים בהוליווד כשלא ישנים? פעם היו הולכים למסע קניות בגדים ונעלים, אח"כ הבינו שזה לא פותר את הבעיה...אז היום הולכים לרופא. פלסטיקה נוצרה כדי לתקן עיוותים כדי לפתור בעיות שמפריעות לתיפקוד הנפשי. פגשתי כמה צעירות שעשו ניתוח להגדלת חזה. זוהרות ויפיפיות. שאלתי "בשביל מה הכנסתן את הסיליקון הדפוק הזה לגוף?" הראו לי תמונות של "לפני" וסיפרו לי איך זה הוסיף 21 טון לבטחון העצמי שלהן. חברה שלי (אם ל-3 בשנות הארבעים) סבלה כל חייה מציצים זעירים. הלכה והגדילה (לא הרבה - יש מידות של סיליקון). עכשיו גם היא מאושרת וגם בעלה. השאלה איננה כן/לא, אלא - היכן הגבול? את לא צריכה את זה....

blonda3

New member
בת 43../images/Emo68.gif../images/Emo57.gif

לא חושבת על הדברים הללו עדיין לא חושבת שאי פעם אעשה איזה שינוי כלשהו מהסוג שתארת. אני בעד להיות טבעית. גם כשאזדקן. רופאת המשפחה שלי ממליצה לקחת הורמונים אז אולי זה דבר שאהיה מוכנה לשקול אבל לא חושבת שיותר מכך. עד היום נהניתי מחסדי הטבע מקווה שאמשיך להנות כך גם בעתיד.

הורמונים לוקחים רק...

שיש מנאפוזה..יש לך המון זמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

blonda3

New member
לא התכוונתי לעכשיו../images/Emo9.gif

התכוונתי כשיגיע הזמן..... אם וכאשר... תודה

אז ככה

כאחת שחיה בארץ הצעירים הניצחיים..כאן בפלורידה כולם משפצים. כל מי שיכול..עושה..תלוי עד כמה..וכולם עושים זאת למען עצמם..כדי להרגיש טוב..זה הכל. זה יקר. אצלי בעבודה..התדמית מאוד חשובה..ונשים וגברים עשו: הרמת שדיים הגדלה שאיבה והמסת שומן בכל הגוף..ממש חיטבו את הגוף בצורה שונה..גברים בעיקר כרס..ושיפוץ עפעפיים... מתיחות בטן...תני שם למשהו והם עושים את זה.. בעצם למה לא? להיפך מתגאים בזה..רואים בזה מתנה לעצמם..וזה ניראה נהדר.. אין היום הרבה שעושים מתיחת פנים אלא..זריקות בוטוקס.. אבל כולם גם הולכים להתעלמלות..ומכונים למיניהם לשמר.. ואני בעד כל מה שעושה טוב לאדם..

blonda3

New member
הזריקות כואבות../images/Emo122.gif../images/Emo5.gif

ואותי כל זה מפחיד..... לא ישכנעו אותי
אבל-שיהיה להם לבריאות

טיפוח היופי והחן..תמיד כאב..

גם למרוט שער בשעווה ..כואב לשפץ גבות..כואב ללכת למספרה..כואב בכיס ללכת לעשות ציפורניים..כואב בכיס ובזמן המבוזב כל שבועיים ללכת לדיאטה..למכון כושר.. מה שלא תעשי..זה כואב..ויש חור בכיס. אז..יש היום דרכים לשפץ..עם הרדמה מקומית..שלא כואבת..ומי שזה גורם לו לבטחון עצמי גדול יותר..מרגיש עם עצמו טוב יותר.. אחלה...אני בעד!!!!!! כן גם הגברים..יכולים..ורצוי.

blonda3

New member
לי לא כואב כלום-עובדה../images/Emo57.gif../images/Emo9.gif

שערות אני לא מורטת-רק מגלחת..... גבות מאז שסידרתי אותן לבד בגיל 12 הן לא צומחות לי יותר-אז הרווחתי..... למספרה לא כואב, הולכת פעם ב...ונהנית.... דיאטות-לא עושה ולא צריכה, מכון כושר?מי צריך כשיש פספוסה קטנה בבית.... עושה איתה הליכה סביב השכונה-זה כן. אז לי לא כואב... אבל אני יודעת שאני לא דוגמא ושאני במיעוט....
מאז הלידה של הבכורה שלי אני לא יכולה לסבול כאב פיזי.....

עכשיו..אני מה זה מעוצבנת

כי לי הכל כואב..וגם אין לי את הגנים שלך..אז אני מקנאה..אוףףףףףףףףףף

blonda3

New member
טוב, טוב, תרגעי......./images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

כן כואב לי.... אבל במקומות שלא קשורים ליופי.... חוץ מזה את נראית פצצות.... ממש חתיכה 10 שנים צעירה מגילך לא צריכה לדעתי שום ניתוח מבחינתי-הכל בסדר אצלך ואם הייתי גבר.... לי אין את הגנים שלך בדברים אחרים אז עכשיו גם אני מקנאה..... חחחח

תגידי...

...יש שם בתי קברות, בארץ הצעירים לנצח? סתם---צוחקת. נכון, אנשים עושים את זה בשביל עצמם. והפלסטיקאים עושים מזה מיליונים... אגדה לפסח: הלכתי לפלסטיקאי, אמרתי "בוטוקס עכשיו!" שאל "למה" אמרתי "לא מרגישה טוב מול הראי" אמר "זה יקר ורק ל-3 חודשים ואת צוחקת המון. כל קמט שלך זה מזכרת של שמחה" אמרתי "תנעץ המזרק כי זה מה צריכה אני" נעץ המזרק. כאב. נפרדתי מבוחטה כסף, וזה כאב גם. זרחתי שלושה חודשים עם בוטוקס. בדרך, נתקלתי באיש אחד ומאז אנחנו ביחד. עכשיו זורחת בלי בוטוקס. דיברתי עם המתוק שלי על פלסטיקה. חייכתי שבשם המלחמה בגרביטציה אנחנו צריכים לפתוח תכנית חיסכון. ליטף לי את הפנים בחיוך חוזר-ושב ואמר שהאישיות שלי כזו שובבת והחזות שלי כזו צעירה ורק זקנים צריכים טיפול. טוב, אז נחסוך למשהו אחר.

אהבתי...

כניראה זה תלוי באיזה מצב את..אם את בשוק הפנויים..אז... כי למרות הכל...המראה החיצוני גם לדקה הראשונה של ההכרות..כניראה חשוב..ולא חשוב כל היפיופיים....העטיפה עדיין משנה..

סנדרה ב

New member
צודקת, מיכל

העטיפה חשובה. בצדק או שלא, אנחנו עומדים למבחן על החיצוניות שלנו, בכל תחום בחיים. לא צריך להגזים בניתוחים או זריקות (מייקל ג'קסון, מאחוריך!!). בטוח ישנן דרכים לשפץ מבלי לטייח.... יש בארץ את התוכנית extreem makeovers?????

סנדרה ב

New member
אוי....

תלתלים ! בוטוקס?? ככה לוכדים מתוקים ברשת? לא תשכנעי אותי שזה לא נחוץ (לי). להרגיש טוב עם עצמי , זה אומר גם להראות טוב. זה אומר להתסכל במראה ולהיות מרוצה. לאהוב את מה שאני רואה. אנשים מוכנים לשלם כסף על דברים פחות נעימים או נחוצים. אני בהחלט שוקלת לעשות משהו כזה, לא עכשיו (כמו הבלונד, גם אני "רק" בת 43), אבל בעתיד. ההתבגרות לא נעימה לי. חושבת ששיפוצים מסוימים יכולים לעזור..

ווייי...

הלך הכסף. הלך הבוטוקס. הפנים לא היו צריכות את זה, אבל זה עשה לי מה-זה-טוב בלב. תעשי, בובה. לא אמרתי שאת לא צריכה. סליחה, תיקון. כן אמרתי.
והתכוונתי לגיהוץ כללי ושיכפוץ אף וכל אלה שמוחקים זהות (תוי פנים משמעותיים). אה, עוד משהו. בחיי שלא התכוונתי ללכוד ציפור ברשת. זה היה פנצ'ר. אופססס ....
לא מספרת לו על ניסוי הבוטוקס שלי עד שייגמר אוצר הבדיחות שלי. שלא ייגמר לעולם!

למעלה