שיפוץ דירה קרקע

vtr1

New member
שיפוץ דירה קרקע

בתכנון שיפוץ דירה קומת קרקע, נאמר לנו שיש צורך להרים את כל הריצוף ולעשות בידוד עם רשת ברזל, בגלל לחות והצמידות לקרקע. במה זה בדיוק כרוך ? האם יש אפשרות אחרת? ומה עלות למ"ר, כולל פירוק הריצוף ?

גל ירון

New member
למה?

העם השיפוץ או הכרח או סתם בשביל חידוש? אם יש בעיה ברצפה? אם לא למה להוסיף ברזל? גם זה תמוה בד"כ לא סמים ברזל לבד אלה בתוך יציקת בטון. גם אם יש בעיה ממה היא נובעת? לפי מה שכתוב משהו עושה אליכם קופה לא רעה בכלל. לפרק רצפה, לצקת בטון (אני מניח כי ברזל לא מבודד ומחליד בלחות) ולהחזיר יכול להגיע בקלות ל400 ש"ח למ"ר.

vtr1

New member
זו דירה ק קרקע ישנה

והרצפה לא ישרה, המתכנן אמר שבזמנו עשו בדירות האלה רק הידוק של האדמה עם חצץ ולכן היא לא ישרה, יש הבדלים של ס"מ-ס"מ וחצי בין מקום למקום. בגלל שאני לא רוצה לסמוך רק על מה שהוא אומר, אני מחפשת בעל מקצוע/קונסטרקטור? שאני יכולה לסמוך על חוות דעתו המקצועית. אני מבינה שאני לא יכולה לסמוך גם רק על חוות דעת הקבלן. שיפוץ הדירה הכרחי, זו דירה ישנה וגרוטאה.

BRONCO

New member
הכי נכון זה

להרים שניים שלוש מרצפות ובדוק אם אכן ישנה יציקת בטון במידה ואין רצוי מאוד לבצע יציקה כולל ברזל לאחר מיכן לבצע איטום על כול המישטח כולל רולקות בטון ורק אז מכניסים חול וריצוף זו הדרך הנכונה למנוע בעיות בעתיד של שקיעה של מרצפות וחדירת מים מהאדמה בברכה

למעלה