שיפוץ אמבטיה.

yokei

New member
שיפוץ אמבטיה.

שלום ידידי. אני מעוניין לחדש צבע של אמבטיית אמייל ישנה? אשמח לקבל הדרכה בנושא כגון שיטות חידוש, בעלי מקצוע בצפון ומחירים. בתודה מראש. זהר

0 אור 0

New member
אני גם מתעניינת בזה

בעקרון יש שתי שיטות: התזת צבע והלבשה של אמבטיה אקרילית. חיפשתי באינטרנט וריאתי שרוב המציעים עובדים בשיטה השניה - שאצלי בבית כנראה לא יכולה לעבוד, כי באמצע השיפוץ גילינו פתאום שהעמוד של הבית לא נמצא במקום שהוא מתואר בתוכניות הבניין (תופעה של אי התאמה לתוכניות חזרה על עצמה בכל מקום בבית הזה - עכשיו שאנחנו פותחים את הקיר השני , אנחנו מתים מסקרנות לדעת איפה יתגלה העמוד שחייבים להשאיר באמצע הסלון ..), אז היינו חייבים להקטין את הגודל של חדר האמבטיה ונאלצנו לחצוב קצת בקיר כדי לדחוף את האמבטיה פנימה. אני מצרפת כמה לינקים שמצאתי, ואשמח אם מישהו מכיר באופן אישי להמליץ על התוצאות ועל בעלי מקצוע ספציפיים (אני דוקא בדרום) אם מישהו מכיר את האפשרות של חידוש עצמי בצבע, ועד כמה היא שווה משהו - זו אופציה יותר מועדפת עלי.

יש חומר בחנויות לחומרי בניין

זו ערכה שכוללת שני חומרים שצריך לערבב ולמרוח תוך 3 שעות. צריך להכין את האמבטיה לפני זה, יגידו לך כבר בחנות. התוצאה די טובה, קחי בחשבון שבכל מקרה הציפוי עדין מאד וצריך לנקות בעדינות, למשל אי אפשר להשתמש באקונומיקה. לא יעזור, אין כמו אמבטיה רגילה. עלות החומר כ 200 שקלים

למעלה