שיפוץ כללי

daldan

New member
שיפוץ כללי

אנחנו בודקים רכישה של בית קרקע הדורש שיפוץ כללי לפני הכניסה לבית. מדובר על 170 מ"ר בנוי שצריך להחליף (להדביק?) את כל הרצפות, את הקרמיקה בחדרי מקלחות (ביחידת הורים וחדר מקלחת גדול לילדים) וכן בשירותי אורחים. דורש כנראה גם החלפה של החלונות (לא סופי) והתקנת מטבח חדש (הבית נרכש להשקעה והושכר מיומו הראשון - כך שהמטבח בו הוא הפשוט ביותר ומ-ז-ע-ז-ע) איך אני יכולה להעריך את מחיר השיפוץ (אין לי אפשרות להביא שיפוצניקים להערכת מחיר כוון שאנחנו עדיין בשלהי המשא ומתן על המחיר כשעל בסיס השיפוץ אנחנו מנסים להוריד את המחיר) אשמח לעזרתכם

מאגר

New member
קשה קשה מאוד להעריך את עלות השיפוץ

מכמה וכמה סיבות ראשית לא ידוע מה גילו של הבית שנית לא ידוע איזה סוג צנרת יש שם. לגבי מטבח תלוי כמה מטר ואיזה סוג זה יכול להגיע עד 10,000 $ ויותר תלוי של מי ותלוי מאיזה חומר לגבי קרמיקה סדר גודל של בין 40 ל-80 $ למ"ר תלוי מה בוחרים. עדיין לא נגענו בחשמל ובצבע ובעוד דברים כאלה ואחרים שיהיה עליכם לעשות יש לקחת בחשבון בין 25 ל-35 אלף $ לשיפוץ במקרה כזה.

daldan

New member
אני מבינה את הקושי בהערכה

כלומר אם לקחנו הערכה של סדר גודל של 40000 $ לשיפוץ (שלא נדבר על הגינה...) אז לא נסחפנו בהערכה?

r e d f i s h

New member
לדעתי לא נסחפתם כלל.

במיוחד אם אתם מתכוונים להחליף את החלונות שזה עסק יקר מאד.

tibu

New member
בערך..

אנשים ששיפצו אומרים שזה יוצא בסופו של דבר 250$ למטר. כלומר, שיפוץ לא מוגזם אבל יסודי צריך לעלות ככה. עבור 170 מטר זה יוצא 43 אלף דולר בערך. אבל אם יש גינה גדולה מוזנחת זה גם סדר גודל של כמה אלפי דולרים.

למעלה