שיפוצים !!

blonda3

New member
לגבי ה....../images/Emo68.gif

בלונד גם אני פה נעזרת בצבעים וכו' אבל לבינתיים עושה הכל לבד בלי מספרות.... מניחה שבשלב מסויים פעם ב.. גם אני אבקר אצל הספרית לגוונים וכו'.... כל עוד יכולה-עושה לבד. היום בדיוק ראיתי את הקמטים הקטנים שבצידי העיניים... רואים אותם כי כנראה קצת רזיתי בלי שרציתי... (סיבה טובה למה לא כדאי לרזות) לא הפריע לי, אבל זה בהחלט מצב שבו הגיל נותן את אותותיו. אבל-זה לא מפריע לי. אני אוהבת את עצמי ואת המראה שלי ולא מתכוונת לכבוש אף גבר באמצעות ניתוחים וכאבים.... מאמינה שמי שירצה אותי או את חברתי יאהב יותר את מה שמעבר לקמטים וכו'.... ואפשר להיות גם זקנה ויפה... וגם עם קמטים וזוהרת......

r e d head

New member
אני ממליצה על "שימור"

באופן קבוע במקום "שיפוץ". ספורט, צעידה, תזונה נכונה, טיפול קבוע בפנים ובגוף של ניקוי, מסכות, גרגירים קרמים וכד' הרבה יותר בריא, והתוצאות יום יום מול הראי, לא צריך לפתוח תוכנית חיסכון להרגיש טוב. וטיפ קטן....חיוך קבוע על הפנים עושה פלאות.

כל מה שיש לי

שייך לי לא נותנת לאף מנתח שיקח לי את מה שהשגתי ביושר אם מרגישים טוב מבפנים נראים טוב וטבעי זאת דעתי

הופה היי שיפוצים

היום היתה תוכנית ענקית בחדשות כאן..כן שיפוצים. לקחו 12 מועמדות..מ כ ו ע ר ו ת. פנים..עור..שמנות.. וכמה סוגי מנתחים פלסטיים עבדו עליהן..במשל חודשיים הן לא ראו את עצמן. זה היה קידומת ושיווק לניתוחים..הבנות האלו ראיינו אותן..לפני..ואחרי. הלפני היה: נשים בנות שלושים..ארבעים..כמה בנות עשרים פלוס.. חסרות בטחון..ערך עצמי ממש נמוך..לבושות גרוע..מתנהגות כמו סמרטוט רצפה.. ואחרי..לא להאמין..עשו מהן יפיייפיות.. אחת קבלה אף חדש ..ועור פנים בריא בלי צלקות של פצעי בגרות.. השנייה עשו לי בוטקס..והרמת עפעפיים..הרמת חזה ותחת..שאיבה. השלישית שאיבה ומתיחת בטן הרביעית בטן..תחת..ירכיים החמישית אף..ואזניים מצחיקות..ששינו למשהו נורמלי אחרת הקטינו לה חזה..ועשו לה פילינג לעור הפנים.. וכן הלאה. לימדו אותן איך להתלבש. רשמו אותן לחדר כושר.והופה... המצעד של אחרי התחיל..ליד התמונות והוידיאו שלהן מלפני..זה פשוט היה מדהים..הן כולן ללא יוצא מין הכלל חשו שקבלו חיים חדשים . מיותר לציין למי שהיה בן זוג..הוא קבל פצצה חזרה..למי שלא היה..יש סיכוי טוב עכשיו.. חיים חדשים..אז שיפוצים..כן לשיפוצים..זה עושה יופי ל נ ש מ ה...

רו נה

New member
בעד שיפוצים- מיכלי את באה????

להיות יפה מבחוץ לא סותר את היופי הפנימי. יש גיל מסוים בו את מאבדת את זה אם זה היה קיים, יש צעירות שחלק מסוים בפנים או בגוף מפריע להן עד כדי כך שהן "חייבות" לנתח ולשנות אותו. הבעיה מתחילה כאשר האישה או לעיתים רחוקות הגבר תולים את כל אושרם בניתוח הפלסטי ולא טורחים ל"תקן" את מה שכואב בנשמה. כמי שנחשבה ליפה בצעירותי ומתקרבת בצעדי ענק לגיל חמישים, רואה את השינוי בפנים, את קמטי ההבעה שכבר לא מחמיאים, את ההזדקנות( וואו אמרתי הזדקנות..), ולא טוב לי עם זה. אז אני מאלה שלא משלימות עם הגיל ומה שהוא עושה לי, לא אוהבת את מה שאני רואה במראה ורוצה לראות שוב את מה שראיתי שם בגיל 30, 40, ואפשר! זו תהיה מתנתי לעצמי בגיל 50, רבות מכן עדיין בתחילת ה-40, ותאמינו לי יש הבדל במראה....עם השינויים ההורמונליים מתרחשת נפילה של הפנים, גם עם גנטיקה טובה. מכיוון שאני מרוצה פחות או יותר משאר החלקים
לא אגע בהם, אבל מי שרוצה לעשות הגדלת חזה, שתעשה ומי שרוצה לעבור שאיבת שומן שתעשה בזהירות ובכיף!!!! אפשר לתקן כיום כמעט הכל. הבוטוקס קצת מפחיד אבל יש עוד מספר שיטות למילוי קמטי הבעה, אחחחחח....הייתי רוצה כבר להראות שוב יפה וצעירה
בוקר טוב אנשים

בדיוק..זו מתנה אמיתית לעצמך...

וכל מה שעושה טוב לנשמה..מצדיק את הכאב.. בלונדה..מי מפחדת מכאבים כאן? אחרי מה שראיתי..סליחה....אם היה לי כסף..בטח הייתי עושה משו..

s h o o s h a

New member
להיראות טוב

לכל אחד ואחת היופי שלו. לאחד פחות, לאחד יותר. כשהיינו צעירים היו בידינו "כלים" מאד פשוטים לטשטש את הטעון תיקון. בנים גידלו זקנים/שפמים ונשים הצטבעו בצבעים שונים. והשנים עברו ונתנו אותותיהם גם בנו. אז ניתן היום למצוא גברים שצובעים שיער - בכלל לא בושה המודעות למראה וטיפוח גברה אצל שני המינים. נשים צובעות שיער עוטות משחות וקרמים (אגב, יש גברים שגם את זה עושים) מספרות, מניקור, פדיקור ועוד כל מיני "קור"ים שיש. לדעתי, נפלא ומגיע הגיל שבו כל אלו כבר לא מספיקים. קמטי גיל בלתי אפשרי להעלים עם קרם או איפור (למרות ההבטחות של חברות הקוסמטיקה שרבות אחת מול השניה) וככל שמתבגרים, גם קשה יותר להיפטר מעודפי שומן. מסקנה שלי בהחלט מותר, למי שכיסו מתיר לו, להסתייע בפלסטיקאי שישפץ את הטעון שיפוץ. בהחלט מותר אם הדבר נעשה מתוך רצון עצמי ולא מתוך רצון לרָצות את בן/בת הזוג. הפלסטיקאים חוגגים אמנם על כמויות הכסף המצטברים בחשבונות הבנק שלהם אולם דבר זה לא ישווה לאושרו של גבר/אישה שעברו ניתוח ובהתבוננם במראה, הם אוהבים את שהם רואים. בכל דיון אנו פוצחים באמירה אהוב, ראשית ולפני הכל, את עצמך אז היום יש רופאים (קוסמים
) שיכולים לעזור לנו בזה. מה רע? המשך יום נעים

ophra

New member
דעה מעט שונה (../images/Emo35.gif) ../images/Emo12.gif

אני בעד. מי שעושה לה/ו טוב ונעים מי שמרגיש שזה עשוי לשפר את איכות חייו - קדימה
למה לא
כל הדיבורים על אהבה עצמית ללא תנאי על יופי פנימי לעומת יופי חיצוני הם נכונים ומצויינים אבל לא תמיד ממצים את הכל. עובדה שכולנו, גברים ונשים עסוקים במראה שלנו: בלבוש, במשקל, בשיער, באיפור וכן הלאה. כולנו נהנות/ים לצאת מהבית כשהמבט האחרון במראה עושה לנו תחושה טובה אז למה ביגוד, איפור ושיער כן ושיפוץ קוסמטי לא
בעיני אין הבדל אמיתי ומהותי. אישית, יש נקודה אחת בגוף שהייתי טורחת לשפץ (לומגלה ולומגלה....
) עדיין לא עשיתי את זה לא יודעת אם ומתי אעשה את זה אבל היא קיימת.... בסופו של דבר זה נתפס אצלי כשאלה של סדרי עדיפויות: האם אני מוכנה להשקיע את הכסף והמאמץ שכרוך בזה כדי להרגיש (קצת) יותר טוב בנקודה אחת(
) בגוף שלי...
כרגע התשובה היא בפירוש לא (וגם את הכסף בשביל זה אין לי, אז ככה שקל יותר לענות ב"לא") אולי יום אחד התשובה תתחלף....
עפ

למעלה