שיפוץ - עלות

לייזי1

New member
שיפוץ - עלות

שלום לכולם , בכוונתנו לערוך בדירתנו הקטנה את השיפוץ הבא: הורדת קיר בין השירותים לחדר האמבטיה, כך שיווצר חדר שירותים גדול יותר, שכל גודלו יהיה 2.40x1.70 מ"ר. כמו כן, החלפת כל האביזרים הסניטריים - סילוק האמבטיה והתקנת מקלחון במקומה, אסלה, כיור וחיבור למכונת כביסה. קרמיקה חדשה וריצוף. צנרת חדשה. כמו כן, לסלק בסלון מזגן חלון ישן, ואת החור שנשאר לחבר לחלון לא גדול לידו, כך שהחלון יוגדל (החלון הנוכחי הוא בערך מטר על מטר וחצי). י בנוסף, צביעת הדירה, שגודלה 69 מ"ר. השיפוצניק שלנו, שהוא, אגב, חבר, רוצה עבור העבודה בלבד - ללא האביזרים הסניטריים והחלונות, שהם עלינו - 20,000 ש"ח. לנו זה נראה מוגזם, אפילו מוגזם מאוד. אבל אולי אין לנו מושג? אודה מאוד על התייחסותיכם.

ערב טוב

המחיר ניראה סביר אבל בלי לראות את הדירה איפשר לקבוע מחיר. עם תרצי עוד עצעת מחיר אני יכול לתת לך + המלצות

cobby

New member
נשמע מענין

את רוצה שנביע דעתנו על הצעת מחיר שקיבלת מחבר שלכם ואינך ממציאה פה כתב כמויות ומפרט מדוייק.אז האם הצעתו כוללת חומר שחור? האם הוא מספק את הצנרת ומבצע צנרת חדשה לכל הבית ? האם הוא מספק את ארחי החיפוי לקירות ואת אריחי הריצוף ? בכדי לדעת מה המחיר הנכון קחו עוד 2 הצעות מחיר מבעלי מקצוע וכדאי גם שיהיה לכם מישהו שיפקח על העבודה ואז תוכלו לישון בשקט

לייזי1

New member
טוב, סליחה

מפרט מדוייק אין תחת ידי כרגע - ציינתי שמדובר בחדר אמבטיה וציינתי את גודלו. האריחים - כולם - הם עלינו, את הצנרת הוא מספק, ויבצע צנרת חדשה רק בחדר אמבטיה. אנחנו מתכוונים לקחת עוד הצעת מחיר, אבל חשבתי לתומי שהידע שמסתובב כאן בפורום יעזור לי לקבל תחושה לגבי העלות. ככל שאנחנו מחשבים את עלות העבודה+החומרים הבסיסיים שהשיפוצניק יספק )כאמור, את רוב הדברים אנחנו קונים בעצמנו(, אנחנו די בהלם מהסכום. ותודה

shahar40

New member
קצת מהנסיון שלי

קודם כל אקדים ואומר שאני ממש מבינה אתכם. אנחנו היינו בטוחים שהשיפוץ שאנחנו רוצים לעשות הוא קטן וכששמענו את המחיר כמעט התעלפנו... אז ככה, הצעות שאנחנו קיבלנו על דברים דומים: החלפת צנרת, 900 ש"ח לנקודה (לא כולל מע"מ...) לנו יש 5 נקודות (אמבטיה, כיור, דוד, אסלה, מכונת כביסה) - כבר הגענו ל 5000 ש"ח שבירת חצי קיר + פינוי - 1300 ש"ח החלפת קרמיקה 23 מ"ר באמבטיה ומרפסת כביסה - 4000 ש"ח (בלי חומרים) צבע - דירת 109 מ"ר 6000 ש"ח כולל חומרים פירוק והרכבה של כלים סניטריים - 1500 ש"ח לגבי השאר אני לא יודעת, אבל כבר הגענו קרוב ל-20000...

cobby

New member
הערכת עלויות מרחוק

1. קילוף קרמיקה 35 ש"ח / מ"ר 2. הריסת קיר בלוקים 70 ש"ח /מ"ר 3. נק' מים וניקוז 900 ש"ח /נק' 4. נק' חשמל 150-200 ש"ח נק' 5. ריצוף בהדבקה 100 ש"ח /מ"ר 6. תיקון טיח מעל פנלים 20 ש"ח /מ"ר 7. חיפוי קירות בקרמיקה 100 ש"ח /מ"ר 8. צביעת דירה סטנדרטית במצב טוב 5000 ש"ח

מאגר

New member
לגבי הלחון והגדלתו היזהרו הדבר אסור

מאחר וזה שינוי חזית גם אם זה חזית אחורית זה חייב אישור של בעלי הדירות בבנין ושל הועדה המקומית לבנין באיזור מגורך.

הצעת מחיר

לייזי 1 שלום! שלחתי לך מסר עם הצעת מחיר רלוונטית אשמח אם תחזור אלי אסף מיכאלי

אשמח לשתף בהצעת המחיר שאני סגרתי

איזה כייף... עכשיו כבר יש לי ידע.... ובכן.... צביעת חדר 600 שח צביעת סלון, מטבח ומעברים 900 שח מקלחת... פירוק אמבטיה קיימת (בנויה מקרמיקה אבן אבן) החלפת אינטסטלציה והדבקה של הכל מחדש, כולל אגנית, התקנת אינטרפוץ למקלחון וחיבורים למכונת הכביסה כולל נקודת חשמל למכונת כביסה ולמייבש 9500 שח. שירותים פירוק אסלה וקרמיקה והחלפה לחדש כולל חומרים 3500 שח קרמיקה בבית - מ"ר עבודה + חומר 120 שח זהו בערך בגדול... נראה?? נשמע?.. ודרך אגב קיבלתי עליו המלצות מאוד חמות

למעלה